Kayseride youtuber konuşturdu esnafı bunca yıllık akpliyim dedi. Esnafın içinde olmasam haberlere bakarım esnafa yardım yağıyor derim dedi. Peki sen kendi meslek grubunu biliyorsun ya diğer söyledikleri yalan olamaz mı? onları sorgulamıyor...
Printable View
https://m.youtube.com/watch?v=G5SVmNpzLxo
Şener şen gibi adam izledikçe gülüyorum :)
Muhalefet için çok aradılar mı bu adamı!
Yahu şu imamoğlunu seçtiren adam değil mi bu turgay güler hani program sonrası günlerce piyasada gözükmedi sonra ,reis dövdü falan dediler.Allah razı olsun gizli adamımız bu turgay,ben çok severim.Madem nostaljik takılıyoruz arada ben de imamoğlu ile turgayın programını seyreder seyreder gülerim.Yahu adam sana konuk gelmiş,senin mekanın ,sorular sende ,nasıl oldu da kendini bu kadar rezil ettin turgay,bu kadar mı salaksın.
Bu arada şimdi google da aradım o tartışma programını bulamadım,epeydir seyretmiyordum,bu turgay sildirdi mi acaba
Bulabilen varsa alıntı yapsın da biraz gülelim şu komedyene.
Allah allah cidden nereden baksam bulamıyorum,o tartışma programı kayıp,bu turgay mahkeme kararı falan mı şeetti,o program yok.Haklı tabi o kadar rezil olmak insan haklarına aykırı,imamoğlu ayıp etti,az bişi şefkat göstermeliydi.Turgay ın da bir ailesi var iyi kötü çevresi var,garibim günlerce damat usülü ortadan kayboldu,ne oldu ne bitti kimse haber alamadı kendisinden.
https://twitter.com/emrahanitas/stat...006780417?s=19
Efsane talkshow'du.
Eko başkan beynine vermişti o zatın.
İşte bu kafalar yüzünden imamoğlu 800 bin fark attı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından işletilen havalimanlarında 2020 yılı içerisinde düzenlenen ve vadesi 31 Ocak 2021’e ötelenen kira bedeli faturalarına ait tutarların iptal edileceğini belirtti.
Böylece Kalyon, Cengiz, Limak ve Mapa ortaklığındaki İGA tarafından işletilen İstanbul Havalimanı’nın 1 milyar 45 milyon euroluk 2020 yılı kirası da iptal edildi.
Beyler değerinizi bilin,diğer başlıklardaki troller sadece hayın dolarcılar falan ,oh olsun size,dış minnaklar vb kelime dağarcığına sahip ama bizim başlıktaki trol okumuş taklidi yapıyor,aklı sıra abileri gibi doların sonu kötü olacak anlamında içi süslü laflar ediyor bak siz mutlu olun diye komik videolar bile buluyor...:kahkah:
La bir dakika...trolün kalitelisi mi olur en fazla doğan görünümlü şahindir o......:kahkah:
Trol diye diye Kasım’dan bugüne %? eridi sermaye üstüne faiz de gitti...piyasayla inatlaşmamak lazım en baştan beri bunu söylüyorum alıcaz zamanı gelince paranın değerini korucaz ama zamanı gelince
https://twitter.com/crashontheway
Özenti mi, gerçek mi ? Çizerim ama tablo tesliminden önce ödemeyi yapmalısın.
Bu arkadaşın meşrebini bildiğimden pek hazetmem ama bozuk saat bile zaman zaman doğruyu gösterdiği için kendi kredibilitesi için bu da doğruyu söyleyebilir. https://www.youtube.com/watch?v=HdC02GrEfYk
Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit ederken, görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi.
Ülkenin vergi politikasını anlamam mümkün değil ıphone12 pro Türkiyede 17.400 tl yurtdışında 1239 euro yaklaşık 11.300 pasaporta işletince 2.000 tl daha veriyorsun 13.400. Devlet olarak yap 14.000 hem dışarıya daha az euro gitsin hem alacağın para 2.000 değilde 3.000 tl olsun. Ama yok illa sağacaksın vatandaşı. Sağdırtmam kendi mi yolladım dışarı euroları
İmamoğlunun FSM Han'ın türbesine tekme attığı saygısızlık yaptığı ile ilgili bir çok YouTube de paylaşımlar var. Bunlar emin olun ki seçim için karşına çıkacaklara iftira atmaktan en ufak bir Allah korkusu yok. RTE de Mansur Yavaş ile ilgili o kadar iftira atmıştı. Allah'tan korkmayan insan çok tehlikelidir. Sınırı yoktur.
Üç aydır hukuki düzenlemeler yapılacak ifade özgürlüğü yapısal reformlar yapılacak diye konuşuyorlar. İcraata bakınca tam tersi. Gara ile ilgili muhalefet partisi lideri sorumlu Cumhurbaşkanı demiş 500 bin TL lik hakaret davası. Burda hakaret içeren bir söylem mi var eleştiri bu. Ülkede Cumhuriyetin kurucusu ile ilgili ağza alınmayacak hakaretler var çıt yok. Adam herkese hakaret ediyor ama en ufak eleştiriyi kabul etmiyor. Veriler ile ilgili sonuçlar hep şaibeli. İşçi çıkarmak yasak. İşsizlik azalıyor. Bu bir sinek ile bir öğrencinin araştırması aklıma geldi. Öğrenci sineğin teker teker bacağını koparıp emir veriyor. En son hiç bir bacağı kalmayınca sinek kimildamiyor çocuk da sineğin bacağı kalmayınca kulağının duymadığınına hükmediyor. Bizimki de aynen böyle. İcra takibi bile mümkün değil. Banka sorunlu krediler takibe almayı sürekli uzatılıyor. Dolayısıyla batık krediler yüzdürüluyor. TÜİK başkanı değişti. Eeee bizim %15 arada kaynadı gitti. Eski TÜİK başkanı diyecek mi %15 ben çaldım. Yersen yeni bir yapılanma var. Yüksek faiz ile dolarızasyon çözülecek. Nah çözülür. Doları altını alanlar borcu olup da onun için kendini sağlama alanlar hariç çoğu için vade dinen faiz almayan kişiler. Daha çok beklersiniz ve ödediğimiz yüksek faiz de yanımıza kalacak.
6 sene 100 gremse parasına ev aldık. Ev yerine gremse dursa bugün o paraya sıfır ev alırdık. Böyle para kazanan adam ne altını ne doları bozdurur.
Vatandaşların yakındığı gıdadaki fahiş fiyat artışıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan da devreye girerek "Vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz" demişti. Cumhurbaşkanı'nın kurmaylarına "Tarım Kredi'ye ait kooperatif marketler regüle edilecek. Bunların sayısının arttırılması için planlama yapılıyor" dediği öğrenildi.
Donald Trump'tan koltuğu devralan Joe Biden, katıldığı ilk uluslararası konferansta dünyaya dikkat çeken bir mesaj verdi. Biden, "ABD'nin geri döndüğü mesajını gönderiyorum" dedi.
Yunanistan'ın güneyinde yer alan hapishaneden izinle çıkan mahkum geri döndüğünde fenalaştı. Hastaneye kaldırılan mahkumun makatından iki adet cep telefonu çıktı.
Dolara bir tekmede fitch vurdu :) , oyun devam ediyor. F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gremse altin nedir ?
https://www.altinkaynakstore.com/sar...mse/urun/23538
hiç giren oldumu bilmiyorum ben arada bi geziyorum fiyat karşılaştırması yapabilmek için.
inanılmayacak derecede pahalı
bir çoğunda organik morganik diyor ama hikaye
o fiyatlara satacaksa hiç açmasınlar bimden a 101 den daha ucuza bulabilirsiniz
torkuya yerli üretici muamelesi yapıp sadece torkunun üreünlerini satmalarıda ilginç
torkunun sattıklarının hepsi katkı maddeleri ve içeriğinin bir çoğu tıpkı ülker veya eti gii ithal malzeme
Adamlar boşuna 6.80 den alacağız demiyor. takdir etmek lazim ne yaptılar ettiler fiyatları oraya getirdiler. Cumhuriyet tarihinin en büyük vurgunları yapılıyor. Silinen vergiler , kiralar, teşvikler, yıllarca ödemek zorunda olacağımız köprüler,hastaneler, finansal piyasa operasyonları vs... Doymak nedir bilmiyorlar. Bizi yediler bitirdiler doymadılar sırada çocuklarımız var.
Malta Cumhuriyeti, Resmi Gazetesi'nin 31 Aralık 2020 tarihli sayısında 2019 yılında Malta'dan vatandaşlık almaya hak kazanan 3 bin 170 kişinin isimlerini yayımladı.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...alana-6270940/
BUGÜNE KADAR KİMLER ALDI?
2017'de Sabancı ailesinden Suzan Sabancı Dinçer, Ceyda Sabancı Dinçer, Çiğdem Sabancı Bilen, Haluk Akay Sabancı gibi isimler Malta'dan vatandaşlık almıştı.
2017'de gelir vergisi rekortmenleri arasına 10'uncu sıradan giren Gönenç Gürkaynak ve avukat eşi Serra Ayşe Başoğlu Gürkaynak,
Kurukahveci Mehmet Efendi adıyla bilinen kahve şirketinin marka sahipleri Hulusi Kurukahveci, Nezlihan Akyürek Kurukahveci, Hulusi Doruk Kurukahveci,
ilaç şirketi Abdi İbrahim'in patronu Nezih Barut, kardeşi Nesrin Esirtgen ve oğlu İbrahim Barut,
Orta Anadolu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Karamancı, Reha Tekstil'in sahibi Mehmet Reha Demirdağ 2017'de Malta vatandaşlığı almıştı.
-----------------
Bu milyon dolar sahipleri, bu imkanlarla gidiyorsa, kalan dar imkanli vatandasin vah haline..!
Sağlık Bakanı : Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile kademeli normalleşecegiz. 1 Mart itibariyle süreç belirlenen kriterler çerçevesinde dört risk seviyesinde Valilerimizin başkanlığındaki il hıfzıssıha kurullarımızla başlayacak.
Malta adasi, Osmanli'nin surgun yeriydi, Guney Libya'daki Fizan gibi.
Namik Kemal uzun yillar gecirdi oralarda.
Allah'in izniyle Yemen gibi olucuk, durmak yok, yola devam.