bıkmış abi 900 puanın lafı mı olur. o paraya niyet bile çekilmez![]()
bıkmış abi 900 puanın lafı mı olur. o paraya niyet bile çekilmez![]()
Grafikte benim gördüğüm 30.45 euro ya bugün değdi. Aşağı geçerse 29.5 euro gözüküyor.
foruma yeni girdim babo abi...ben büyük parayı takip ederim bırak o düşünsün yazmıssın...teşekkür ederim dediğinde haklısın aslında büyük parayı takipte zorluk çekiyorum bende miyop var))
145-128=17 XU30 karşılığı yaklaşık 15-18 XU100 yani 119-122 XU100 olacak Eylül sonuna kadar öyle mi? Sizce büyük para Dolar bazında yüzde 20'ye yakın kazanmışken neden böyle bir pull-back yapsın?
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yer İmleri