"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
onunla alakasý yok dayu
iþ sonunda benim dediðime geliyor
BÝST'in % 70 i ÝÞ YATIRIM ile AK YATIRIM'ýn elinde...
satmýyorlar düþürmüyorlar...
tarife oldu, savaþ çýktý, ülkede hukukun olmadýðý görüldü
tüm bunlara raðmen tepeden ancak % 15 düþebildi..
tuttu o düþüþüde geri aldý zaten
hukuk gerimi geldi ? HAYIR
hatta hiç olmadýðý görüldü
pisyedili abinin baþkaný zeydan karalar'ý bile aldýlar...olacak iþmi
onu almasalar hadi yani diyeyim... ama onu aldýysan iþ bitmiþtir
Dr. Naim Babüroðlu
@NaimBaburoglu
·
11 Tem
Medyadan biri:
PKK silah býraktý,
PKK silahlarýný yaktý diyor.
-30 PKK’lý silahlarýný yaktý ve tekrar geldikleri yere döndüler. tören kýyafetlerini deðiþtirdiler, günlük iþlerine devam ettiler.
-Peki kaç PKK teröristi var. 3 bin mi? O zaman 100 grubun silahlarýný yakmasý gerek. Araçlarý, aðýr silahlarý, dronlarý, tanksavar silahlarý yakýldý mý?
-Medya, Suriye’ye ve Ýran’a kaç PKK’lý geçti, hangi silahlar oraya kaydýrýldý? sorularýný doðal olarak sormalý mýydý?
-Asýl soru: Suriye’deki YPG, terörist baþýna baðlý deðil mi? Evet.
Peki 80 bin YPG’li terörist kaç grup halinde ve nerede silahlarýný yakacak? Bunun için merede görüntü verilecek?
-Basýn ilkeleri, neredesin?..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yaw baktým en üstte deðilim o ara kendimi kaybetmiþim sonrasýný hatýrlamýyorum. Yalnýz þaka bir yana 50-100-200 kesiþmesi oldu. Piyasanýn gücü biraz bundan.Genelde 1-2 ay sonra USD 50-100-200 kesiþmesi olur ama USd ortalamalar çok sapmýþ bende çok merak içindeyim sistemimi test için kedi gibi takipteyim.![]()
Bir de 3 dene banka ve KCHOL yabancý alýmý var az EREGL de var dikkatimi çeken.
FROTO yabancý + çok ciddi Bes alýþlarý var bu da ilginç. Tüpte Yabancý ver al yapmýþ ama orada da + var.
yaw çýtak kardeþim ZPBLIBF üzerinden dönüyor o iþler. Ziraatsiz olmaz. Ama ZPBLIBF hangi aracý kurumlarý kullanýyor onu tam bilmiyorum.
Ben bir tek yüklü CÝTÝ takasýna gidenleri dikkate alýyorum. Yoksa virman karþýlýklý iþlem robotlar falan bir de iyi bir teknik analiz sistemi olmazsa baþa çýkýlmýyor o takip iþleri ile.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
ALPER'inki gibi olmaz ama
sen yinede bi ''bas ulan bas''de bakalým
ne olmaz ne olmaz
en çokta ereðli'ye bas demeyide unutma![]()
Yer Ýmleri