Sarýkýz eli kulaðýnda 15 günlük yatay ya da düþüþ sürecine girecek diye görüyorum.
Sarýkýz eli kulaðýnda 15 günlük yatay ya da düþüþ sürecine girecek diye görüyorum.
Evet.
Bir dönem sarý gacýyý dað bayýr gezdiriyorlardý.
Daða kaldýrýp tecavüz ediyorlardý, ne güzel dað havasý aldýk diyordu.
Ayný þekilde camdaki kýzýn (EUR) da kafasýný cama sýkýþtýrýp, kötü emellerine alet ediyorlardý.
Cemil - Ýffet style. Ben böyle hayal etmemiþtim diyordu.
O günler geride kaldý ikisi için de.
Emlak vergisindeki artis cok mantikliydi. Cunku zenginden cok fakirden az alinacakti.
Ama Turkiye gibi bir ulkede servet transferi asla zenginden fakire olabilemez o yuzden emlak vergisinde yuksek bir artis beklemeyin. Zenginler asla boyle bir seye izin vermez.
Tansu Ciller ve saz arkadaslari Bogazdaki yalisinda yillik 10 bin TL vergi vererek oturmaya devam etsin
Gürsel Tekin, Özgür Özel’den yarýn randevu istemiþ.
Bu altýn konusunda mecburen buradaki keçilerin youtube videolarýný izliyorum.
Geçen yazdým, onsu 9.000 -12.000- 40.000 dolar diyen var.
Ancak, yýllýk 260.000 ons üretim gücü olan ( maaliyeti ons baþýna 2.561 dolar ) 3 maden sahibi bu þirketin hissesi, 20 Aðustos'tan bu yana yükseliyor.
https://www.stockwatch.com/Quote/Detail?C:ALK
Linki aþaðý kaydýrýp günlük kapanýþ fiyatlarýný görebilirsiniz.
Ortalama 0.778 cad maaliyetle 3.000 lot aldýk, takipte olduðum için fark ettim.
Bir de Kanada'da olup hisse bakan bizim millet belki istifade eder dedim.
Ýstanbul Cekmeköy'de savcý býçaklý saldýrý sonucu yaþamýný yitirmiþ.
Cumhuriyet Savcýsý Ercan Kayhan öldürüldü
Ýstanbul Çaðlayan Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcýsý Ercan Kayhan, husumetlisi olduðu açýklanan Mustafa Can Gül isimli birisi tarafýndan býçaklanarak hayatýný kaybetti.
Zanlý gözaltýna alýndý.
Olaya iliþkin Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'ndan bir açýklama geldi. Yapýlan açýklama þu þekilde:
"03.09.2025 günü saat 21.15 sýralarýnda Çekmeköy Ýlçesi Ömerli mahallesinde bulunan Yeþil Oba Et Mangal isimli iþletmede, Ýstanbul Çaðlayan Adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcýsý Ercan KAYHAN (E-58), önceden husumetlisi olan Mustafa Can GÜL (E-19) isimli þahýs tarafýndan boðazýndan býçaklanmýþtýr. 112 ekiplerinin yaptýðý kontrollerde Cumhuriyet Savcýsý Ercan KAYHAN olay yerinde vefat etmiþtir. Þüpheli þahýs olay yerinde tarafýmýzca yakalanarak muhafaza altýna alýnmýþtýr."
Yer Ýmleri