-

Originally Posted by
Sugosu82
Katılıyorum...Tipi Tip tır kendisi...
.....
Ancak şu düzeltmeyi yapayım ben adaylik kesinlestikten sonra , Kilişşdar madem aday oldu , artık aleyhte konuşulmaz demiştim , ben "dede senden razıyız" grubundan hiç olmadım ..
Not: ilk oylama sonucunda durumu netlestirdigim için ikinciye oy kullanmaya gitmedim ve seçim sonucunu 52-48 i net bildim burada söylemedim ama söylediklerim oldu bilirler...
-
ONS altın çıldırdı 3560 üstünde
-

Originally Posted by
ayhan53
Çok pis kırdı 3.569 a dayar gibi
Dedik ya dayar diye
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Dedik ya dayar diye
Önüne geleni silkiyor.
Direnci Direnci
-

Originally Posted by
EGEDUK
Önüne geleni silkiyor.
Direnci Direnci
Trump un Golf bitsin iki kelam eder sarı gacı iner. Ya da ABD de batan olur diye Fed müdahale eder.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Trump un Golf bitsin iki kelam eder sarı gacı iner. Ya da ABD de batan olur diye Fed müdahale eder.
Bu defa durum farklı.
Elinde olsa düşürür de bu defa hayvan terli yemiyor.
1999'da Ruslar dış ödeme güçlüğüne düşünce altın satmaya başlamıştı, ABD bunu fark eder etmez altının onsunu 280 dolara kadar düşürmüştü. Şimdilerde karşısında BRICKs ülkeleri var, bundan böyle altınla oynamaya gücü yetmez.
-

Originally Posted by
Tinaz
Bu defa durum farklı.
Elinde olsa düşürür de bu defa hayvan terli yemiyor.
1999'da Ruslar dış ödeme güçlüğüne düşünce altın satmaya başlamıştı, ABD bunu fark eder etmez altının onsunu 280 dolara kadar düşürmüştü. Şimdilerde karşısında BRICKs ülkeleri var, bundan böyle altınla oynamaya gücü yetmez.
Bricks de hindistan Pakistan dan çin silahları yüzünden bir sürü dayak yedi. Bir birine rakip olabilecek ülkeler bunlar.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Bricks de hindistan Pakistan dan çin silahları yüzünden bir sürü dayak yedi. Bir birine rakip olabilecek ülkeler bunlar.
Aralarında itişmeleri değil konu, ortak bir pazar oluşturdular, altından bahsediyoruz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri