Haklısın başkanım tweeter genellikle Y ve Z kuşağı daha bilinçli kullanıcı var ancak yüzde 50 sapma bile olsa olan olmuş diye düşünüyorum...
M.ince s.demirtas ne alaka ...
Kk .meral .babacan m.yavas ve İmamoğlu olsa yerinde olurdu.
Altılı masa cortlamış benim için sürpriz değil
Siyasette daha çok kadın olmalı.
Erkeklerden daha delikanlılar.
Siyaset böyle bir şey bizim için önemli olan yatırım stratejisini doğru kurgulamak kim kazanırsa kazansın benim cebime extra bir şey girmeyecek ama yatırım stratejisini yanlış kurgularsam ayvayı yerim
millet bu hareketi istikrarsızlık anlar , reis e yaradı bu iş ,yasasın beton sektörü
Bugün itibariyle mevcut düzenin devam edeceği ihtimalini güçlenmiş görüyorum, bu yüzden istedikleri ekonomi anlayışına göre pozisyon almakta, yani borsaya, mala mülke emtiaya yatırım yapmakta fayda var. Zaten tek tük kalmış ve dayak yiye yiye bi hal olmuş mevduatçılardan biri olarak pazartesi mevduat dönüşüm için şimdiden bankalardan teklif alıyordum, bu dakika itibariyle buna son verip tüm mevduatı ne var ne yok 10 tane büyük hisseye dağıtmayı düşünüyorum.
risk alma zamanı ,mevduat vs bitmiştir.
Mommy oyuna gelmedi. İkinci bir Ekmelettin vakasına bu ülkenin tahammülü yok.
KK-RTE oyunu ile bir 5 seneyi daha kaybedemez bu ülke.
Bay Kemal’in bu tiyatrodan haberi olduğu belli.
Adam zaten açıklanacak resmi aday yıpranmasın diye kendini aday gibi gösterdi aylardır.
Seçim zamanı kronometresi geri sayımında Rte gol yedi yine.
Daha ne resmi seçim tarihi belli ne Rte’nin aday olması kesin.
Belirsizlik akp için en kötüsü
Daha Rte bile kendi çıkıp evet ben adayım dedi mi ?
Her şey hâlâ muallakta.
Zaten hiç bir kimsenin ne miting dinleyecek ne vaat duyacak hâli kalmadı
Herkesin kafasında bir düşüncesi var
Bist neyi fiyatlıyor ?
İyimserliğinize hayranım.. Ama bir söz var bilirsiniz :
"Polianna'yı dağa kaldırmışlar, oh miss gibi temiz hava demiş" :kahkah:
Sizinki o hesap oldu. Bu becerisizlik ve fiyaskodan sonra kimseden oy beklemesinler bence.
20 yıllık hüsran devam edecek muhalefet için orası kesin.
Ankara'yı Sallayacak Anket | Kemal Kılıçdaroğlu vs Mansur Yavaş
https://www.youtube.com/watch?v=4ItDnbLpSdI
--------------------------------------------------------------
Taze taze çıkmış video anketi :-)
Yeni çamoluk otomotivin sahibi abi aday olursa ben kararımı gözden geçireceğim. :oleyo:
https://www.youtube.com/watch?v=TzdR4HaL6KY
İYİ Parti lideri Meral Akşener'den Son Dakika Altılı Masa Açıklaması
----------------------------------------------------------------------------
Kadın, kumar oynamayalım, güçlü aday çıkaralım ve bu iş ilk seçimde bitsin diyor anladığım kadarı ile. Ülkem için hayırlısı ne ise o olsun.
Çarşı karışır... Çekirdekleri hazırladık, izlemeye başladık kenardan :-)
Bu esnada SAYKO en ucuz peynir nerede bulurum diye araştırmaya devam ederken görüntülenmiş...
Kemal mi akbitcoin meral mi ben hala hangisi karar veremedim .ikiside olabilir :kahkah:
Onemli olan farkla kazanmak.gene cok az fark riskli belkide onu dusunerek bu hamle yapildi.peki bunu soyleseydi.
Kendi aday olmuyor CHP'li baskanlara aday ol çağrısı yapıyor kafaya bak .benim oyumu kaybetti .oy kaybı olarak donucek kendisine .numan da cagirmis oraya gitsin artik.