Bloombergte çalışanlar da haklı tabi.. işsiz kalma korkusu..
Printable View
Bloombergte çalışanlar da haklı tabi.. işsiz kalma korkusu..
Findeks Kredi Notu ve Risk Raporunuz BKM Express'le 1 TL
https://bkmexpress.com.tr/kampanya/findeks-1tl/
Aynı değil e devlet ile findeks
s-400 fiyatlanmıştır goy-goyu yapılıyor.
ABD yaptırımları F-35 pilotlarına eğitim vermemekle fiilen başlamadı mı?
İran a yapılan yaptırım açıklaması sonrası iran parası yüzde 50 değer kaybetmiş, borsası çökmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
Trump ABD seçim öncesi "hadi öyle olsun sizi gidi keratalar" şeklinde mi yaklaşır konuya.
Bir rahip için yaptıklarını düşününce, bu boru değil S-400.
Gerçi boruya da benziyor.
Dün bloomberg te bir yorumcu hangi taraf için Rusya 3.2 milyar dolarlık ekonomi, halbuki AB 32 milyarlık diye yorum yapmıştı.
Bu arada MB faiz açıklaması ile bizim soru kaynamış.
1-Enflasyona Endeksli (SABİT FAİZLE) Kazandıran Hesapta şu an faiz oranı kaç teklif ediliyor? En yüksek oran hangi bankada?
2-Para miktarına ve vadeye göre göre (nitelikli vs.) faiz ne kadar değişiyor.
Bir arkadaş, herhangi bir şube Ziraat ve halkbank özel bankacılıktan bir Müşteri Temsilcisi e-postasını özelden atar mı?
Anketvari bir soru sorayım.
Bugünler itibarıyle yıllık NET %21,2 ile 6 ay ve üzeri mevduat bağlarmıydınız?
NET ama stopajı falan düşülmüş halde NET %21,2.:)
6 ay ve üzerindede bu net getiri kesin oluyor tabiki.
Hala mı hayır.:)
Bugün bu faizi beğenmeyenler iki ay sonra bunuda arayacaklar emin olun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben ing e-turuncu kullanıyorum tl için günlük vade %23.5 brüt veriyor.Daha iyi faiz veren günlük çalışan mevduat var mı arkadaşlar?
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Benim vade kriterim üzerinde olduğu için ben düşünmem stopaj indiriminin son gününde bile 45 günden uzun yapmadım vadeyi :) Ama 6 aylık sürede bundan daha fazla kazanmaz benim portföy diyen birisi için cazip olabilir tabi. Faizlerin aşağıya doğru hareketi de bekleniyorsa birde, faizler aşağıya doğru gittiğinde verdiği kararın ne kadar doğru olduğunun hazzını yaşamak ayrıca mutlu edecektir kişiyi. Fakat vade sonuna yaklaştıkça o haz yerini ne yapacaz şimdi sorularıyla kafada meşguliyet yaratacaktır :)
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
peki şimdi benim 10.500 tl bakiyem finansbankta günlük %20,50 den duruyor ve getirisinden de %15 stopaj kesiliyor.
Bana bundan daha avantajlı bi ürün öneriniz varmıdır ?
Eft 30 bine kendi kendine dusuyormus arttirmak icin takla attiriyorlar denmis
Bir de eft yapinca 5 saatte gitmeyenler olmus. Bu ikisi benim guvenimi sarsti. Birde mt ler cok acemi. Konusmalari bile profesyonellikten uzak. Guven alamadim.
Ustad orada kal. 23.5 veren yere gecsen dahi ayda 22 tl artar. Baglayabiliyorsan hsbc den 24 uzun vade cak gitsin