Soylemeyeyim dudagin ucuklar mazallah :(
Syg,
Printable View
neyine yanayım anlamadım? ben kasımda dolar toplamaya başladığımdan beri hiç dolar bozmadım,benim TL gelirlerimde var TL giderlerimi oradan ödüyorum.TL giderlerimden kalan parayı dolara çeviriyorum. tekrar ediyorum TL'de deval bir anda başlayacak kimsenin almaya falan vakti kalmayacak.
Haberlerde tl mevduat faizi getirisi, konut getirisini 2017 yılında ilk defa geçti dedi. Doğruluk payı var mı?
Günlük faiz için en uygun oran kimde var hoşgeldin olmayan devamlı olan .
İng den sonra günlük cazip veren banka arıyorum likit içinde
Enpara 10 var ama oda çok düşük geliyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ak, Odea ve Vakıf'ta gecelik iyi oran var ama ING kadar yüksek hoşgittin faizi kimsede yok. Hepsi başta yüksek sadece. Ben çok uzun süredir gececiyim olsa ilk ben geçerim :cool: 3'er ay bunlarda daldan dala yapmak da bir süre götürür.
Gecelik kaç peki Akbank ve vakifta
Dolar toplayacagina keske Euro toplasaydin parite 1.05 iken. :) O zaman su anda TL bazinda bile kardaydin.
Ama Euro batacak diyenler vardi. Parite 0.80 olacakti yaza kalmadan. Uzman pirefesorler analistler stratejistler ekonomistler milleti mahvetti batirdilar. Avrupa batmadi. Parite daha simdiden 1.18 oldu. :) yaz bitmeden bakalim ne olacak?
Oranlar hakkında bilginiz var mı ona göre daha kolay bakarım .
Her bankadan hesap açacağız sonunda bir bunlar kaldı zaten .
Ykb garanti finansbank işbankası ziraat ing icbc burgan vakıf koleksiyonu tamamlayacağız gibi [emoji23][emoji23][emoji23]
Yeni farkettim ing 25k üzeri 11 100k üzeri 12 250 üzeri 13 müş biraz iyileştirme yapmış
Gibi duruyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Odea 32 güne 14 veripte geceliği 14.5 pek vermez bence.
Oksijen olabilir
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz ödenmeyen kısım dikkate alındığında oranlar farklılaşabiliyor. Rodeo'da tutarın 4,000 tl'si faiz kazanmıyor, bu durumda 80 bin yatırsanız 76 bin tl'nin faizin kazanırsınız, faiz oranınız efektif olarak 13,7'lere düşer, daha düşük tutarlarda efektif faiz daha da az olur. Akbank, muafiyet uydulamıyorsa 40 bin tl'niz için rodeo'dan daha avantajlı bir seçenek olur.
ben şubattan beri %100 dolardayım ne zaman 1 sene oldu? ilk alımımı(%40) kasım sonu 3,41 den yapmıştım. Ben düzenimi kurmuşum,tüm gelişmeler istediğim gibi gidiyor. Dolar endeksinin 92,80'e inmesi 1,5 aydır beklediğim bir olaydı ve gerçekleşti. şimdi yeni hedefim 91,80. kimsenin uyanamadığı olay şubat sonundan beri USDTRY'nin EURUSD artışını yutması oldu. sinsi bir yılan gibi bu dolar.
Akbnk gectigimiz yillarda mevduatin suresi dolmadan cektmek istediginiz tutari o gün itibariyle düsüp veriyordu. Bu sene artik mevduatin icinden alma kalkti. Herkesde oyle oldugunu dusunuyorum. Dogrumudur?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günlük gitmek isteyenler Vakıfbank Halden Anlayan Vadeli Mevduat Hesabı'nı deneyebilir. Belirli süre vade, ancak günlük faiz işliyor ve istenilen miktar çekilebiliyor, istediğinizde para ekleyebiliyorsunuz.
Temmuz ayı enflasyon beklentileri nasıl?
Artık yeni müşteriye daha az oran veriyolar.
Burgan temdit 14 aldım. 14.10 bile onay alamadı.
Ben de 103 bin tl yi odeaya gündelikden aktardım. 13.90 a geliyor. 0.10 için aylık bağlamam. Doları kovalayacağım.
3.42 hedef fiyatım buraya geleceğini düşünüyoum 1 aya
bugun benzine ve motorine 11 krs zam yapildi gecen ay 3,64 İken zam yapildi simdi 3,52 petrol fiyati ayni petrolu euro ile almadigmiza gore ne zammi bu?
Ben de Akbank'ın yalancısıyım. Sitelerinde 13.50 yazıyor: http://www.akbank.com/tr-tr/urunler/...besthesap.aspx
Brezilya realinin mb sinin faiz indirmesine ragmen yil ici en dusuk seviyelere inmesine bakarsak bu durumda bizdede dolarin o seviyeye inmesine imkan olabilir ....oradan alinirmi mevcut sartlarda alinir....ha akdenizde ki petrol gaz aramalarinda ulkeye yetecek kadar petrol gaz bulunur bu bambaska bir ekonomi demektir ...boyle bir durumda borsa 250 000 dolar tl 1.5 tl olur.
napıacak savasmı acacaklar 40 yıl once denediklerinde savası noldugu goruldu 40 yildaki turkiye savas teknolojisi aynımı ? ya da yunanistanmı savas acıcak 2 sini toplasan nufusları 15 milyon istanuldan az ...turkiye de natodan eee yani? istedigini yapar denizin yarısı bizim degilmi yahu :kahkah:
odeadan 150 k arkadasa 32 lik 14.10 dan bagladık adam sevine sevine gitti daha bu dedim 1 puan dusmus hali olsun ben is bankta 10.50 den baglıyordum diyor ben boyle bankalar oldugunu bilmiyordum diyor bre cahil muhendis hicmi sagına soluna bakmıyon :kahkah:
tcmb:
Enflasyon hala katılığını sürdürüyor. Çekirdek enflasyonda da gevşeme görülmüyor.
Enflasyonda belirgin iyileşme görülene kadar sıkı para politikası sürdürülecek. Gerekirse ek sıkılaştırma yapılacak.
Enflasyonda görülecek dönemsel dalgalanmalar nedeniyle , para politikasında erken gevşeme yapılmayacak, Enflasyonda belirgin ve kalıcı düzelme beklenecek.