Cadde cocugu Gidivan bilir.
Syg,
Yalan söyleme yok, ifadesinde hastaneden çıkarılmaması gereken resmi evrağı aldığını, o sırada uzman çavuşun boynunu sıktığını ve gözlüğünün kırıldığını söylemiş. Boynunun fotoğrafları da var.
Maliye Bakanı:
Millet, enflasyonun çok altıda kredi ile iş yapmayı öğrendi...
Bizim bu sistemimizi dünay takip ediyor gibi bir şey söylemiş...
Benzer bir sistemi Bulgaristan uygulamıyor mu?
Zararına krediyi (servet kaybı yaşayarak) bu sistemde TL mevduatçısını mı finase ediyor, yoksa devlet bankaları aracılığı ile tüm halk mı ?
https://m.youtube.com/watch?v=w17ZwpQoEg0
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir doktor hastasına neden arkadan saldırır ki ?
evrak hikaye kısmı.
belgeyi usulsuz çıkardı diye savcılığa şikayet edersin olur biter.
hatayı şiddetle telafi etmek yanlış.
hastahaneye dayak yemek için mi gidiyoruz.
Ben şu haklı bu haklı demeden videoda gördüğümü söyleyeyim:
1- Kafasına göre evrak alıp hastaneden çıkan bir askeri personel. (yanlış 1)
2- Askeri personelin elindeki evrağı çekip alan doktor. (yanlış 2)
3- Kafasına göre hastaneden alıp gitmeyi kendine hak gören askerin elinden evrağın çekip alınması üzerine doktoru darp etmesi (yanlış 3)
Yani olayların öncesini sonrasını çok incelemedim ama videoda olanlar bunlar. Doktorun askere saldırdığı falan yok. İzinsiz kafana göre ben yaptım oldu diye evrak olup götürüyorsan elinden çekilip alınınca da sinirlenmemen gerekir. Doktorun yaptığı doğru değil ama olaylar yukarıda ifade ettiğim şekilde baştan sonra yanlış zaten. Yoksa doktorun tutanak tutması gerekirdi.
Netice itibari ile birbirimizi yeme faslına geçtik. Artık et bedava.
konu baştan aşağı saçmalıklar manzumesi olmuş.
ancak doktorun görevi kolluk görevi gibi müdahale etmek değildir.
arkadan gelip evrakları almaya çalışıyor.
hasta gidiyorsa gitsin,
arkasından tutanak tutar 3 kişi de imzalar.
zaten kameralar ile kayıt altına alınıyor.
ilgili mercilere tutanağı gönderirsin olur biter.
bir de hastane de doktor ve hasta olur.
konu nereden geldi asker ile doktor çatışmasına onu da anlamış değilim.
adam sivil kıyafetli gelmiş.
sonra görevli falan da değil.
sıradan bir vatandaş gibi tedavi olmaya çalışıyor.
bu konuları kim neden bu kadar reklam eder de bir menfaat sağlar.
ayrıca doktor ilk hareketi yaptığı halde neden hasta beni dövdü diye yalan bir ifade verir.
sanki içerden birileri bir şeylerin startını verdi gibi bir paranoya düşünceye kapılmadım değil.
bir şeyler ters gidiyor.
gündem değişmesi lazım diye alevlendirmeler olabilir.
Doktor düşmanlığını körükleyen zatlara destek için piyasaya kamera kayıtları sürüldü gibi geliyor
Sanirim buyuk sermaye yapiyor bu isleri.
Saglik da tamamen ozellestirilecek.
Doktor emegi somurulecek.
Kamuoyu doktorlara gicik.
Syg,
Daha sosyal medyada görünür olup, antipati toplamayan meslek grubu görmedim. Bununda temel nedeni sosyal medyada like almanın yolunun negatif söylemlerden geçmesi.
Diğer taraftan Doktorlara aralıkta zam sözü verildi. Diğer sağlık çalışanlarının talepleri eklenince geri çekildi.
Büyük ihtimal kendilerinin yalnız bırakıldıklarını düşünüyorlar. Haklı olarak haklarını savunmak istiyorlar. Bunu yaparken enerjilerini doğru argümanlara yöneltmeleri gerekiyor.
Her gün kurtardıkları, hayat kalitesini yükselttikleri, elinden tutup umut verdikleri insanların hikayelerini ortaya koymaları gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı olayı jandarma karakolunda hayal edin:
Komşusundan şikayetçi olan doktor jandarma karakolunda ifade verir. Sonra jandarmanın kaydettiği resmi evrağı alıp oradan gider. Sonrasında jandarma doktorun elinden evrağı alır, ama ondan sonra doktor jandarmanın boynunu sıkar ve gözlüğünü kırar...
Dudu bey, tweet aleminde konusuluyor..........
https://twitter.com/19mayis1919lu/st...gHkfXWyRThfwJw
Askeri sevk durumunu bilmeyen var bir rütbeli olsun olmasın birliğinden hastahaneye sevk evrakı alır hastahaneye gider ve doktor bu evraka sonucu yazar rapor falan ve hasta geri bu evrakı birliğine götürür teslim eder muayene olamamış getirdiği evrakı niye orada bıraksın saçmalıklar sıralanmış
bloomberg deki ekonomi haberleri veren kız, kur korumalı mevduatın ilk 3 aylık sürenin dolduğunu doların daha az arttığı için sadece mevduat faizi alacağını söyledi. dolardaki artışı yıllığa çevirmeden hesap yapınca böyle oluyor. bu işlere bu kadar mı ilgisiz olunur. haydi kendinin tl mevduatın yok, belli ki bloomberg çevrende de yok. ya maaş dolar yatıyor yada hemen dolar alınıyor.:)
dün tv de gözleri ışıltılı bakan, tüm dünya tr nin enflasyonla olan mücadelesini izliyor , diyordu. hadi canım dedim, doğru söylüyormuş;
ABD Merkez Bankası (Fed) Richmond Şubesi Başkanı Thomas Barkin "Fed enflasyonu kontrol etmek için üzerine düşeni yaparsa beklentiler ile fiyat ve ücret artışları, istikrarlı ve sabit kalır. Üzerine düşeni yapmazsa Türkiye'de olduğu gibi bunun tersi yaşanır†dedi.:oleyo:
Kendini süper ekonomist olarak gösteren youtube da ahkam kesen biri de hem faiz hem kur farkının ödeneceğini söyledi :)ekonomi yorumları artık tamamen ideolojik yapılıyor muhalif ekonomistsen her şey yanlış yandaşsan her şey doğru allahtan burası varda işin gerçeklerini burdan anlıyoruz
yok hoş kızlar, birşey sorduğumuz da yok. zaten hatalı olan üst yönetimleri. ben amirleri olsam, tüm ana yatırım yapılabilir enstrümanlara yatırım yapmayı zorunlu tutarım: hisse senedi, eurobond, kur korumalı mevduat, yatırım fonları vs. işin içine girdiklerinde ister istemez bilgi sahibi olacaklardır.
semt pazarında fukara besini,savaşta can simidi patates kilo 10 TL .....kjhgkhggfbjsHJfcxG
https://twitter.com/i/status/1505798265731788801
bildiğiniz ne var ise unutulması tavsiye ediliyor.
Beyni yakmış bunlar.duzeltilemez.umit yok.
Esas konu bunlar oy atıyor mesele orda.