Sayfa 932/1019 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Tam bir yil olmus Naci gideli Saap geleli.
    O gunden bugune Saap bizi saapti.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Yüksek asitli olur.
    Zeytin ağacının türleri vardır, hepsinin yağı aynı lezzette olmaz, örneğin gemlik yemelik zeytindir.
    Ülkemizin en güzel yağlık zeytini edremit civarında yetişir, diğer zeytin türlerinin yağları o kadar lezzetli olmaz.
    Ben Antepten 2 kez aldım , yöresel zeytinlerden sıkılmış yağ çok çok güzeldi..Edremit yöresi de çok güzel...Şimdi edremit yöresi yağ almak istersek nereden temin edeceğiz?

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben Antepten 2 kez aldım , yöresel zeytinlerden sıkılmış yağ çok çok güzeldi..Edremit yöresi de çok güzel...Şimdi edremit yöresi yağ almak istersek nereden temin edeceğiz?
    Ayhan bey linkleri paylaşmıştı.
    İkisi de gayet güzeller.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...80#post5846680

4. Bugünlerde trafik sigortası yaptıran varmı? Primler aşırı artış mı gösterdi?
    En yüksek hasarsızlık oranım var.
    Geçen sene 450 TL'ye yaptırdığım sigorta bu yıl 1150 TL olmuş.

Bu nedir böyle?

5.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Forumda zeytinyağı seven çok gördüğüm kadarıyla, ben de naçizane bir iki birşey yazayım. Balıkesir yöresinde zeytinyağı fabrikasında çalışmışlığım var.
    En lezzetli yağ toplanıp hemen sıkılmış taze zeytinden çıkar, bekledikçe asitliği artar, aroması zayıflar. Sezonda iyi zeytinlerden 0.25-0.30 asitlikte yağ çıkardı, biraz beklemişlerden 0.5-0.6 asitlik gelirdi, ben en düşük 0.18'leri gördüm makine çıkışından aldığım numuneden. Muhteşem bir kokusu ve tadı olurdu kime tattırdıysam aklı başından gitmişti. Ben markette öyle yağı hiç bulamadım. Elbette yağ öylece satılmazdı, daha eski yağlarla karıştırılıp 0.8 asitliğe getirilir şişelenirdi ( etikette 1 asit yazardı, zamanla da biraz artar o nedenle pay bırakılır).
    Öyle piyasada 0.3 asit diye satılanlara inanmayın, çok zor, en taze zeytinden hemen sıkıp üçkağıt yapmadan şişelemek lazım. Mümkün ama çok pahalıya gelir. Köylülerin sattıklarına da kanmayın bir arkadaşın annesi pazardan pet şişede 0.8 asit diye yağ almış şüphelenmişler bana getirdi ölçer misin diye, biri 2.2 biri 2.5 asit çıktı. Neredeyse sabunluk yağ yani.
    Yağın rengine de kanmayın, içine sıkılırken biraz yaprak katınca yeşilimsi çıkar yağ, ne kadar yaprak o kadar yeşil, ona göre rengi ayarlanabilir.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    0.3 dizyem imkansıza yakındır. 0.7 dizyem ayvalık bölgesi için standart gibidir. Ancak toplamada geç kalınırsa toplanırken çok darbe alırsa veya toplandıktan sonra beklwnirse 0.9 a 1 e kadar çıkabilir. Son 3 senedir 0.7 nin üstüne hiç çıkmadı bizim yağ. Bu sene 0.6 idi.
    Isıdan , ışıktan koruyoruz ama havayla temasını nasıl keseceğiz 5 litrelik tenekenin.
    Hatta bize gelmeden önce havayla temasının minimum olduğunu nasıl bileceğiz.
    Zeytinyağının bir düşmanı da havayla temasmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bugünlerde trafik sigortası yaptıran varmı? Primler aşırı artış mı gösterdi?
    En yüksek hasarsızlık oranım var.
    Geçen sene 450 TL'ye yaptırdığım sigorta bu yıl 1150 TL olmuş.

Bu nedir böyle?
    1000 TL gibi de ben odemistim en son 2 ay evveldo sanirim.

Orada da fiskirmis anlasilan..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Bir doktor 2 yıl önce şöyle bir video yayınlamış:
    "Zeytinyağı dahil bütün yağlar zararlıdır"
    https://www.youtube.com/watch?v=jdQRpFn0In8
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    1000 TL gibi de ben odemistim en son 2 ay evveldo sanirim.

Orada da fiskirmis anlasilan..

Syg,
    Benzini , vergisi sigortası herşey fışıkıyooooo

Araban varsa derdin var demektir...

Sayfa 932/1019 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz