Sayfa 931/1019 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Pamuk yağı ve ayçicek yağı katıyor bazı hileciler....

Aslinda 10bin olsun ama geri gelince de 9500tl yi geri versinler
    nasil fikr...

kkm style bisi

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu yurtdışı pulu da yurtdışından telefon getirme gibi olacak.

Birkaç seneye 1000+ tl olursa şaşırmayın.

ytd tabii
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

davuk fileto aldim kilo 41.90tl
    kosup gidem kilolarca toplayim mi simdi........

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Peynir ve ete %20 zam gelmiş yine , çok lüks tüketime girdi artık bu ürünler...

Ankara daki eglence parkina da iki milyon cin li getircekti Melih abi.......

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Ukrayna dan satın aldığı uçak gemisinin boğazdan geçişine izin verilince Çin her yıl 1 milyon turist gönderecekti bize:-)

Hala bekliyoruz Çin li turistleri...

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Güneydoğu veya Hatay zeytinlerinin yağı nasıldır sizce.
    Çok farklı bir iklimde yetişiyorlar.
    https://www.kilizi.org/
    Yüksek asitli olur.
    Zeytin ağacının türleri vardır, hepsinin yağı aynı lezzette olmaz, örneğin gemlik yemelik zeytindir.
    Ülkemizin en güzel yağlık zeytini edremit civarında yetişir, diğer zeytin türlerinin yağları o kadar lezzetli olmaz.

6. Forumda zeytinyağı seven çok gördüğüm kadarıyla, ben de naçizane bir iki birşey yazayım. Balıkesir yöresinde zeytinyağı fabrikasında çalışmışlığım var.
    En lezzetli yağ toplanıp hemen sıkılmış taze zeytinden çıkar, bekledikçe asitliği artar, aroması zayıflar. Sezonda iyi zeytinlerden 0.25-0.30 asitlikte yağ çıkardı, biraz beklemişlerden 0.5-0.6 asitlik gelirdi, ben en düşük 0.18'leri gördüm makine çıkışından aldığım numuneden. Muhteşem bir kokusu ve tadı olurdu kime tattırdıysam aklı başından gitmişti. Ben markette öyle yağı hiç bulamadım. Elbette yağ öylece satılmazdı, daha eski yağlarla karıştırılıp 0.8 asitliğe getirilir şişelenirdi ( etikette 1 asit yazardı, zamanla da biraz artar o nedenle pay bırakılır).
    Öyle piyasada 0.3 asit diye satılanlara inanmayın, çok zor, en taze zeytinden hemen sıkıp üçkağıt yapmadan şişelemek lazım. Mümkün ama çok pahalıya gelir. Köylülerin sattıklarına da kanmayın bir arkadaşın annesi pazardan pet şişede 0.8 asit diye yağ almış şüphelenmişler bana getirdi ölçer misin diye, biri 2.2 biri 2.5 asit çıktı. Neredeyse sabunluk yağ yani.
    Yağın rengine de kanmayın, içine sıkılırken biraz yaprak katınca yeşilimsi çıkar yağ, ne kadar yaprak o kadar yeşil, ona göre rengi ayarlanabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Duduya masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Her sey masal tek gercek temettudur..

Temettu candir, gerisi heyecandir.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

0.3 dizyem imkansıza yakındır. 0.7 dizyem ayvalık bölgesi için standart gibidir. Ancak toplamada geç kalınırsa toplanırken çok darbe alırsa veya toplandıktan sonra beklwnirse 0.9 a 1 e kadar çıkabilir. Son 3 senedir 0.7 nin üstüne hiç çıkmadı bizim yağ. Bu sene 0.6 idi.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 931/1019 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •