Sayfa 945/992 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    evet üstadım 31 i bilmem ama 27-28 lerden bağlayanları biliyorum. ben %0 stopaj ile 24 e yetiiştim.Birdeben Türkiyenin en küçük şehrindeyim buara Aktif Bank BurganbANK felan yok
    Olmasin ustad. Netten basvur dagin basinda olsan ayagina geliyorlar.

Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Ben ing e-turuncu kullanıyorum tl için günlük vade %23.5 brüt veriyor.Daha iyi faiz veren günlük çalışan mevduat var mı arkadaşlar?

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Suan daha iyi veren burgan dijital var. Ama ben hesap acmama ragmen yorumlardan dolayi kullanmiyorum. Suan en mantikli gecelik ing gorunuyor. Hem hosgeldini 1 yil digerleri sadaka gibi 45 gun yada 1 ay veriyor bu hosgeldini

3. link atmak yerine en azından linkle ilgili iletiyi paylaşsanız daha iyi olmaz mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Suan daha iyi veren burgan dijital var. Ama ben hesap acmama ragmen yorumlardan dolayi kullanmiyorum. Suan en mantikli gecelik ing gorunuyor. Hem hosgeldini 1 yil digerleri sadaka gibi 45 gun yada 1 ay veriyor bu hosgeldini
    burgan dijitalle ilgili ne yorum var?

5. peki şimdi benim 10.500 tl bakiyem finansbankta günlük %20,50 den duruyor ve getirisinden de %15 stopaj kesiliyor.

Bana bundan daha avantajlı bi ürün öneriniz varmıdır ?

Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    burgan dijitalle ilgili ne yorum var?
    Eft 30 bine kendi kendine dusuyormus arttirmak icin takla attiriyorlar denmis
    Bir de eft yapinca 5 saatte gitmeyenler olmus. Bu ikisi benim guvenimi sarsti. Birde mt ler cok acemi. Konusmalari bile profesyonellikten uzak. Guven alamadim.

peki şimdi benim 10.500 tl bakiyem finansbankta günlük %20,50 den duruyor ve getirisinden de %15 stopaj kesiliyor.

Ustad orada kal. 23.5 veren yere gecsen dahi ayda 22 tl artar. Baglayabiliyorsan hsbc den 24 uzun vade cak gitsin

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Eft 30 bine kendi kendine dusuyormus arttirmak icin takla attiriyorlar denmis
    Bir de eft yapinca 5 saatte gitmeyenler olmus. Bu ikisi benim guvenimi sarsti. Birde mt ler cok acemi. Konusmalari bile profesyonellikten uzak. Guven alamadim.

Ustad orada kal. 23.5 veren yere gecsen dahi ayda 22 tl artar. Baglayabiliyorsan hsbc den 24 uzun vade cak gitsin

olsun ben abi biz küçük yatırımcıyız 22 tl ile 23-24 tane ISYAT hissesi alırım o da yılda 0,20 kuruştan 4,8 tl temettü eder. ayda 4,8*12 yılda 57 tl yapar . Bize kazandıracak olan portföy büyüklüğümüz mü yoksa hayallerimizin büyüklüğü mü olacak ??????

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    peki şimdi benim 10.500 tl bakiyem finansbankta günlük %20,50 den duruyor ve getirisinden de %15 stopaj kesiliyor.

HSBC 10bin üstüne %24 veriyor
    Yada para piyasası fonlarına bakın
    fil fi5 hsl benim bildiğim iyi ppf.lari

Sayfa 945/992 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •