Sayfa 90/630 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 713 - 720 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
    Şimdi alsak temettü hak edermiyiz pazartesi

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Temettü dağıtacak şirkette 1.32 ye kadar geri çekilme buda ilginç , her zamanki gibi bir film dönüyor.Yabancı alımı varmı bilen varmı? Borsa nerden nereye geldi, ( 15 temmuzdan sonra 70 lerden 99.500 ) belki tek yürümeyen kağıt diyebiliriz bu anlamda bir rekora imza attı. Yani borsanın yürüyen değil, ama tek yürümeyen kağıdına sahip olduğumuz için 300 şirket arasından bu yatırımı yapmak bu kağıdı bulmak her babayiğidin harcı değil.rastgele başka bir kağıtta olsaydık en kötü % 30-40 arasında yürüdüler. Bu konuda gerçekten başarılıyız..1/300 bir şansı yakaladık. 6 yıldırda elimizde patladı.Hiç prim yapmadı ..şirket rasyoları nerden nereye geldi. Kapı gibi aynı fiyatta sabit duruyor.Böyle bir yatırımı yapmak gerçekten imkansız.imkansızı başardık. umarım çıkışı buna değer.

2. Bu ezilmeyi, yıllardır süren bu acizliği öyle ufak tefek çıkışlar telafi etmez. Seans durdurmalar, çivi gibi çıkışlar paklar.Bir kağıdı -22 milyon özvarlık dan ( ozamanki piyasa değeri bile 100 milyon TL, tarih 29 mart 2011 fiyat 3.8 TL ) özsermaye 70 milyona , sene sonunda satışlar 100 milyona dayanmış ,son 3 yıldır düzenli temettü verecek ve 6-7 yıldır 30 milyon piyasa değerinde sabit tutacaksınız. Böyle bir başarızlık da başarı örneği daha yoktur.Tarih yazdı kağıt..Bir başarısızlık öyküsünde , büyük bir başarı yaparak tarih yazdı..Bunu itiraf etmek lazım.Buda kağıtların bilançolarda ve verilerde izlenmesi değilde hala 3-5 kişinin speğin elinde olduğunu kanıtlıyor. Bu adamlar buraya damlamadan bir cacık olmayacak.. Toplam halka açıklıkda işlem gören piyasa değeri 20 milyon civarı , birinin bu malı toplayıp 4-5 li fiyatlara çekse dahi 6-7 yılın verdiği acizliği ancak kapatır.Bu rakamlarda zaten ancak 2011 de bist endeksin 63.000 olduğu seviyelerdeki 3.8 li zirve fiyatını ancak telafi ediyor.endeks şimdi 100.000 dayanmış..
    Son düzenleme : kepezmesut; 18-06-2017 saat: 03:08.

Öncelikle şunu söyleyim gerçekten temeline güvenerek aldım, sabırla da bekliyorum.
    Ama şunları da itiraf edeyim.
    Hisse hareketleri, ben de bile olumsuz bir şey olacak gibi his uyandırdı.
    Madem iyiyse, Borsa çıkarken bike bu kadar uzun süre çıkamaması neden?
    Sonuçta arz talep meselesi değil mı?
    Alıcılar fazla olsa idi az da olsa fiyat yukarı gitmesi gerekmez mıydı? Çeyrek öncesi 1.60 dan dönen hisse hala 1.33
    Beni ürküten de bu durum. Buna benzer hareketler yapan hangi hisse de direndiysem sonu hep hüsran oldu.
    Umarım bunda da patlamayız.
    Keçiyi yardan uçuran bir tutam otmuş.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sabrınız varsa sıkıntı Yok.3 aya neler olacağını hep beraber göreceğiz. Arkasından bir üç ay daha, çok mu hiç de değil

Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Sabrınız varsa sıkıntı Yok.3 aya neler olacağını hep beraber göreceğiz. Arkasından bir üç ay daha, çok mu hiç de değil
    Bizde boyle dudunduk bir baktik 6 yil gecmis.Bu kansizlara malzeme olmayin.Halimiz ortada

7.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Sabrınız varsa sıkıntı Yok.3 aya neler olacağını hep beraber göreceğiz. Arkasından bir üç ay daha, çok mu hiç de değil
    Bizde boyle duşunduk bir baktik 6 yil gecmis.Bu kansizlara malzeme olmayin.Halimiz ortada

8. Bu (???????) yonetim bu sefer son dakikada sadaka oranini degistirmeye de yeltenmedi.Hakikaten terse oynuyor.......

Sayfa 90/630 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •