Sayfa 941/999 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Müslümanlar, birbirini öldürmesi için aynı Allah 'tan yardım istiyorlar.
    Bu dogru degil herkesin Allah i farkli

Ahmetg Guest

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bu dogru degil herkesin Allah i farkli
    Bak ve ibret al sayın Ahmetg bey. Adam döktürmüş yine, ne diyor savaşma...:
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Reha ağabeyim nerede?:
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Velhasılı kelâm epey araştırdım görüntüler 2015 yilina ait, bırakın 100 bin kişiyi bin kişi bile geçmiş değil o da deniz yoluylan, Macarlar bile eğer video doğruysa tel örgü çekmiş sınırlarına.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Maşallah bura kurtarılmış bölge gibi )

Diger topikte dilini daha yazamayan adam bir seyler sacmalamış. Sonra doları 7.20'den satıp borsadan parayı kaldırıp 5.30'dan geri alan adam gelmiş. Sonra da ühühühü ben dediydim ama kaayee'ler hep 7den aldılar falan yazmış. Hee tabi herkes ky herkes mal gidip 7den girdi dolara. Töbe yarabbim yaa. Videolardan sonra daha da uctu adam mürit etkisiyle.

Fed faiz indiriyo adam kendini bilmis sayıvermis hemen. Tavşanın sürtme hikayesi gibi. Yaa var ya fed tornistan yapmayacaktı o zaman görecektim sizi. Gerci o zaman da ky'ye dedik dedik annatamadık gidin 7.20den dolar almadılar derdi bunlar.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Maşallah bura kurtarılmış bölge gibi )

Diger topikte dilini daha yazamayan adam bir seyler sacmalamış. Sonra doları 7.20'den satıp borsadan parayı kaldırıp 5.30'dan geri alan adam gelmiş. Sonra da ühühühü ben dediydim ama kaayee'ler hep 7den aldılar falan yazmış. Hee tabi herkes ky herkes mal gidip 7den girdi dolara. Töbe yarabbim yaa. Videolardan sonra daha da uctu adam mürit etkisiyle.

Fed faiz indiriyo adam kendini bilmis sayıvermis hemen. Tavşanın sürtme hikayesi gibi. Yaa var ya fed tornistan yapmayacaktı o zaman görecektim sizi. Gerci o zaman da ky'ye dedik dedik annatamadık gidin 7.20den dolar almadılar derdi bunlar.
    Töbe dedin dostum.
    Mesih'i biliyor musun?
    Burası ilginç bir yer.

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Reha ağabeyim nerede?:
    Yazdıklarımı dötünüzlen değil gözünüzlen okusanız, bu ilâcı cok önceden tavsiye ettiğimi görürdünüz.

Hatta Bora beyi bile, dıngılıp gidersin diye korkuttum, günde bir duble martini ilen, bir duble rakı içmeye ikna ettim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 941/999 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •