neyine yanayım anlamadım? ben kasımda dolar toplamaya başladığımdan beri hiç dolar bozmadım,benim TL gelirlerimde var TL giderlerimi oradan ödüyorum.TL giderlerimden kalan parayı dolara çeviriyorum. tekrar ediyorum TL'de deval bir anda başlayacak kimsenin almaya falan vakti kalmayacak.
Haberlerde tl mevduat faizi getirisi, konut getirisini 2017 yılında ilk defa geçti dedi. Doğruluk payı var mı?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Günlük faiz için en uygun oran kimde var hoşgeldin olmayan devamlı olan .
İng den sonra günlük cazip veren banka arıyorum likit içinde
Enpara 10 var ama oda çok düşük geliyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ak, Odea ve Vakıf'ta gecelik iyi oran var ama ING kadar yüksek hoşgittin faizi kimsede yok. Hepsi başta yüksek sadece. Ben çok uzun süredir gececiyim olsa ilk ben geçerim3'er ay bunlarda daldan dala yapmak da bir süre götürür.
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Gecelik kaç peki Akbank ve vakifta
Dolar toplayacagina keske Euro toplasaydin parite 1.05 iken.O zaman su anda TL bazinda bile kardaydin.
Ama Euro batacak diyenler vardi. Parite 0.80 olacakti yaza kalmadan. Uzman pirefesorler analistler stratejistler ekonomistler milleti mahvetti batirdilar. Avrupa batmadi. Parite daha simdiden 1.18 oldu.yaz bitmeden bakalim ne olacak?
Yer İmleri