http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post1612740
Haftlık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hise seçin
1 hafta yarışalım.
Printable View
http://www.hisse.net/topluluk/showth...40#post1612740
Haftlık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hise seçin
1 hafta yarışalım.
Bilanço gelmeden hareket olmayacak diyorsunuz yani😊
3 hafta nedir ki
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/p6BGPo.png
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir olamaz öylesine
Buradan çıkarmamız gereken bilgi ne olmalı? Ben anlayamadım.
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolaşımda 650 bin lot civarindavardı. Şimdi yarından itibaren yaklaşık 1 milyon lot dolaşımda olacak.Bir nevi spk patronun satışlarını onaylamış oldu.Islem hacimleri daha da artacak.
Tüm hissedarlar için hayırlı ve bol kazançlı olur inşallah.
Kısaca... 190.000 lot yeni maliyetler ile(4,60/4,80) halka arz olmuştur. Bu satışı karşılayanlar önceden pozisyon alan arttıranların yanında yeni pozisyon açanlardır. Bu satışı karşılayanlar ın tavrı tahtada önemlidir. (geri zararına verme gibi durumlarda yada ekstra pozisyon artışına gitme durumunda)... Şimdilik %29.50 440.000 lota tekabül eder ve dolaşımdaki hisse sayısı güncel yaklaşık 1,425.000 lot civarı dır. Daha fazla ortak satışı bir süre olacağını sanmıyorum. Bol kazançlar
https://i.hizliresim.com/Lb1XDZ.png
Hocam
Benim bildiğim oyaktaki 450 bin lot dolaşımda değil. Patrona kayitli sadece Dolaşımda % 16 yani
1.005000 lot var.
Oyak hariç diğerlerini toplarsak bu rakam ediyor.
6.2 trilyonun %16 si da bu rakam ediyor
Yeni alanlar demissiniz. Mesela gedik.25 bin lot aldi.Az çok kime işlem yaptıklarını biliyoruz gedik in
Haklısınız.. %29 küsür patrona ait ve dolaşımdaki değil sadece takasta.. Düzeltme için teşekkür ederim. Ve ayrıca dolaşımdaki ve Takasta olmayan tahsisliden gelen 1.2 milyon lot daha var.. Gedikten alanda belki benim...belkide siz.. kimin nereden işlem yaptığını tahmin edemezsiniz... Bol kazançlar
Hocam
Kısaca diyeyim o zaman ben de...
Eğer bilanço iyi gelecekse...
Ben bu satışa inanmıyorum. Ha daha önce 5.50 'den yapılan lar tamam. Küçük yatırımcıya gitti.Sonra.
Ama 4.62. 'den yapilan satış......??
Ha şirketin durumu kötüyse tamam.
Hisse nominal değeri 1 TL üzerinden 6.2milyon sermayesi olan bir şirket için 6.2 milyon hisse demektir bunun %16 sı dolaşımda olduğuna göre 992.000 lot hisse takasta demektir... Ancak takasbank verileri takas kaydı olanlardır ve takas kaydı olan ama takasbankta olmayan (yatırımcının reel elinde olan) hisselerde mevcuttur... Bilanço iyi yada kötü gelmesi bir dönüm noktası olacakmıdır evet.. Bu şirket için olacaktır. Ben daha çok teknik yanı ile zaman vermekteyim burada umarım bilanço da destekler(haberlerin grafiklere önceden yansıdığını düşünen bir yatırımcıyım).. Ben bu satışların gerçek satışlar olduğunu biliyorum ve bir süre sonra devam edeceğinide biliyorum. Ancak bu fiyatlardan devam etmemesi gerektiğinide biliyorum. Sonuç olarak sistemime göre tahtanın ve benim zamanım doluyor. Son bir senelik teyidler düşüncemi destekliyor ve teknik olarak sert 11. 60 hedef ile tahtanın kalkması gerekiyor. Yazdığım süre içerisinde bu oluşum başlamadığı durumda ben fiyat bakmaksızın tahtadan çıkacağım.. Burada paylaşabileceklerim bu kadar (belki bu paylaşımların fazlası da mümkün ama burada doğru değil) rahatsız olanlar olduğunu biliyorum. Bol kazançlar
Yazdınız ama anlatamadınız sanırım, biraz daha açık yazsanız. İyi birşey mi kötü birşey mi belli değil?
😟😥😀[emoji26] [emoji23]
Umut
Şirketi kurtarma çalışmalarında son nokta.. :) bol kazançlar
Üstad nereye gidiyoruz
Hocam
Buradan gelen parayı sizce gerçekten şirkete borç olarak mı verecekler
Eğer öyleyse piyasa iyiyken neden yukarı doğru değilde aşağıya basarak mal veriyorlar.
Acaba anlaşmalı olarak birilerine mı veriyorlar.Çunku artık işlem hacmi iyice düşünce mal veriyorlar.Sanki yabancı birilerine fazla mal gitmesin düşüncesi var gibi
Işlem hacmi düştüğünde biz 5 bin lotu satincaya kadar epey bekliyoruz.patron hemen satıyor
Gencligimizden beri duyduğumuz bir şehir efsanesi patron kağıtlarında patron, kağıtları tek tek sayar hatta ismen bilir derler.Şimdi patron gelene gecene sattığını gore😊 eministe kağıtları sayan kim
Dostum söylenecekleri söyledik.. :) %1,5 lik bir halka arz daha... Halka açıklık %17,50. zamanı doluyor yeterki hisse satışından gelen sermayeyi şirkete aktarabilsin.. Henüz bu satışlar yeterli değil bir süre sonra devamı gelecektir. Ama bu fiyatlardan gelmesi doğru değil sanırım nakit ihtiyacı çok fazla şirket dönemiyor. Bol kazançlar
şirket yönetimi bizim hayatımız boyunca ucundan kıyısından görmeyecegimiz kadar büyük bir lüks içinde yaşıyor,şirket yönetiminin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum adam burda sattığı hisselerin parasını niye şirkete yatırsın ki ?bu şirketin zarar etmesini de aklım almıyor migros gıda satıyor bürüt % 25 le çalışıyor bunlar % 9 la çalışıyorlar iş ortaklarıda kurumsal dev şirketler nasıl zarar ediyor yasama 'yürütme' yargı onlarda...
daha önce hep öyle yaptılar. İsmet bey alacağının bir kısmını hibe etmişti hatta. Feridun bey ise tahsisli sermaye artışı yoluyla hisse olarak geri almış oldu verdiği parayı. büyük bir olasılıkla yine sermaye avansı olarak şirkete koyuyorlar bu parayı. eğer dışarıdan taze para sokmayıp sadece hisse satarak nakit akışını kurtarmak istiyorlarsa daha çok hisse satmaları gerekecektir. ilave kote gelirse hiç şaşırmayın derim. teknikten hiç anlamadığım için sn.jackalav'ın dediklerine bir yorum yapamam ama öyle diyorsa bir bildiği vardır. su akar yolunu bulur. bol kazançlar
Evet haklısınız. ismet bey 2 kere hibe etmiş.Ben 1ncisini hatırlamıyorum.3.750 trilyon muş. 2ncisi 2.5 trilyon iyi hatırlıyorum.Çunku ozkaynaklar eksiye düşünce spk gözaltı pazarıyla tehdit etmişti.Ondan sonra da 6.50 yi görmüştü temmuz 2016 da. Bakalım aynısını yapacak mi
bence bunlar battı zülfü yare dokunmadan temizlemeye çalışıyorlar.Yoksa niye bu kadar senet satsınlar gördükleri fiyattan versinler.ytd
Sayın thejackalav üstadım
Valla nediyeyim.Tebrik ederim.Ben gelinceye kadar 3 hafta beni bekler dediniz ben şahsen inanmadım ama bekledi.
Eğer dediğiniz 6 hafta süresinde şu 2 haftada tahta kalkarsa önünüzde saygı ile egilirim ve ben bir daha teknik anlamda eminiş topigine sizin yazınız üstün e bir şey yazmam
1990 yılından beri amatörce ilgilenirim ama böyle bir şey görmedim.Saygilar
Sn. Paradox un temel anlamda her zaman saygı duyar söyledikleri ve yazdıklarını değerlendiririm... Son yazısı göz ardı edilmemeli.. 4,24/6,15 Tahtada kimler kalabilecek..
1 şubatta 100,000 lot daha satmış
bu kadar malı alacak kerizi 94 lük dede iyi buluyor
Herhalde o kerizlerden birisi de benimdir😊az bir şey daha ilave ettik.(Hoş benim gibilerin almasını istememislerdir daha fazla zarar etmeyelim diye 😊)
Ismet bey sanki sattığını pişman olacak !😊 gibi.
Eh... böyle bir günde kapanış fena değildi.
Sanırım bu 2 gün epey dökülen oldu
Son işlem fiyatı 4.27
4.52 de alıcı var 4.56 da satıcı var.
Tam bu anda Devre Kesici girdi.
Zamanlamaya bakar mısınız?
kara geçse ne datlı olur tariihinde...
Ben mesajı yazarken Devre kesici çözülmüş.
Bugünki işlemler şaka gibi...
Saniyeler içinde 5-10 kademe inip çıkıyor
Oyaktan yine satış var mı