başkan beni küfür ettirmek için zorlama :)
Printable View
kitapta beyle bir yükseliş yazmıyor
https://i.hizliresim.com/gv6b8bs.jpg
ama... bugün pivan alamayacağız
ne zamandır görmüyorum
hep ALPER'in yokluğundan oluyor bunlar... o olsa % 2 düşüşe bile sıksak puan aluruz :yahoo:
onunla alakası yok dayu
iş sonunda benim dediğime geliyor
BİST'in % 70 i İŞ YATIRIM ile AK YATIRIM'ın elinde...
satmıyorlar düşürmüyorlar...
tarife oldu, savaş çıktı, ülkede hukukun olmadığı görüldü
tüm bunlara rağmen tepeden ancak % 15 düşebildi..
tuttu o düşüşüde geri aldı zaten
hukuk gerimi geldi ? HAYIR
hatta hiç olmadığı görüldü
pisyedili abinin başkanı zeydan karalar'ı bile aldılar... :drunk: olacak işmi :kahkah:
onu almasalar hadi yani diyeyim... ama onu aldıysan iş bitmiştir
Dr. Naim Babüroğlu
@NaimBaburoglu
·
11 Tem
Medyadan biri:
PKK silah bıraktı,
PKK silahlarını yaktı diyor.
-30 PKK’lı silahlarını yaktı ve tekrar geldikleri yere döndüler. tören kıyafetlerini değiştirdiler, günlük işlerine devam ettiler.
-Peki kaç PKK teröristi var. 3 bin mi? O zaman 100 grubun silahlarını yakması gerek. Araçları, ağır silahları, dronları, tanksavar silahları yakıldı mı?
-Medya, Suriye’ye ve İran’a kaç PKK’lı geçti, hangi silahlar oraya kaydırıldı? sorularını doğal olarak sormalı mıydı?
-Asıl soru: Suriye’deki YPG, terörist başına bağlı değil mi? Evet.
Peki 80 bin YPG’li terörist kaç grup halinde ve nerede silahlarını yakacak? Bunun için merede görüntü verilecek?
-Basın ilkeleri, neredesin?..
Yaw baktım en üstte değilim o ara kendimi kaybetmişim sonrasını hatırlamıyorum. Yalnız şaka bir yana 50-100-200 kesişmesi oldu. Piyasanın gücü biraz bundan.Genelde 1-2 ay sonra USD 50-100-200 kesişmesi olur ama USd ortalamalar çok sapmış bende çok merak içindeyim sistemimi test için kedi gibi takipteyim. :)
Bir de 3 dene banka ve KCHOL yabancı alımı var az EREGL de var dikkatimi çeken.
FROTO yabancı + çok ciddi Bes alışları var bu da ilginç. Tüpte Yabancı ver al yapmış ama orada da + var.
yaw çıtak kardeşim ZPBLIBF üzerinden dönüyor o işler. Ziraatsiz olmaz. Ama ZPBLIBF hangi aracı kurumları kullanıyor onu tam bilmiyorum.
Ben bir tek yüklü CİTİ takasına gidenleri dikkate alıyorum. Yoksa virman karşılıklı işlem robotlar falan bir de iyi bir teknik analiz sistemi olmazsa başa çıkılmıyor o takip işleri ile.
ALPER'inki gibi olmaz ama
sen yinede bi ''bas ulan bas'' :oleyo: de bakalım
ne olmaz ne olmaz
en çokta ereğli'ye bas demeyide unutma :kahkah:
Akoglan zdx silah bırakma tiyatrosuna inandın mı len
madem silah bıraktı teröristler aselsn neden düşmüyor :kahkah:savaş bitmiş ya
Bu saatten sonra maşakkkkkk yapılır bu borsa ile ben kendi adıma.:)
bu işlerden bir şey çıkmaz.
alım fırsatı da verir, şortörlere güzel puan da verir büyük ihtimalle.
Temmuz ayını iyi kullanıyorlar haberle iyi planlanmış , temmuz al ver makinanın bol olduğu bir ay olur bilanço soran varmı yok dinlediğim uzmanlar 2025 unutun diyor , bende eylül mahkeme ve okulların açılmasıyla siyasetin ısınıcağını düşünüyorum kendi seneryoma göre.
Vay arkadaş nereye düştük böyle yaw ikiniz bir oldunuz beni mi trollüyorsunuz yoksa. :) Bofanın eksi ciddi düştü seans sonunda bakalım karanlık oda da ne olacak. Karanlık oda da bank of bir de + ya geçti. yine de kapanış bana göre en az 10379,27 olmalıydı. herkese iyi hafta sonları.
Vincente şu saçma mesajını da sil.
Ben denize kaçar.
kolay gelsin.
Sen beni patronla karıştırdın sanırım yok 33 mln lot :)
Koç Holding'den 1,2 milyar TL'lik dev yatırım: Yapı Kredi kripto varlık alım satım platformu kuruyor!
Con Sinov
@lordsinov
·
4d
Hakan Fidan "KCK bütün bileşenleriyle ve unsurlarıyla ülkemiz, milletimiz ve coğrafyamız için tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz" dedi.
Bu açıklama Öcalan-PKK-Dem açıklamalarına temelden zıtlık içeriyor. Ve bu uyuşmazlık nedense hiç konuşulmuyor.
Albayım
@Albayim001
·
6d
Koyu MHP'liyim ama bu kez oyumu Selahattin Demirtaşâ€™a vereceğim.
Sayın abim, yine hiçbir şey değişmiyor; ha MHP, ha DemPartisi ikiside aynı kapıya çıkıyor..
https://x.com/i/status/1943726316735304172
Essek borsasi pazartesi soyle imamoglu gapina dogru hareketlense hemde gapli acarsa bist100 10600 10700 e dogru ekim vadeden 13400 13500 den shortlari giysek ne guzel olur. Tabiki essek borsasi oldugu icin belkide pazartesiye supriz ile uyaniriz. Hersey mumkun. Ama gapli acilsa super olur.
sürpüzden haber varmı dayucuğum ?
neremizden gaz fışkırtıyoz belli oldumu :drunk:
reis artık müjde falan vermese mi acaba? müjde dedikçe dibi gördük.
1 reis, sonra öbür reis, şimdi de yeni bir reisimiz oldu.
tabii 3,5 milyar yıllık devlet aklından daha iyi bilecek değiliz. :Sad:
Resul başkan içerde Şişli belediyeye kayyum. Emrullah Turanlı dan güya rüşvet var bence bu iftira ; adam niye içeride yardımcısı Ebru hanım Pkk iltisaklı kişilere ıban ile para yollamış eee dünden sonra bu zaten suç değil. İvedilikle En kötü ihtimal ile Şişli belediyesinde kayyum kaldırılmalı en azından mecliste seçim olmalı hatta bana kalsa Resul başkan ivedilikle çıkarılmalı. Esenler belediyesinde olanlarda dün itibariyle suç değil artık.
Terör bağlantılı Kayyum olan diğer belediyelerde ivedilikle iade edilmeli dünden sonra madem öyle.
Düşünsen akp linin oğlu babasına şu şekil
Baba sen bunları savundun sahlanacagiz pkk lilar gelmeyecek diye
Baba işsizim hersey çok pahalı istediğim hicbirseyi alamıyorum yapamıyorum bok gibi yaşıyoruz ama Mehmetçiğe kurşun sıkan elini kolunu sallayıp çıkıyor iş de bulacak
Ne yaptın sen hıyar Baba
Senin beynine sıçayım ...demez mi oğlu
Der..
Bu işin sonu becerebilirlerse IRAK ve Suriyenin bizim tarafımızdan inşaasına kadar gitmeli devlet politikası olarak bu garantiye alınmalı.Güney doğu anadolu bölgesindeki tarım arazileri aynı ABD deki gibi teknolojik tarım yapılarak değerlendirilmeli. Şu vahşi salma sulama işlerinden artık vazgeçmeliyiz. Bu tek tek tarım arazilerinin sahiplerinin başa çıkabileceği iş değil.Eğer bu teknolojik tarım işini halledebilirsek bu ülkede en azından gıda kaynaklı bir enflasyon bundan sonra olmaz.
Bu alınan kararlar eğer Kürtler yan çizmez ise ileride İsrail tehlikesini bertaraf eder. Kürtler için bence en iyi seçenek biziz. Aksi halde en fazla onlara yazık olacak.
Tabii bu süreçte içimize sinmeyecek çok şeyler yaşanabilir. Ama esas hedefe ulaşılabilirse Ülkenin geleceği açısından çok daha önemli.
Dün sana bir cevap yazdım sonra sildim belli ki okumamışsın. Beni Ayhan başkana olmadı çıtaka sor.
Ömrümüz vefa ederse neler olacak göreceğiz. Hepimiz buralardayız.
Ben Ak partiyi savunmak adına yazı falan yazmam benim işim bu değil. Buna ihtiyacımda yok. Ama bu Ülkede herhangi bir liderin İsraile çalışacağına inanmak istemiyorum bu her kim olursa olsun. Zamanında Demirel içinde böyle dendi Özal içinde ikisi de çıktı dedi ki mecburen böyle onları idare etmek zorundaydık. Zaten öyleyse burada bu konuştuklarımızın hiçbir önemi yok.
Tayyip Erdoğan bugün var yarın yok ben Milletime ve Devletime güveniyorum. Sen bunu anlamak istemiyorsun.
CHP yapıyor yapacak dediklerinin tamamını akp ve mhp yaptı.
Japon olaydılar sonuç kaçınılmazdı.
Ve hala konuşuyorlar pes.
tuncay güveni bilen varmı.
kimlere ne dersi vermiş şimdi ne yapıyor?