İşlemler kredili yapılıyor genelde. Teminat olmayınca mecburi satışlar oluyor bence. Kapanışa az zaman kalması ve haftasonu riski nedeni ile herif alırsa alır yoksa pazartesi bakalım denir.
İşlemler kredili yapılıyor genelde. Teminat olmayınca mecburi satışlar oluyor bence. Kapanışa az zaman kalması ve haftasonu riski nedeni ile herif alırsa alır yoksa pazartesi bakalım denir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
abi bu konulara girmeyi hep abes bulmuşumdur.
bir kerelik yazayım.
bunların derdi din falan değil. toplum bu lafları seviyor, onu istiyor. onlar da onu veriyor.
din eksenli birşey yapılmıyor.
1-toplum neyi sever?
2-bundan çıkarımız nedir?
faizin haram olmasından ziyade, müteahhitlerin batmaması ve siyasetin finansmanı çok daha önemli.
audentes Fortuna iuvat
Dolar da gevşiyor..İstifa haberleri doğru mu acaba..
Öyle ise neden..
Çok başarılı bir arkadaş dı oysaki..![]()
Allah long kalana sabır versin. Short açtık ama 2500 de beni üstünden attı, adam olana çok bile, bu ülkede haftasonuna poz taşınmaz, uzun süre poz da taşınmaz malesef, tüm x30 pozlarımı kapatmış xleş e devrilmiştim (batmayacağını düşündüğüm şirketlere) orada beklentim sürüyor, yarışmacı arkadaşlara başarılar iyi tatiller.
Akşam seansı ile ilgili şöyle bir kural var. "Akşam Seansında uygulanacak fiyat limitleri ilgili günün normal seansı sonunda hesaplanan uzlaşma fiyatı üzerinden belirlenecek ve normal seans sonu uzlaşma fiyatının ± %3’ü olarak uygulanacaktır." Akşam seansında taban fiyatı değişecek mi? Bilgisi olan var mı?
La kredi çekip dolar alan ilkokul terkler geliyoruz hahahshshsha
Allah yarattı demiyecegim lan dolarcilar hahaha
Yer İmleri