Bu dogru degil herkesin Allah i farkli
Printable View
Reha ağabeyim nerede?:
Velhasılı kelâm epey araştırdım görüntüler 2015 yilina ait, bırakın 100 bin kişiyi bin kişi bile geçmiş değil o da deniz yoluylan, Macarlar bile eğer video doğruysa tel örgü çekmiş sınırlarına.
Maşallah bura kurtarılmış bölge gibi :))
Diger topikte dilini daha yazamayan adam bir seyler sacmalamış. Sonra doları 7.20'den satıp borsadan parayı kaldırıp 5.30'dan geri alan adam gelmiş. Sonra da ühühühü ben dediydim ama kaayee'ler hep 7den aldılar falan yazmış. Hee tabi herkes ky herkes mal gidip 7den girdi dolara. Töbe yarabbim yaa. Videolardan sonra daha da uctu adam mürit etkisiyle.
Fed faiz indiriyo adam kendini bilmis sayıvermis hemen. Tavşanın sürtme hikayesi gibi. Yaa var ya fed tornistan yapmayacaktı o zaman görecektim sizi. Gerci o zaman da ky'ye dedik dedik annatamadık gidin 7.20den dolar almadılar derdi bunlar.
Ben bir cigara içip geleyim, hazır mutfağa gitmiskene bir duble Corona ilacından doldurayım.:yahoo:
Burada İzmir tarafında arkadaşlar vardı sürekli yazdığım için uyarmak istedim .
Haziran Temmuz ayı gibi deprem potansiyeli çok yükseliyor gibi sizin oralarda .
Bir Bilgi vermek istedim İstanbul bahsederken herkes asıl ihtimal şu anda bu nahiye de daha yüksek olasılık gibi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Dolar/TL 6.2537
Ilacimi doldurup geldim, buradaki yazılardan anladığım kadarı ilen VIOP topigi, değneksiz köye dönmüş bir ilgilenmem lâzım, Kazıma ne lâzım olduğunu öğreteyim şunlara.:ss:
bizimkiler S-300 lerin F-16 ya karşı ne kadar etkili olacağını test edecekler galiba..?
https://www.linkpicture.com/q/Screen...5_WhatsApp.jpg
Bir arkadaş yazmış, ben malum TV izlemiyorum.
O salaga Plevne müdafaasını, Sarıkamışta donarak ölen askerlerimizi, Karstaki Rus binalarını ve Karslıların gravyeri nasıl öğrendiklerini soracan, sonra da dövecen.
https://www.linkpicture.com/q/Screen...119_Chrome.jpg
S-200 Bile vuruyormuş F-16'yi.
Ellerimizi dirseklere kadar yıkayıp, rakı ilen gargara yaptık mı Corona morona viz gelir.:oleyo:
Bugün nasil davranmaları gerektiğinin dersini 1. ve 2. Dünya savaşının rahlesinde öğrendiler.
Hepsi yok olmakla yüzyüze geldi . Amerika dahi sosyalizmin nefesini ensesinde hissetti . Marshall yardımlarıyla topladı ortalığı. Almanya savaşmadan da ülkeleri alabileceğini öğrendi. Tek kurşun atmadan Doğu bloku ülkelerini eline aldı.
Savaşmak , kavga etmek gibi. Apollo ve Athena arasındaki fark gibi . Güçlü , zeki insanlar savaşmaya gerek duymaz. Zekasıyla istediği sonuca varır.
Truva'nın tanrısı Apollo 'ydu. Ama Yunanistan 'nın tarafında Athena vardı. Agemennon Truva 'yı aldı; Aşil , Hektor 'u gömdü.
Bunlar benim düşüncelerim. Herhangi bir iddia içermez.
Bakanlığın verdiği rakamı 100 e bölüp sınırı geçmeyi başaran gerçek mülteci sayısını buluyorum. 1 milyon ne zaman diyecekler bakalım.
Başlıkta dolar dışında herşey var :notr: Silmeye bir başlasam yazı kalmaz
Burası derin bilgi platformu, sosyal, kültürel, coğrafi, tarihsel, cinsel, dinsel, seksüel, tıbbi, ahlâkî, gayrı ahlaki, bilimsel, uydurma, kaydırma, fizik, kimya, elektronik, felsefi, uhrevi, ateyist, vegan, astroloji v.s. v.s. her konuda bilgi alabilirsiniz efendim, çekinmeyin sorun :kahkah:
Hersey var bir tek dolar yok
Günde iki defa dolar kuru veriyoruz...
DolAr kuru hareketi yok ki .
Zaten fes acil toplantı yaptığı gibi bir de indirim yaparsa .
Siz görün paritenin gücünü Euro gibi negatif faizi olursa eşleşme nasıl olur acaba
TL bazlı ise dirence gelmişlerdi ama bu sınırdaşı operasyon biraz tolerans tanıdı kendisine