https://i.hizliresim.com/aYWrE4.jpg
Printable View
Bence birilerine iyi kitlediler malı , alıcı gelince eline verdiler, ama tahta son ana kadar iyi oynadı oyunu,her kes pazartesi veya salı brütten çıkışı bekliyodu , Tavan taban yapıcağı belli idi ama zamanı bilinmiyodu, beklenti ve hayal bitti gerçeklerle yüz yüze kalındığında maalesef , 60 göster 40 taban Allah düşürmesin adamın ocağını söndürür.....
Aç gözlülük yapmayan duzeltmistir kasasini
dün gece Blonbergt tv de bu hissenin grafiğini görünce yarın çakarlar demiştim.
iyi açtılar.
ışık ökte ve tufan çömert isimli yorumcuların dün gece kalkınma bankası piyasa değerinde garantiden sonra ikinci olmuş dedilerdi.
o zaman korkmuştum yarın ……...ler diye.
Allah kalanlara sabırlar versin.
bürüt mürüt olmadı
Kalkınma misyonu bitti mi, yatırım bankası olmayacakmı.Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede ki en iyi tahmini sayın @piton123 yapmıştır 5Tl den 60 Tl ye qidebilir tarih yeniden tekrarlarsa dedi ve bu gerçekleşti umarım 0 bir araba parası çıkarıp satmıştır @piton123 şu eski yazıni bir kez daha yapistirda herkes qörsun 👍👍
https://pbs.twimg.com/media/DpNrFhnWsAADijy.jpg:large
BULUNMAZ HİNT KUMAŞI KALKINMACILAR ACI VARMI ACI SOR ŞİMDİ HEPSİ EN TEPEDEN SATMIŞTIR KESİN, PALAVRA UZMANLARI :kahkah::kahkah::kahkah:
NOT UYARMIŞTIK: gazetede okuduğun veya TV'den duyduğun habere göre hisse alma.... haber medyaya düşmüşse genellikle artık eskimiş demektir.....
O KADAR ÇOK YALANCI VARKİ YOK BİRİSİNİN OĞLU FİNANSÇIYMIŞ BABASINA ALDIRMIŞ 50.000 OLMUŞ 500.000 HALA SATMIYOR BU KADAR PALAVRACILIK UZMANLARI BUNLAR NEYSE SOR ŞİMDİ KESİN SATTI EEE SORMAZLARMI ALAN KİM O ZAMAN MAL OĞLU MAL :kahkah::kahkah::kahkah:
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Dostum ben 6,63 den girdim, pey der pey çıktım, burda tavanlardan alıp satan çok oldu,tavanlardan alıp bekleyende var şu an doğrumu ? şimdi burda ben veya çok kişi kazandı , burda kaybeden de olucak bu işin doğası yapacak bir şey yok Ahmet Mehmet,neyse artık fazla söze gerek ,inşallah her kes en az zararla kapatır,zaten burda yazmamamızın sebebi insanları zarar dan mümkün olduğunca koruyabilmek için fazla söze gerek yok diye düşünüyorum,her kes için hayırlısı olsun, yatırım tavsiyesi deildir.....
Yahu kardesim borsaya yeni geldim demissin. Emir vermenin, tavanin-tabanin ne oldugunu bilmiyorsun, insanlara soruyorsun.
Fikir belirtmeden once dur bir OKU. 6 ay oku. Sonra yazmaya basla.
O zamana kadar da 30 hisselerine git. Disina cikma. Sana verilecek en iyi tavsiye budur. https://tr.investing.com/indices/ise-30-components
200.00 TL GİDECEK YAZAN ÇİZEN VARDI SORMAZLARMI ADAMA YA PALAVRA UZMANI:3.70 40.000 LOT ALMIŞSIN 148.000 TL ÖDEMİŞSİN 70.000 TL ÇIKMIŞ 40.000 LOT 2.800.000 TL YAPIYOR VE SEN HALA UTANDAN YOK 200.00 TL ÇIKACAK VE SENİN 40.000 LOT HİSSEN 8.000.000 MİLYON TL WWWAAA DÜNYADA ÖYLE BİR BORSA İCAT EDİLMEDİN HENÜZ, YALANCI UZMANLIK DANIŞMAK ŞİRKETİ KURACAĞIM İŞÇİ BULMAKTA ZORLUK ÇEKMEM :kahkah::kahkah::kahkah:
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DĞEİLDİR.
Bilmiyor olabilirim açıklama yapsan daha iyi olmaz mı tavsiye vereceğine? Sen ne düşünüyorsun o zaman şuan tabanda 900k var ve emir sayısı 2100 ortalama 400 lot, küçük yatırımcı panikle tabanda demek değil mi bu değilse nedir? Benim fazla lotum yok zaten öğrenmeye çalışıyorum Hep bilmişlik taslamalar başka bir şey yok.
Soru şu?
Şimdi kaç kez taban olacak.....
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kazan doğurdu diye sevinenler, şimdi kazan öldüğüne inanamıyor. Nasıl olur ya.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ogrenmek isteyene bildigimizi anlatiyruz. Bilmeden her aklina geleni forumlara yazanlara harciyacak vaktimiz az. O az da "30 hisselerine git" olarak yazildi sana.
--
Kanun'da SPK ve BDDK'ya tabi olmayacak diyor. Cagri ile kottan cikarilma ihtimali var midir ki?
Arkadaşlar böyle bir günde, böyle bir anda BEN DEMİŞTİM, BEN SÖYLEMİŞTİM gibi cümlelerin yeri ve zamanı olmadığını düşünüyorum. Kimse kimsenin demesiyle, söylemesiyle hisse alıp satmaz. O nedenle boş yere BEN BEN BEN demeye gerek yok. Kar edende kendine, zarar edende kendine. Sadece izlemekte fayda var. Burada kimsenin birbirinin kalbini kırmasına gerek yok. Saygılar. Bol kazançlar.
bu hissede kalmak ciddi sabır isteyen bir durum, bu şemsiye formasyonu olarak adlandırılan durumları yapan başka senetler de var, grafiklerini inceleyin. son dönemde beyaz filo da buna benzer bir süreçten geçmişti. 10 tavan 3 taban 10 tavan daha 10 taban falan başında beklerseniz duramazsınız. hayırlı kazançlar hepinize umarım hedef fiyatlarınızı ve umudunuzu fiyat olarak da karşılarsınız.
Hayir, tam tersine sen her aklina geleni foruma yazip insanlarin kafasini karistirma. Satan 1 kisi degilmis de, kucukler satislarini cekseler duzelirmis de.. Kagit taban serisine baslamis, kimse ne olacagini bilmiyor, sallayip durma. Dedigimiz gibi, otur oku 6 ay herseyden once.
Ya kardeşim ben fikrimi söyledim, yanına da yazdım benim fikrim diye, kesin öyledir mi dedim? Tartışıyoruz işte, bir sen rahatsız oldun başka kimse var mı rahatsız olan? Tabanda bekleyen lot 900k emir sayısı 2k ortalama 400 lot eder kişi başı bana göre herkes panikle tabanda, ha hatalı da olabilirim belki de öyle değildir, sadece fikrimi yazdım ben. Tartışmayacaksak, bilgi vermeyeceksek ne halta yarar bu forum?
Kimsenin kafasını karıştırmıyorum ben, benim söylediğimle hareket edecek insan da yoktur heralde. Sen de şimdi taban serisine başlamış dedin nereden biliyorsun taban SERİSİ yapacağını, insanların kafasını karıştırma.
Verdiğin kararın arkasında durduğun sürece mutsuz olmazsın. Ama gerçekten verdiğin kararın arkasında olursan!. Bunu yapabiliyorsan Karakterli bir yatırımcısın demektir, yatırımcı olmak karakter gerektirir, yoksa şurada yazı yazıp pirim yapmaya çalışan kişilerden ne farkın kalır.
YTD.
tabanlar yeni başladı ...ben de fikrimi yazayım...
Bu ülkenin borsasında bu işleri SPK denen kurum neyin karşılığında görmezden geliyor çok merak ediyom
Günlerce tavan giden kağıda bir kez devre kesici uygulamayan SPK KİMİ KİMLERİ ZENGİN ETTİ ??
KARŞILIĞNDA NE ALDI ?? ŞİMDİ TABANLARDA DEVRE KESİCEKMİ ? TABİKİ HAYIR ... ADALET BU KADAR İŞLİYO
SONRA BORSAYA NEDEN YATIRIMCI GELMİYO DİYE SORUYOLAR YA GELDE DELİRME ..
ULAN PİYASAYI DENETLEYEN KURUMUN ELLE TUTULUR TARAFI KALMAMIŞ !!!
YAZIK!!!!
Devre kesici SEANS ACILIS FIYATI'nin %10 alti ve ustu. Otomatik. Hisse 60'dan tavandan acilmis zaten, nasil devre kesici calissin? Devre kesicisi 66'da.
Duserken calisti 54'te. Elestrilerimizde biraz tutarli olalim.
[Tam rakamlari koyayim: Devre kesiciler 66.80 (tavan 60.70 oldugu icin gecersiz), 54.64 ve 2. seans da 44.54'de].
(Yanliz 55.00'da gerceklesti. Cunku 54.64'un ustundeki en yakin alici ordaymis.)
SAYIN GÖTZİLLA MERAK İYİLİK GETİRMEZ.BEN PALAVRA ATMAM EKSİK SÖYLERİM FAZLA SÖYLEMEM.PORTFÖYÜMÜ MERAK ETTİN YA BELKİ SENİ ACITIR.DİYE BURAYA KOYUYORUM. 04/09/2018 Cari TRY 31/08/2018 Ref = WB03M3 HA 5.35x12500 KLNMA 66875,00 0,00 -100454,03
04/09/2018 Cari TRY 31/08/2018 Ref = WB04KS HA 5.34x95 KLNMA 507,30 0,00 -100961,33 ARTIK DİRHEMİNİ YİYEN İ... GİBİ KONUŞACAK MECALİN KALMAMIŞTIR UMARIM.ÇOK MERAK EDİYORSAN 12595 LOTU İNG DEN TAVAN FİYATTAN VERENE BAK TAKASTAN .............765 BİN TL CİK. YANİ ANLAYACAĞIN 700 BİN TL KAR .....YETER Mİ.ACIDI MI DEVAM MI.....
700k kâr süper şu piyasada
arkadaşa piyango vurmuş
ya arkadaşlar zaten ky alamadı kitlendiğinden beri ama önceden alıptayerinde satmıyana üzücü bi olay geçmiş olsun .. neyse toparlar belki
Piton zaten makarna kömürcü ona her gün piyango vuruyor ;)))
Göbeğini kaşıyıp sallıyor işte ;)))
Senin neyini merak edeceğim, malıyla övünen karunlar ile isim olmaz , burdan alıp zarar edenlere yazdiklarin senin seviyeni gösteriyor. Gotzilla diye bana yazıyorsan ,bütünüyle ifade ediyorum.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.