Sayfa 943/996 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Acc -3,23%
    eıd -2,40%
    fph -2,32%
    gl1 -3,09%
    gmr -2,36%
    mac -1,11%
    mps -2,83%
    tcd -3,35%
    tkf -3,73%
    tte -5,91%
    ydı -1,48%

Alıntı Originally Posted by doga Yazıyı Oku
    Bilgi paylasimlariniz icin cok tesekkur ederim.Son soru gun sonu fiyatlarini tefastan mi gorebilirim veya nerden takip etmemi onerirsiniz

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Buradan.....

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu gidişle o zaman çok ileriye kaydı bence.
    Belki sonbahar ayları.
    Virüs işi durulmadan borsalardan hiç birşey çıkmaz .

Arada yalancı çıkış denemeleri yapıp geleni çarpacaklar

Olan bilip bilmeden faizler düşük diye borsaya dalan gariban mevduatçılara oldu.O insanları bir daha kimse borsaya getiremez.
    Sadece mevduatçılar değil, Borsanın müdavimleri de çarpıldı. Dudu öteki topikte hep bist diye diye milleti gıcık ederdi. Elinde tüpraş gibi hisseler var ve tutmaya devam ediyor. Hisse fiyatı nereden nereye geldi. Bizim küçük yatırımcının eli zararda satmaya gitmez. Ve maalesef zarar katlanarak devam eder. Bu hisse fonların, direkt hisse alımına karşı hiç bir avantajı yok. Bir ACC var. Bir öyle bir böyle onunda ne yaptığı belli değil. Ben kararımı verdim. ppf ve hisse olarak yola devam edeceğim büyük ihtimal ile. Şu anda kenarda sadece ppf deyim. Bol kazançlar.

4. petrol fonu alacaklar dikkat etsinler: akşam bloomberg'te 27 dolarların da görülebileceğinden bahsedildi. petrol borsa fark etmez. geçen hafta da yazdığım gibi bu ortamda yatırım yapılmaz, sadece kumar oynanır ve ancak şansı olan kazanır. ben içimdeki kumar tutkusunu yenemediğimden yüzde 20 portföyle zar atıp yarısını şansla kurtarsam da geri kalanla zarardayım. zaman, içimizdeki hırsları kontrol altında tutma zamanı. dow, dün akşam itibarıyla resmen ayı piyasasına girmiş unutmayın. asla ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    O zaman
    Dususlerde aldiklariniz cikarken emeklemeyecek cinsten olmali
    Mesela eib almak mantiksiz
    Tte gibi cikista depar atacagi dusunulenlere girilebilir.ytd
    fon olarak en çok zarar sırasıyla aes, tcd, mps, gmr, tkf, eıd de üstad.
    baktım düşüş var her birinden %5-10 arası alım yapıyorum.
    aslında şeytan diyor fon hisse sat hepsini, git bir gıda bir de ilaç hissesi al.
    en azından parça parça uğraşma, 2 tane hisse olsun çıkarsa çıkar, düşerse onlardan alırım.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Buradan.....
    Üstat daha da dibi göreceğiz bu gidişle
    ABD nasıl açılır

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    petrol fonu alacaklar dikkat etsinler: akşam bloomberg'te 27 dolarların da görülebileceğinden bahsedildi. petrol borsa fark etmez. geçen hafta da yazdığım gibi bu ortamda yatırım yapılmaz, sadece kumar oynanır ve ancak şansı olan kazanır. ben içimdeki kumar tutkusunu yenemediğimden yüzde 20 portföyle zar atıp yarısını şansla kurtarsam da geri kalanla zarardayım. zaman, içimizdeki hırsları kontrol altında tutma zamanı. dow, dün akşam itibarıyla resmen ayı piyasasına girmiş unutmayın. asla ytd..
    almaz olaydık %22 zarardayım ama düşerse biraz daha mı almalı, yoksa beklemeli mi ne kadar süre buralarda kalır, çıkış ne zaman başlar, hiç bir şey bilinmiyor bu ortamda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    nasıl olacak bu iş anlatır mısınız?
    Ben şahsen TTE ye basacagım çok düştü bu ortam düzelince iyi kar yazar bilen bilir . YTD

Sayfa 943/996 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •