Sayın Babo ABİ; bu cisim bist30, 34 euro ya gelince mi çarpacak yoksa 34 euro döviz ve tahvilde ki son hareketlerden sonra sekteye mi uğradı. Teşekürler,saygılar.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sayın Babo ABİ; bu cisim bist30, 34 euro ya gelince mi çarpacak yoksa 34 euro döviz ve tahvilde ki son hareketlerden sonra sekteye mi uğradı. Teşekürler,saygılar.
GRi bolgeler "HEP DiKKAT EDiLMESi GEREKEN" bolgelerdir.
Gri bolgelerde (Dipten donuslerde-COKLU dipler olusur, TEPEDEN donuslerde ise diptekine SiMETRiK coklu TEPELER olusur) ki hareketler "enteresandir" Ozetle.
Kimseyi "yonlendirmek" gibi bir amacim da YOKTUR, MiSYONUMDA YOKTUR.
Hemen bu mesajda Yukarida yazdiklarimdan "NE ANLIYORSANIZ" durum bundan ibarettir!
Trafik Lambalarindan bir benzetme yaparsak; SARI ISIK yandi, diyebilirim.
Butun bu Yazdiklarim, hedefe varan/Ya da hedefe varmaya yaklasan "CIKISLARIN" duzeltmesi icindir.
Trader degil de YATIRIMCI iseniz, durum baska, Trader iseniz durum baskadir.
Bu laflarimin da "acilimini" sormayin bana, kim yazdiklarimdan ne kadar ve NE ANLIYORSA.
Aslında grafik ve yazılanlarda yönlendirme yapılmadan neler olabileceğinin yazılıp çizildiğini düşünüyorum.. Daha fazlasının olması durumunda, sınır aşılıp analizi yapanın sorumlu tutmasına kadar varan garip durumlar oluşabiliyor malesef...
Elinize sağlık sn. BABO...:ok:
ytd...
Trafik lambalarida bir sistem sonucudur.sisteme uymaz iseniz elbette kaza kaçınılmazdır.emeginize saglik.sayin BaBo
Altın Vuruş v topiğinin bir cumartesi akşamında takipçi sayısı olarak bir ara, aynı anda 60 kişiye ulaşması da gri bölge civarında olduğumuzun bir göstergesi olsa gerek...Maşallah..
:)
ytd..
Gribolge diyince arabistana riada balistik fuze saldirisi.gerci püskürtülmuş fakat usd sar da tık yok .petrolün gucu
Teşekürler selamlar saygilar
Cok okuyun, cok dusunun.
Kendinizi surekli gelistirin.
Babo abimizi cok sikistirmayin.
Ne kadar anlayabiliyorsaniz o kadar.
Fazlasi icin biraz daha calismaniz lazim.
Syg,
Sarı ışık yandıysa kanaat getirmek iyi olucak kanımca
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir hatırlatma, sarı ışıktan sonra kırmızı ışık yanar, kırmızı ışıktan sonra sarı ışık yanmaz direkt yeşil ışık yanar.
https://i.hizliresim.com/jQqLOg.png,https://i.hizliresim.com/ByOE7G.png, Sayın BaBo tr den çıkmak isteyen yb yatırımcı.usdtry tarafında kafese hapsedilmiş çıkamıyor görüntüsü var gibi..çıkışı bistten arıyor olabilirlermi.
Yahu arkadaşlar birşey merak ediyorum; Forum çöktü ve bu yeni forum.
Yeni forumda yaklaşık 350 gönderim var.
Ancak, gönderi sayısı 150 bile olmayan üyeler forum “itibar†sıralamasında ilk 15 arasındalar.
Bu da demekki “yeterince faydalı†paylaşımlarda bulunamıyorum?
Doğrumudur? :kahkah:
(Öyle ya, yararlı paylaşımlarda bulunabilseydim, en azından 350 gönderi ile forum sıralamasında ilk 10 arasında filan olurdum!)
Bu forum işleri enteresan be ya!! :)
Sent from my iPhone using hisse.net
Ateşledim bi dane..:kahkah:
Akşama kadar car car ediyos,hala bestseller yazamadık mına köyünde..:oleyo:
Senın bizim yanımızdaki değerini bilinen ölçekler ölçemez BABO..Bizim yanımızda sen hep 1 numarasın..Ölçek git, tekrar BABO ya değer vernmeden önce biraz başkalarına da değer ver diye zorluyor beni..Bende senin yerinin başımızın üstünde olduğunu buradan yazayım dedim..:yes::yes::yes:
Saygılar BABO...
Yok izlenme sayısını dersen sn BABO, bu memlekette sahte evlilik programları vs. hep ratinglerin zirvesindeydi.. Bilimsel oturumların izleyicisi hep daha az oldu..Sonuç normal yanii.
Selamlar ve saygılar..
hani benim yazılarımı alıntılanmadan görmüyordunuz sayın bora bey.
doğru olmadığının farkındayım.
yine mi çevir kazı yanmasın:).
doğruya doğru eğriye eğri demek kolay ama uygulamak zor anlaşılan.
Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz.:kahkah:
hemen de sildiniz gönderinizi ama söz uçar yazı kalır:), kalıyorlar nitekim.
benden uzak dur diyen birisinin o sizi takmasa da alıntı yapması da şaşırtıcı.:)
saygılar, sevgiler.:)
yalan kötü bir şey arkadaşlar hele yaşınızı başınızı almışsanız hiç yakışmaz.:)
endeks 200 bin..500 bin olacak diye şöyle esaslı grafikler atmıyorsunuz..
bir de puan sisteminden şikayet ediyorsunuz..sn.bıkmısbroker..:party:
anlayan arkadaşlar
xu30 euro, 34 euroya çarpmadan da düzeltme başlayabilir, diye anladım ben. doğru anlamış mıyım ?
31.50 euro oldu bile
Bu arada şunu atlamamak gerekir.. Yanlış hatırlamıyorsam; ya Altın Vuruş topiğinde ya da Batman'in Joker'i misali Babo'nun ezeli karşıtı kuzu'nun topiklerinden birinde şöyle bir ifade geçmişti ki ben de sonuna kadar katılırım: "Her kriz aslında bir düzeltmedir."
Dolayısıyla, Babo buradaki süreci ve gerçekleşmesi muhtemel olan ihtimalleri dile getirirken hafif ve genel tabirler kullanıyor olabilir ama o "düzeltme" dediğimiz şey 5-10 bin puanlık bir şey olmayabilir. 30 bin puan olabilir mi mesela, bunun cevabı piyasada ve piyasanın damarlarında dolaşmayı bir sanat olarak icra eden Babo'da saklıdır.
Sarı yanıp sonuyo sanırım
https://i.hizliresim.com/JOV1RJ.png ytd. bir şeyler ters gidyor.
iyidir.... iyi........
kötüye bir şey olmaz.. :)
Kırmızı ışık yandı mı anlayan arkadaşlar?
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik Analiz nedir?
Ne değildir??
Sosyal medyada dolaşan-ŞAKA AMAÇLI- bir resmi “affınıza” sığınarak burada paylaşmak istedim.
Twitter da SIKIŞMA devam ederken USDTL 3.38 lerde dolanıyorken ve ben USDTL de 3.90 ları işaret ederken..
Şimdi “gevşeme” zamanı.
USDTL de.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bdadad0125.png
Not;Bu mesaj “espri” amaçlıdır, 3 gün sonra kendi kendini imha edecektir!
iPhone cihazımdan Bikmisbroker mobile app kullanarak gönderildi.
10 Kasım Atatürk'ü anma günü ve Atatürk haftası
başlığı açtım:
duygu düşüncelerinizi alalım
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=14601