Acc -3,23%
eıd -2,40%
fph -2,32%
gl1 -3,09%
gmr -2,36%
mac -1,11%
mps -2,83%
tcd -3,35%
tkf -3,73%
tte -5,91%
ydı -1,48%
Acc -3,23%
eıd -2,40%
fph -2,32%
gl1 -3,09%
gmr -2,36%
mac -1,11%
mps -2,83%
tcd -3,35%
tkf -3,73%
tte -5,91%
ydı -1,48%
Sadece mevduatçılar değil, Borsanın müdavimleri de çarpıldı. Dudu öteki topikte hep bist diye diye milleti gıcık ederdi. Elinde tüpraş gibi hisseler var ve tutmaya devam ediyor. Hisse fiyatı nereden nereye geldi. Bizim küçük yatırımcının eli zararda satmaya gitmez. Ve maalesef zarar katlanarak devam eder. Bu hisse fonların, direkt hisse alımına karşı hiç bir avantajı yok. Bir ACC var. Bir öyle bir böyle onunda ne yaptığı belli değil. Ben kararımı verdim. ppf ve hisse olarak yola devam edeceğim büyük ihtimal ile. Şu anda kenarda sadece ppf deyim. Bol kazançlar.
petrol fonu alacaklar dikkat etsinler: akşam bloomberg'te 27 dolarların da görülebileceğinden bahsedildi. petrol borsa fark etmez. geçen hafta da yazdığım gibi bu ortamda yatırım yapılmaz, sadece kumar oynanır ve ancak şansı olan kazanır. ben içimdeki kumar tutkusunu yenemediğimden yüzde 20 portföyle zar atıp yarısını şansla kurtarsam da geri kalanla zarardayım. zaman, içimizdeki hırsları kontrol altında tutma zamanı. dow, dün akşam itibarıyla resmen ayı piyasasına girmiş unutmayın. asla ytd..
fon olarak en çok zarar sırasıyla aes, tcd, mps, gmr, tkf, eıd de üstad.
baktım düşüş var her birinden %5-10 arası alım yapıyorum.
aslında şeytan diyor fon hisse sat hepsini, git bir gıda bir de ilaç hissesi al.
en azından parça parça uğraşma, 2 tane hisse olsun çıkarsa çıkar, düşerse onlardan alırım.
Yer İmleri