Trump, bizim anadolu ajans in amerika versiyonunu kursun oraya
secim isi tamam olurdu
Printable View
piyasada fon bırakmayacaklar belli oldu -2.49 açıldık
Yoldaşlar bu kaos ortamı bitince, nakitte kalan kral olacak iyi para kaldıracak bu sabittir dayanabilene...
Işık ökte geçen gün deva holding bim Migros ve Carrefour bu dönemde en çok beğendiğimiz hisseler demişti adam haklıymış beyler
Herkese merhabalar
Is bankasi teknenoji fonu almistim maliyetim 0.80 civari yuksek Fon ciddi dusuyor zarar hizla artiyor Satis icin bugun talimat verdigimde pazartesi fiyatindan mi islem goruyor.Oneri ve goruslerinizi paylasabilir misiniz
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
812000 is portfoy fonu 0.068043 bugunku fiyati Satis talimati versem bu fiyattwn mi isleme alinir
Bilgi paylasimlariniz icin cok tesekkur ederim.Son soru gun sonu fiyatlarini tefastan mi gorebilirim veya nerden takip etmemi onerirsiniz
Acc -3,23%
eıd -2,40%
fph -2,32%
gl1 -3,09%
gmr -2,36%
mac -1,11%
mps -2,83%
tcd -3,35%
tkf -3,73%
tte -5,91%
ydı -1,48%
Sadece mevduatçılar değil, Borsanın müdavimleri de çarpıldı. Dudu öteki topikte hep bist diye diye milleti gıcık ederdi. Elinde tüpraş gibi hisseler var ve tutmaya devam ediyor. Hisse fiyatı nereden nereye geldi. Bizim küçük yatırımcının eli zararda satmaya gitmez. Ve maalesef zarar katlanarak devam eder. Bu hisse fonların, direkt hisse alımına karşı hiç bir avantajı yok. Bir ACC var. Bir öyle bir böyle onunda ne yaptığı belli değil. Ben kararımı verdim. ppf ve hisse olarak yola devam edeceğim büyük ihtimal ile. Şu anda kenarda sadece ppf deyim. Bol kazançlar.
petrol fonu alacaklar dikkat etsinler: akşam bloomberg'te 27 dolarların da görülebileceğinden bahsedildi. petrol borsa fark etmez. geçen hafta da yazdığım gibi bu ortamda yatırım yapılmaz, sadece kumar oynanır ve ancak şansı olan kazanır. ben içimdeki kumar tutkusunu yenemediğimden yüzde 20 portföyle zar atıp yarısını şansla kurtarsam da geri kalanla zarardayım. zaman, içimizdeki hırsları kontrol altında tutma zamanı. dow, dün akşam itibarıyla resmen ayı piyasasına girmiş unutmayın. asla ytd..
fon olarak en çok zarar sırasıyla aes, tcd, mps, gmr, tkf, eıd de üstad.
baktım düşüş var her birinden %5-10 arası alım yapıyorum.
aslında şeytan diyor fon hisse sat hepsini, git bir gıda bir de ilaç hissesi al.
en azından parça parça uğraşma, 2 tane hisse olsun çıkarsa çıkar, düşerse onlardan alırım.
yarın cuma ve ben cumaya hazırlık olarak tırnaklarımı keseceğim. yüzde onluk portföy de olsa hisse fonlarımın yarısını satıyorum. yükselirse kalan yükselsin. düşerse de uygun bir yerden yeni alım denerim. aslında bunu dün yapmam lazımmış ama olmadı. böyle ortamda karar vermek çok zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
anlaşılan önce 92 binlere oradan 88 binlere kadar ineceğiz, 83 bin altı tam çöküş olur, özel sektör içeren borçlanma fonlarını satsak mı acaba şirketler zora girip ödeme yapamayabilirler.
düşüşlerde alım, iyidir ama piyasa oturmadan aceleyle almak, sıkıntıyı daha da artırabilir. düşen bıçak tutulmaz derler. illa ki gelebilecek bir haberle alma fırsatı vermeden de uçabilir, mesela aşı bulundu gibi bir şey. temkini elden bırakmayın derim acizane. asla ytd.
Tte eksi 9 a geldi
Dostum bende hisse senedi oranı %90 hepsine satış verdim.Bu gün düşüp yarın çıksa bile bir müddet piyasalar virüs haberlerine negatif tepki verecek gibi.Türkiyede karantina tedbirleri başlamadı abd de sadece wasintonda ohal var.Genişleme başladığı an düşüşte daha hızlanır.Dünya ülkeleri değil bizde krizi hafife aldık.Tek şansım tcd ile endeksin son rallisini yakalamak oldu.Bu gün bile ciddi zararla kapatacağımı biliyorum ama pörtföyden bir şey kaybetmedim.Sadece kardan zarar ettim.Fon işi bir müddet bitmiştir benim için piyasada işlem tapan arkadaşlara bol şans.Ppf takılmaya devam gece yastığa kafayı rahat koyup uyumak lazım 7/24 piyasa takip etmek insanı yoruyor.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstadım, hareketler çok sert. alttan alıp da iyi bir çıkışa denk gelirseniz zararı çabuk kurtarırsınız ama tersi olursa çırpındıkça batmak gibi olur. bu yüzden temkin şart. seyehat kısıtlamaları, uçuş iptalleri ve buna bağlı olarak azalan petrol talebine ek olarak rus suud petrol savaşı. petrol fonu hisse fonlardan da tehlikeli aslında. bizler maalesef çok kazandıran tarafına odaklanıp çok kaybedebileceğimizi göz ardı ediyoruz. geçen yıl şahlanan tcd, risk anlayışımızı yerle yeksan etti. insan çok kazandıkça daha çok zar atıyor ve sonu maalesef hüsran.
basmadan önce aşağıdaki linki sık kullanınanlarınıza kaydedip en azından fikir alın. asla ytd
https://www.turkishbulls.com/m/Signa...r&Ticker=XTKJS
Aes - 3.63 dünkü karın yarısını götürdü +3.6 ile çıktım, dün satış vermiştim. İpv küçük bir zararla dün çıktım, endeks 93 bin olana kadar ppf.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kriz bazıları için büyük fırsat yaratacak...endeks 125 binden 99 bin altına indi şimdi 90 binler hatta 88 binler konuşuluyor ve türkiyede vaka sayısı sadece 1...,italya kapıları kapattı abd hal ilan etti..borsalar -10 düşüşler yaşıyor ve biz sadece bu işten %30 zararla masadayız...sanıyorum bu düşüşler yanında %30 sevineceğimiz rakamlar. dünyada herkes para kaybediyor önemli olan akıl sağlığımız...bu devran elbet döner hiç bir düşüş kalıcı değil umarım zararda olanlar ekranı kapatıp psikolojilerini koruyabilirler...Allah yardımcınız olsun
30 doların da altına gelirse %50 kadar daha alır ortalamayı 40 dolar civarına çeker beklerim artık üstad, onu unuturum bir süre, ama hisse ve fonlarda ne yapayım ona karar veremedim, 80 binlere doğru gider riskini alıp en azından yarı yarıya satsam mı diyorum.
Aslında temkinli alımlar yapmıştım ama birkaç kademe düştükçe almak ve çeşit çokluğu bana çok zarar verdi. Yine de çok açılmış sayılmam aslında toplam portföyün %12 kadarı fon ve hisselerde. Bunun da %18 i zararda.