Sayfa 943/1005 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Al ulan al
    Vay arkadaş nereye düştük böyle yaw ikiniz bir oldunuz beni mi trollüyorsunuz yoksa. Bofanın eksi ciddi düştü seans sonunda bakalım karanlık oda da ne olacak. Karanlık oda da bank of bir de + ya geçti. yine de kapanış bana göre en az 10379,27 olmalıydı. herkese iyi hafta sonları.

Vincente şu saçma mesajını da sil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Ben denize kaçar.
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Vay arkadaş nereye düştük böyle yaw ikiniz bir oldunuz beni mi trollüyorsunuz yoksa. Bofanın eksi ciddi düştü seans sonunda bakalım karanlık oda da ne olacak. Karanlık oda da bank of bir de + ya geçti. yine de kapanış bana göre en az 10379,27 olmalıydı. herkese iyi hafta sonları.

Vincente şu saçma mesajını da sil.
    tabiki trolleriz
    sen 22'den 3 milyon lot ereğli alırken bize haber verme... kağıt gelmiş 27'ye... ereğli de

buradan alsak kaçtan satarız ?

4. Sen beni patronla karıştırdın sanırım yok 33 mln lot
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 11-07-2025 saat: 19:20.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Koç Holding'den 1,2 milyar TL'lik dev yatırım: Yapı Kredi kripto varlık alım satım platformu kuruyor!
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Con Sinov
    @lordsinov
    ·
    4d
    Hakan Fidan "KCK bütün bileşenleriyle ve unsurlarıyla ülkemiz, milletimiz ve coğrafyamız için tehdit olmaktan çıkana dek teyakkuzda kalmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu açıklama Öcalan-PKK-Dem açıklamalarına temelden zıtlık içeriyor. Ve bu uyuşmazlık nedense hiç konuşulmuyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Albayım
    @Albayim001
    ·
    6d
    Koyu MHP'liyim ama bu kez oyumu Selahattin Demirtaşâ€™a vereceğim.

Sayın abim, yine hiçbir şey değişmiyor; ha MHP, ha DemPartisi ikiside aynı kapıya çıkıyor..

https://x.com/i/status/1943726316735304172

8. Essek borsasi pazartesi soyle imamoglu gapina dogru hareketlense hemde gapli acarsa bist100 10600 10700 e dogru ekim vadeden 13400 13500 den shortlari giysek ne guzel olur. Tabiki essek borsasi oldugu icin belkide pazartesiye supriz ile uyaniriz. Hersey mumkun. Ama gapli acilsa super olur.

Sayfa 943/1005 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •