21 haziranda dagitilacak olan temettu gecen yilin ikinci taksidi.2016 yilinin temettusu ancak Genel kurulda degisir.genel kurul henuz yapilmadi.agustosta yapilir kanaatimce.
Printable View
temettü oranını bilen var mı ?
Net 2,62 kuruş zannedersem
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.36 oldu %4 gittik:)
Hareket başladı gibi. İnşallah kalıcı olur.
kademeler nasıl arkadaşlar
EMKEL1.34
Tavan Taban Ort. Yüksek Düşük
1.56 1.04 1.34 1.37 1.30
Alış Lot Alış Satış Satış Lot
103148 1.34 1.35 98936
106984 1.33 1.36 172628
101255 1.32 1.37 95761
81890 1.31 1.38 92678
106840 1.30 1.39 188212
100670 1.29 1.40 71983
13950 1.28 1.41 9570
41580 1.27 1.42 16785
11000 1.26 1.43 34290
50 1.20 1.44 29534
Saat Fiyat Lot
16:33:05 1.34 3
16:32:52 1.35 10000
16:32:52 1.35 240
16:32:52 1.35 255
16:32:52 1.35 2
120 dk grafiklerde 1.38-1.42 dirençleri mevcut
Biraz geri çekildi. Tekrar bir ileri hareket için dinleniyor olabilir.
Abi yokmu şu ********lerin aklını alabilecek bir babayiğit bu nedir ya maymuna cevirdiler hisseyi.yeter artık ya ozgyo gibi birisi gelip bi güzel caksa sunlara ne olur sanki?
1,30 alış için uzunca bir süre bekledim 2 hafta önce bir hisse aldım daha çıkmadım bugünde kaçırdım diye düşünüyordum. umarım kaçırmışımdır. çünkü bir ara beni baya bekletmişti ben kazanamıcam evet ama şu tahta sahiplerine uyuz olduğum kadar başka bir hisse yoktur belki bucim. düşerse de hala bir gözüm burada aranıza katılabilirm tekrardan :) herkese iyi kazançlar
Vallahi arkadaslar ben en sonunda Panda Ayhan (Öztürk ) ve galip agaya twet attım bu hafta birkac kere.Takım arkadaslarıyla beraber Emkele davet ettim.Panda ayhan tweti begendiğini belirtmiş.Galip aga dan ses yok, nede olsa aga.Ama son haftalarda galip aga kendi kagıtları dısındaki sıg tahtalara oynuyor, belli olmaz. Bence sizde deneyin belki dikkatlerini çekeriz.Ne yapalım umut fakirin ekmegi.Kandiliniz kutlu olsun
Vallahi arkadaslar ben en sonunda Panda Ayhan (Öztürk ) ve galip agaya twet attım bu hafta birkac kere.Takım arkadaslarıyla beraber Emkele davet ettim.Panda ayhan tweti begendiğini belirtmiş.Galip aga dan ses yok, nede olsa aga.Ama son haftalarda galip aga kendi kagıtları dısındaki sıg tahtalara oynuyor, belli olmaz. (Hatta Ece ablayla Hüso amcayada twet atarak teessüflerimi bildirdim).Bence sizde deneyin belki dikkatlerini çekeriz.Ne yapalım umut fakirin ekmegi.Kandiliniz kutlu olsun
borsa 100.000 devirdi bu hülogun şirketi yerlerde sürünüyor
aç gözlü bencil hülog
Temettünün bugün hesapta olması gerekiyordu. Fakat görünmüyor. Nedenini bilen var mı
Öğleden sonra yatıyor.
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler
Ahlatçının ahlatını yedim tektuş.
Kac lot bilader[emoji13]
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yillardir ucuz diye
Maliyet dusurmek icin ky mal
Topluyor ama bu kagit gidecek gibi de gorunmuyor
Ben bunlarin kagitin ucuz olmasini dert ettiklerini sanmiyorum..Kagit yukselmesede isleri tikirinda.İstediklsri gibi bilancoyla oynayip ic ediyorlar.Kagidin bu degerde olmasinin onlara bir zarari yok.Nasilsa hersey kagit ustunde.Ne zaman bir ortaklik gundeme gelir veya artik yeter topladiklarimiz ky kakalayalim derler ,hisse fiyatini o zaman yukseltirler diye dusunmeye basladim.Tek umudumuz cok zaman gectigi icin belki yukseltirler diye bekliyorum.Herkese iyi bayramlar
Ramazan bayramınız mübarek olsun
https://i.hizliresim.com/0BnbXo.png
yat.tav.değildir.
Sizden şırıngayla kan alıcam.Nerenizden biliyosunuz.
Hareketlerinden ziyade hareketsizliği sinir bozucu.
Endeks rekor kırarken bu fiyatlarda kalması enteresan. İki ihtimal var , biri iyi biri kötü.
Birinci ihtimal, hisse iyi yerlere gidecek ama, çıkmadan önce toplayabildikleri kadar toplamak istiyorlar.
İkinci ihtimal, bilanço beklentileri boşa çıkaracak kadar kötü ve bunu bilenler dağıtabildiği kadar mal dağıtmak istiyor.
Belki başka ihtimallerde vardır ama benim aklıma gelen iki ihtimal bu
Çeşitli örnekleri vardır. Benzer hareketleri ANELE de yapmıştı, 1.10-1.30 arası. Herkes biliyordu ki hissenin ederi en az 2,50-3.00 olmalıydı ama olmuyordu. Sonunda 2.90 gördü. Demek ki vakti gelince olabiliyormuş.
Biz doğal olarak istiyoruz ki hemen olsun, hatta bugün olsun. :)
Yıllarca bekleyenleri tenzih ederim ama benim gibi bir kaç aydır bekleyenlerin biraz daha sabırlı olması lazım.
merhabalar
anele açıkladığı bilanço ile birlikte çıkışa geçti. artı olarak net kar bilemem ama 2019 ilk çeyrekte bitmesi planlanan yaklaşık 900 milyonluk katar işi var. ne kadarı kar bilemiyorum ama %10 ile bir kar bile yaparsa hissenin değeri 7,50 tl üzeri. ama şuan katara büyük bir ambargo uygulanıyor. sonu ne olacak belli değil. artı olarak ben %10 kar dedim belkide daha az. mesela 2017 haziranda bitmesi planlanan çok güzel işleride var ne kadarı kar inan hiç bilmiyorum 2,23 alış vericektim katar olayı ilk patlak verdiği zamanlar. o gün sabah 2,18 e kadar düşmüş ama ben yakalayamadım 2,30 bekliyorum pek düşeceğinide sanmıyorum. aynı emkel de uzunca bir dönemdir 1,28 beklediğim gibi :) biraz ölücü diyebilirsiniz ama zaten şuan düşse bile malesef paralar bağlı :) zarardan bile olsa hisse satabilirim 1,28 görürsem. gerçi bist şuan korkuyor. 90k da olsa bu kadar korkmazdım. düzeltmeye giderde bizim hisseler düşerse yandık :) şahsi fikirlerimdir. lütfen bana bakarak al-sat yapmayın. herkese bol kazançlar
Avro olmus 4.04 yatirin lan 75 bin avroyu yarin hesaba dumbukler.
Pes mi ettin durmuş abi; hayırlı olsun diyelim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şuan en iyi cazip tarafı 32 milyonluk piyasa değeri :)