Sayfa 940/1001 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Meral mommy dün gece masus Bay Kemal’e onay vermedi algısı yaptı bana göre kamuoyuna

İnsanlar şöyle yorumlasın istendi benim fikrimce

“ ya belliydi işte böyle olacağı Kemal dede kazanamaz bak çatlak çıktı 6 lı masada Meral mommy de onaylamadı işte böyle olacağı belliydi yine akp kazanacak “ diye millet gırla yorum yapıp sallıyor

Sonra bi anda basın açıklamaları destek mesajları adayımız Bay Kemal dir şeklinde tam destek verip ortalıkta oluşan belirsizliği toz bulutunu yok edip Bay Kemal’in arkasındayız vb söylemlerle adaylığını pekiştirip güçlü destek verdiklerini açıklayıp moral ve umut aşılayacaklar

Bunların hepsini daha önceden planlamışlardır. Önce çekimser kalıp daha sonra tam destek vereceğiz ve insanları Bay Kemal in arkasında daha güçlü durmalarını sağlayacağız stratejisini yürütüyotlar.

Ooo bakın işte Meral de önce çekimser kaldı ama bakın Bay Kemal e destek oldu bakın artık tek ümidimiz o vb.. başka aday aramaya gerek yok

Enf 3.15 maaslara hayirli olsun. Enag 7.21 bayagi fark var[emoji39]

Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %55,18, aylık %3,15 oldu

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık %76,61, aylık %1,56 arttı
    bir halt olacağı yok.

4. Tüik : Enag kaç açıklamış arkadaşlar
    “ başkanım 7.21 demişler
    Biz kaç diyelim
    İkiye bölün
    Sonra ortaya çıkan 3.61 enflasyonuda baştaki ilk iki rakamı alın 36 yı 100 e bölün

3,61 - 0,36 = 3,25

Çok düz hesap oldu

Siz onu 3,15 açıklayın

Milletimize hayırlı uğurlu olsun
    Allah yar ve yardımcınız olsun

5.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Az önce ingbanka gittim ve burada daha önce bir arkadaşın yazdığı peşin ödemeli KKMyi sordum. Anlatıldığı gibi %9-10 civarı faizi hesaplıyor ve TL olarak hemen hesabınıza yatırıyor bloke yok. Yatırdığınız dövizi TLye çevirip KKM yapıyor. Döviz artmaz ise KKM faizinide alıyorsunuz. Vade dolduğu gün TL dövize çevriliyor. Yani döviziniz garanti. Sordum bu uygulanın riski nedir diye tek riski var vadeden önce bozmayacağınıza dair taahhüt. Bozarsanız peşin ödediği parayı kesiyor. Döviz artmaz ve veya düşerse ise vade sonunda KKM faizini de alıyorsunuz. Bana bu bilgileri veren şube müdürü. Dövize %9-10 faiz kesin çok yüksek bir oran.
    Sanırım döviz mevduatlardaki azalmanın nedeni bu. Bence en önemli risk, seçime gidilirken para 3 ay bağlanır mı?
    içerdeki usdmi...dışardan gelene varmı...hsbc dişardan gelene yoh diyir...

6. Elektrik motorlu binek otomobiller için özel tüketim vergisi (ÖTV) matrahlarında değişikliğe gidildi.

Buna göre, motor gücü 160 kW'ı geçmeyenlerden, yüzde 10 ÖTV oranı için esas alınan matrah eşiği 700 bin liradan 1 milyon 250 bin liraya artırıldı. Motor gücü 160 kW'ı geçenlerden yüzde 50 ÖTV oranı için esas alınan matrah eşiği ise 750 bin liradan 1 milyon 350 bin liraya çıkarıldı.

Togg un fiyatında artış zorunluluğu mu doğdu?

160 kW'ı geçmeyen ve fiyatı 1.250 den az olan elektrikli araç var mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7. Fatih altaylı tweterde anket açmış daha 2 saat olmadan 500 bine yakın katılım var 24 saatte 2-3 milyon olur alın size en geniş kamuoyu araştırması @fatihaltayli
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    Fatih altaylı tweterde anket açmış daha 2 saat olmadan 500 bine yakın katılım var 24 saatte 2-3 milyon olur alın size en geniş kamuoyu araştırması @fatihaltayli
    ama adaylar yanlış ayrıca tweter çok anlam ifade etmez köy kahvesine inmek lazım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 940/1001 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •