Sayfa 94/327 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 2613 madde; 745 - 752 arası.

Konu: EMNIS - Eminiş Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    daha önce hep öyle yaptılar. İsmet bey alacağının bir kısmını hibe etmişti hatta. Feridun bey ise tahsisli sermaye artışı yoluyla hisse olarak geri almış oldu verdiği parayı. büyük bir olasılıkla yine sermaye avansı olarak şirkete koyuyorlar bu parayı. eğer dışarıdan taze para sokmayıp sadece hisse satarak nakit akışını kurtarmak istiyorlarsa daha çok hisse satmaları gerekecektir. ilave kote gelirse hiç şaşırmayın derim. teknikten hiç anlamadığım için sn.jackalav'ın dediklerine bir yorum yapamam ama öyle diyorsa bir bildiği vardır. su akar yolunu bulur. bol kazançlar
    Evet haklısınız. ismet bey 2 kere hibe etmiş.Ben 1ncisini hatırlamıyorum.3.750 trilyon muş. 2ncisi 2.5 trilyon iyi hatırlıyorum.Çunku ozkaynaklar eksiye düşünce spk gözaltı pazarıyla tehdit etmişti.Ondan sonra da 6.50 yi görmüştü temmuz 2016 da. Bakalım aynısını yapacak mi
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bence bunlar battı zülfü yare dokunmadan temizlemeye çalışıyorlar.Yoksa niye bu kadar senet satsınlar gördükleri fiyattan versinler.ytd

Alıntı Originally Posted by suluman Yazıyı Oku
    bence bunlar battı zülfü yare dokunmadan temizlemeye çalışıyorlar.Yoksa niye bu kadar senet satsınlar gördükleri fiyattan versinler.ytd
    ihtimali az olsa da bu dediğiniz de olasılıklar arasında

4. Sayın thejackalav üstadım
    Valla nediyeyim.Tebrik ederim.Ben gelinceye kadar 3 hafta beni bekler dediniz ben şahsen inanmadım ama bekledi.
    Eğer dediğiniz 6 hafta süresinde şu 2 haftada tahta kalkarsa önünüzde saygı ile egilirim ve ben bir daha teknik anlamda eminiş topigine sizin yazınız üstün e bir şey yazmam
    1990 yılından beri amatörce ilgilenirim ama böyle bir şey görmedim.Saygilar

5.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Sayın thejackalav üstadım
    Valla nediyeyim.Tebrik ederim.Ben gelinceye kadar 3 hafta beni bekler dediniz ben şahsen inanmadım ama bekledi.
    Eğer dediğiniz 6 hafta süresinde şu 2 haftada tahta kalkarsa önünüzde saygı ile egilirim ve ben bir daha teknik anlamda eminiş topigine sizin yazınız üstün e bir şey yazmam
    1990 yılından beri amatörce ilgilenirim ama böyle bir şey görmedim.Saygilar

Dostum kimse gerçekleşmeyen şeyleri bilemez ve bilmemeli sadece öngörebilir. Zamanı doluyor daha önce yazdığım gibi.. Fikrimi ve uygulayacağım şeyi biliyorsunuz... Sadece şunu söyleyebilirim bu filmi daha önce seyrettim. Umuyorum tekrardır.Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

6. Sn. Paradox un temel anlamda her zaman saygı duyar söyledikleri ve yazdıklarını değerlendiririm... Son yazısı göz ardı edilmemeli.. 4,24/6,15 Tahtada kimler kalabilecek..
    hakuna matara....memento mori.

7. 1 şubatta 100,000 lot daha satmış
    bu kadar malı alacak kerizi 94 lük dede iyi buluyor

8.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    1 şubatta 100,000 lot daha satmış
    bu kadar malı alacak kerizi 94 lük dede iyi buluyor
    Herhalde o kerizlerden birisi de benimdir😊az bir şey daha ilave ettik.(Hoş benim gibilerin almasını istememislerdir daha fazla zarar etmeyelim diye 😊)
    Ismet bey sanki sattığını pişman olacak !😊 gibi.

Sayfa 94/327 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •