Kim satti ise ellerine saglik 30.50 eregli alislarim gelmis :)
tabanda var diye yazmistim ama 30.26 da imis alislarim bir zahmet onuda versinler
Hatta pazartesi bir taban daha yaparlarsa cok mutlu ederler:kahkah:
Printable View
Kim satti ise ellerine saglik 30.50 eregli alislarim gelmis :)
tabanda var diye yazmistim ama 30.26 da imis alislarim bir zahmet onuda versinler
Hatta pazartesi bir taban daha yaparlarsa cok mutlu ederler:kahkah:
Son 20 yılda 2 devasa USDTRY yukarı yönlü hareketi vardı. Bu üçüncü. Diğer ikisinde şu hareketleri yapmış aynı ho ile. Bezerlikten faydalanarak çıkarım yapıyorum sadece. Gizli saklı bir indikatör falan değil. Bildiğin günlükte 50 üssel.
2001
https://i.resmim.net/SCa9zn.png
2018
https://i.resmim.net/SCaaky.png
Bu da NOW
https://i.resmim.net/SCapaI.png
Bugün Matriks elime çok kötü dolandı. Sürekli kilitlendi. Aynı sorunları yaşayan var mı ?
Yenişafak gazetesi eski yazarı hakkındaki bu haber gerçek ise dayı doların zirvesini not alın cuma namazı sonrası 17.14.... süper bonoya selam duralim bunlar ecnebi için faiz olarak haram olmayabilir. Nas a bakmak lazım.
Haberiniz gerçek değilse olsun heyecani bile güzel.
Nas olarak haram değilse dayı enflasyon 50 desek yakışır bu gayet dine uygun çünkü bu kadar kayıp var belki de %100
Duble bono çekse %100 Luk vallahi Allah affetsin içimiz den geçtiler paramız pul oldu heralde haram olmaması gerekiyor.. en dandik araba 500 bin
Ben yarım dini bilgimle kardeşim nas olarak bence uygun
haydi beyler el atın az cok demeyin..
Artı kaparsa spot şaşırmam..
alıcılar geliyo sanki,
mb başkanı dedikodusu teyid edilebiliyomu
Din alimi Cübbeli Ahmet hoca hazretleri de paranın değerini koruyan rakam hakkında bazı bilgiler vermişti ki bence Allah mantık ve akıl sahibi matematik yaratmış cebim de 100 TL vardı yazlık pantolonda kışın ciksrttim 50 kalmış bu dine uygun olamaz. Allah böyle bir din yaratamaz abi.
amann gele gele 51 lot short gelmiş dediğimiz işlemden 30,000 bırakmış...
tavan taban
https://i.hizliresim.com/2pzzqkz.jpg
Hoşgeldin memedabi, SonKurus a takviye verdiler mi, nasıl anlaştın
EREGL TUP PETKM THY ateş etmeye başladı..
artı kaparız ...
Almanya Sağlık Bakanı Lauterbach: Omicron dalgasının hastanelerimiz, yoğun bakım üniteleri ve aynı zamanda toplum için büyük bir sınama olacağını varsaymamız lazım
Almanya Sağlık Bakanı Lauterbach'tan "Omicron" uyarısı:
- "Karşı karşıya olduğumuz ve benim açımdan engelleyeceğimiz Omicron dalgasının hastanelerimiz, yoğun bakım üniteleri ve aynı zamanda toplum için büyük bir sınama olacağını varsaymamız lazım"
BERLİN (AA) - Almanya Sağlık Bakanı Karl Lauterbach, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında Omicron varyantından dolayı hastanelerin ve toplumun büyük bir sınamayla karşı karşıya kalacağını beklediğini söyledi.
Lauterbach, Hannover kentinde yaptığı açıklamada, salgında Omicron varyantından dolayı Almanya'da ortaya çıkacak yeni dalgayla nasıl mücadele edilmesinin düşünülmesi gerektiğini belirtti.
"Karşı karşıya olduğumuz ve benim açımdan engelleyeceğimiz Omicron dalgasının hastanelerimiz, yoğun bakım üniteleri ve aynı zamanda toplum için büyük bir sınama olacağını varsaymamız lazım." ifadesini kullanan Lauterbach, salgının kilit döneminde bulunduklarını kaydetti.
İngiltere'deki uzmanlarla ve mevkidaşıyla sürekli temasta olduğunu ifade eden Lauterbach, İngiltere'de Omicron varyantı bulaşanların sayısının bir veya iki gün içinde iki kart arttığına işaret etti.
Lauterbach "İngiltere'de gözlemlediğimiz bu durum şu ana kadar salgında gördüğümüz her şeyi aşıyor." ifadesini kullandı.
Almanya'da da buna hazırlıklı olmak gerektiğini vurgulayan Lauterbach, şimdi aşı kampanyasında hatırlatıcı doz uygulamasının hızla arttırılması gerektiğinin altını çizdi.
Lauterbach, halka Noel Bayramı'nda dikkatli davranmaları çağrısında bulundu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Bu arkadaş insallah bizi kopartmiyordur ahahahhaa
İşlemler kredili yapılıyor genelde. Teminat olmayınca mecburi satışlar oluyor bence. Kapanışa az zaman kalması ve haftasonu riski nedeni ile herif alırsa alır yoksa pazartesi bakalım denir.
abi bu konulara girmeyi hep abes bulmuşumdur.
bir kerelik yazayım.
bunların derdi din falan değil. toplum bu lafları seviyor, onu istiyor. onlar da onu veriyor.
din eksenli birşey yapılmıyor.
1-toplum neyi sever?
2-bundan çıkarımız nedir?
faizin haram olmasından ziyade, müteahhitlerin batmaması ve siyasetin finansmanı çok daha önemli.
Dolar da gevşiyor..İstifa haberleri doğru mu acaba..
Öyle ise neden..
Çok başarılı bir arkadaş dı oysaki..:oleyo:
Allah long kalana sabır versin. Short açtık ama 2500 de beni üstünden attı, adam olana çok bile, bu ülkede haftasonuna poz taşınmaz, uzun süre poz da taşınmaz malesef, tüm x30 pozlarımı kapatmış xleş e devrilmiştim (batmayacağını düşündüğüm şirketlere) orada beklentim sürüyor, yarışmacı arkadaşlara başarılar iyi tatiller.
Akşam seansı ile ilgili şöyle bir kural var. "Akşam Seansında uygulanacak fiyat limitleri ilgili günün normal seansı sonunda hesaplanan uzlaşma fiyatı üzerinden belirlenecek ve normal seans sonu uzlaşma fiyatının ± %3’ü olarak uygulanacaktır." Akşam seansında taban fiyatı değişecek mi? Bilgisi olan var mı?
La kredi çekip dolar alan ilkokul terkler geliyoruz hahahshshsha
Allah yarattı demiyecegim lan dolarcilar hahaha
Aha cenabettin teşrif etti dolara. Bakalım ne kadan parası var?
Kademe kalmamış tahtalarda
191 yakan turps bi sn sonra 188 yaktı sonra 190..
breh breh breh..
Dün biri yarın realizasyon başlar demişti, biri de Ocak ortasında olur demişti.
Bankalar taban, bizdeki kriz bankacılık krizine dönüşebilirmi nedir
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi