Bugün yine bir gülme ile güne merhaba diyoruz.
1,57 açıklar diyorum, kahkahalar eşliğinde
Printable View
Bugün yine bir gülme ile güne merhaba diyoruz.
1,57 açıklar diyorum, kahkahalar eşliğinde
Dün yaklaşık olarak merkez dolara 10 milyar dolara yakın müdahale yapıldığı söyleniyor,adamlar talimatlan iş yaptığı için önceden işi öyle yürütüyorlar...
Dolar ve Euroda seviye ayni biri hafif 41 üstünde diğeri 48 hafif altında :bravo:
TÜİK: Tüketici fiyatları Ağustos'ta aylık %2,04 (Beklenti %1,80, Önceki %2,06)
Oynak bir piyasada dövize müdahaleye devam,sonuca bakmak lazım,yaptıkları pisliğin yükünü vatandaşa yükleyecekleri kesin,o vatandaşlar hak etti zaten,bizler değil,adamlar ülkeyi düzelteceğiz diye geldiler,niyet sonra belli oldu ülkeyi dümdüz ettiler,sebep belli,yaptığımız hırsızlıklar belli olmasın diye yüklen CHP'ye,kaçarı yok cezalarını ÇEKECEKLERRR.
Yasama yurutme yargi ve medyaynin tarafsiz bagimsiz olmadigi ulkede demokrasiden bahsedilemez
Adam yazıyor , kahretsin bizi G.Tekin aldatmış meğerse derin devletin adamiymis, kahretsin bizi Kilişşdar aldatmış , kahretsin Hüsamettin aldatmış , kahretsin, bizi Soğan aldatmış ..
Peki seni herkes aldatiyorsa senin yazdiklarina neden güvenelim, kuvvetle muhtemel bugün kesin doğru dediklerine yarın da bir mazeret bulursun.
Bir de bugün söylenilenlerin doğruluğunu tespit edemiyor sürekli yanlış yapıyorsun dönüp tarihte 300-500 -1000 -2000 yıl öncesine kesin hüküm veriyorsun.
Herşeyin yanlış, mantık tamamen çürük, bu bu ülkede birkaç kişinin hastalığı değil , genel olarak böyle bu yüzden ilerlemek mümkün değil .
Zira iyi yapsan da aforoz edilebilirsin.Sabah bir yazıda vardı herkes doktor , vali , polis müdürü ,hakim olmak ister ama basit cikarsamalari yapamaz..Oysa asgarî ücret ,yol ve yemek ile ISS elemanı olmalıdır aslında..
Tabii en üstte duranlar hep politically correct olmak da başarılıdır...
O yüzden Rahmetli Kemal Abi ile Şevket in Tokatçı filminde olduğu gibi tokatlamaya giderken hep tokatlanır bizim millet..
Ama hep haklı ve başarılıdır, kendisi bir hata yaparsa , zaten daha iyisi yapılamazdir.Bu hataya rağmen eniyisi budur. Başkası hata yaparsa direk cezası kesilmelidir.
Geçmişte de bugün de bu ülkede pek çok kişi makamını hak etmez adam yokluğundan veya kayrılmadan oraya gelmiştir.Bu sistemi burada bu şekilde devam ettirenler ve onların destekçileri her zaman dikkatlidir.
Burada ideoloji, parti ayrımi falan yoktur..Bu soylediklerim hemen herkesi kapsar.
Geliyor gönlünüzün efendisi :kalp:
Ek 30587
Bir de bu var.
Ben Kemal , geliyorum.
https://x.com/x22166/status/1962968677038317814
https://eksisozluk.com/entry/143046550
3 yıl önce yazmıştım burada bile herkes kemal e cumburbaşkanımız derken.
Şimdi sıralamaya ekleme yapıyorum
3. Özgür özel
Katılıyorum...Tipi Tip tır kendisi...
.....
Ancak şu düzeltmeyi yapayım ben adaylik kesinlestikten sonra , Kilişşdar madem aday oldu , artık aleyhte konuşulmaz demiştim , ben "dede senden razıyız" grubundan hiç olmadım ..
Not: ilk oylama sonucunda durumu netlestirdigim için ikinciye oy kullanmaya gitmedim ve seçim sonucunu 52-48 i net bildim burada söylemedim ama söylediklerim oldu bilirler...
ONS altın çıldırdı 3560 üstünde :notr:
Bu defa durum farklı.
Elinde olsa düşürür de bu defa hayvan terli yemiyor.
1999'da Ruslar dış ödeme güçlüğüne düşünce altın satmaya başlamıştı, ABD bunu fark eder etmez altının onsunu 280 dolara kadar düşürmüştü. Şimdilerde karşısında BRICKs ülkeleri var, bundan böyle altınla oynamaya gücü yetmez.
İşbankasında bir hacklame falan gibi bir şey var gibime geldi... Nays ödeme sistemlerinden biraz önce resimli bir bildirim geldi . "No system is safe" yazan , joker suratlı 5-6 kişi olan bir foto gibi birşey
Prof. Dr. Hakan Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
Enflasyonun ana eğilimini en iyi yansıtan medyan enflasyona baktığımda sene başından beri iyileşmenin çok sınırlı olduğunu görüyorum. Talepte belirgin bir yavaşlama da yok. Risk faktörleri ise aynen yerinde duruyor. Bu ortamda 300 baz puan indirim olmaz.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...rtamda-2431969
Sarıkız eli kulağında 15 günlük yatay ya da düşüş sürecine girecek diye görüyorum.
Evet.
Bir dönem sarı gacıyı dağ bayır gezdiriyorlardı.
Dağa kaldırıp tecavüz ediyorlardı, ne güzel dağ havası aldık diyordu.
Aynı şekilde camdaki kızın (EUR) da kafasını cama sıkıştırıp, kötü emellerine alet ediyorlardı.
Cemil - İffet style. Ben böyle hayal etmemiştim diyordu.
O günler geride kaldı ikisi için de.
Emlak vergisindeki artis cok mantikliydi. Cunku zenginden cok fakirden az alinacakti.
Ama Turkiye gibi bir ulkede servet transferi asla zenginden fakire olabilemez o yuzden emlak vergisinde yuksek bir artis beklemeyin. Zenginler asla boyle bir seye izin vermez.
Tansu Ciller ve saz arkadaslari Bogazdaki yalisinda yillik 10 bin TL vergi vererek oturmaya devam etsin
Gürsel Tekin, Özgür Özel’den yarın randevu istemiş.
Bu altın konusunda mecburen buradaki keçilerin youtube videolarını izliyorum.
Geçen yazdım, onsu 9.000 -12.000- 40.000 dolar diyen var.
Ancak, yıllık 260.000 ons üretim gücü olan ( maaliyeti ons başına 2.561 dolar ) 3 maden sahibi bu şirketin hissesi, 20 Ağustos'tan bu yana yükseliyor.
https://www.stockwatch.com/Quote/Detail?C:ALK
Linki aşağı kaydırıp günlük kapanış fiyatlarını görebilirsiniz.
Ortalama 0.778 cad maaliyetle 3.000 lot aldık, takipte olduğum için fark ettim.
Bir de Kanada'da olup hisse bakan bizim millet belki istifade eder dedim.
İstanbul Cekmeköy'de savcı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitirmiş.
Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan öldürüldü
İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, husumetlisi olduğu açıklanan Mustafa Can Gül isimli birisi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.
Zanlı gözaltına alındı.
Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan bir açıklama geldi. Yapılan açıklama şu şekilde:
"03.09.2025 günü saat 21.15 sıralarında Çekmeköy İlçesi Ömerli mahallesinde bulunan Yeşil Oba Et Mangal isimli işletmede, İstanbul Çağlayan Adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Ercan KAYHAN (E-58), önceden husumetlisi olan Mustafa Can GÜL (E-19) isimli şahıs tarafından boğazından bıçaklanmıştır. 112 ekiplerinin yaptığı kontrollerde Cumhuriyet Savcısı Ercan KAYHAN olay yerinde vefat etmiştir. Şüpheli şahıs olay yerinde tarafımızca yakalanarak muhafaza altına alınmıştır."