Sayfa 941/1024 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Siz yaptınız heralde �� Ne çıktı sizin enflasyon?
    Soylemeyeyim dudagin ucuklar mazallah
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    sn power ben senin olayı çözdüm .Sen dolarları başka ülkede harcayacaksın onun için yüksek dolar faizi peşinde koşuyorsun ..dolar miktarı ne kadar artarsa o kadar iyi senin açından .Çünkü dolar geçen memleketlerde enf 1-2 sen alıyorsun 4,5 -5 yoksa dolarları tl ye çevireceğim dersen yanarsın .doğru muyum ?..
    neyine yanayım anlamadım? ben kasımda dolar toplamaya başladığımdan beri hiç dolar bozmadım,benim TL gelirlerimde var TL giderlerimi oradan ödüyorum.TL giderlerimden kalan parayı dolara çeviriyorum. tekrar ediyorum TL'de deval bir anda başlayacak kimsenin almaya falan vakti kalmayacak.

3. Haberlerde tl mevduat faizi getirisi, konut getirisini 2017 yılında ilk defa geçti dedi. Doğruluk payı var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Haberlerde tl mevduat faizi getirisi, konut getirisini 2017 yılında ilk defa geçti dedi. Doğruluk payı var mı?
    var. (10 karakter sınırı doldurmaca..... var yok için istisna istiyoruz....)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Günlük faiz için en uygun oran kimde var hoşgeldin olmayan devamlı olan .

İng den sonra günlük cazip veren banka arıyorum likit içinde

Enpara 10 var ama oda çok düşük geliyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Ak, Odea ve Vakıf'ta gecelik iyi oran var ama ING kadar yüksek hoşgittin faizi kimsede yok. Hepsi başta yüksek sadece. Ben çok uzun süredir gececiyim olsa ilk ben geçerim 3'er ay bunlarda daldan dala yapmak da bir süre götürür.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Gecelik kaç peki Akbank ve vakifta

8. Dolar toplayacagina keske Euro toplasaydin parite 1.05 iken. O zaman su anda TL bazinda bile kardaydin.

Ama Euro batacak diyenler vardi. Parite 0.80 olacakti yaza kalmadan. Uzman pirefesorler analistler stratejistler ekonomistler milleti mahvetti batirdilar. Avrupa batmadi. Parite daha simdiden 1.18 oldu. yaz bitmeden bakalim ne olacak?

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    neyine yanayım anlamadım? ben kasımda dolar toplamaya başladığımdan beri hiç dolar bozmadım,benim TL gelirlerimde var TL giderlerimi oradan ödüyorum.TL giderlerimden kalan parayı dolara çeviriyorum. tekrar ediyorum TL'de deval bir anda başlayacak kimsenin almaya falan vakti kalmayacak.

Sayfa 941/1024 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •