Sayfa 944/996 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    6 sene 100 gremse parasına ev aldık. Ev yerine gremse dursa bugün o paraya sıfır ev alırdık. Böyle para kazanan adam ne altını ne doları bozdurur.
    Sn Ayasofya, ulkemden cok uzun sure uzakta mi kaldim ne, sozlerini anliyamadim. Aciklayabilirmisin biraz?

Vatandaşların yakındığı gıdadaki fahiş fiyat artışıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan da devreye girerek "Vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz" demişti. Cumhurbaşkanı'nın kurmaylarına "Tarım Kredi'ye ait kooperatif marketler regüle edilecek. Bunların sayısının arttırılması için planlama yapılıyor" dediği öğrenildi.

Donald Trump'tan koltuğu devralan Joe Biden, katıldığı ilk uluslararası konferansta dünyaya dikkat çeken bir mesaj verdi. Biden, "ABD'nin geri döndüğü mesajını gönderiyorum" dedi.

Yunanistan'ın güneyinde yer alan hapishaneden izinle çıkan mahkum geri döndüğünde fenalaştı. Hastaneye kaldırılan mahkumun makatından iki adet cep telefonu çıktı.

5. Dolara bir tekmede fitch vurdu , oyun devam ediyor.
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit ederken, görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi.
    F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ülkenin vergi politikasını anlamam mümkün değil
    Ciddimisn ?
    Kullarım aldığından bir tane de bana alacak...

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yunanistan'ın güneyinde yer alan hapishaneden izinle çıkan mahkum geri döndüğünde fenalaştı. Hastaneye kaldırılan mahkumun makatından iki adet cep telefonu çıktı.
    Birini içerde satıcaktı heralde
    Çift cebi naapacan
    Tek cep kafi
    Cep to cep

8.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Sn Ayasofya, ulkemden cok uzun sure uzakta mi kaldim ne, sozlerini anliyamadim. Aciklayabilirmisin biraz?
    Gremse altin nedir ?

https://www.altinkaynakstore.com/sar...mse/urun/23538

Sayfa 944/996 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •