Sayfa 94/463 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 3697 madde; 745 - 752 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hayir, tam tersine sen her aklina geleni foruma yazip insanlarin kafasini karistirma. Satan 1 kisi degilmis de, kucukler satislarini cekseler duzelirmis de.. Kagit taban serisine baslamis, kimse ne olacagini bilmiyor, sallayip durma. Dedigimiz gibi, otur oku 6 ay herseyden once.
    Ya kardeşim ben fikrimi söyledim, yanına da yazdım benim fikrim diye, kesin öyledir mi dedim? Tartışıyoruz işte, bir sen rahatsız oldun başka kimse var mı rahatsız olan? Tabanda bekleyen lot 900k emir sayısı 2k ortalama 400 lot eder kişi başı bana göre herkes panikle tabanda, ha hatalı da olabilirim belki de öyle değildir, sadece fikrimi yazdım ben. Tartışmayacaksak, bilgi vermeyeceksek ne halta yarar bu forum?
    Kimsenin kafasını karıştırmıyorum ben, benim söylediğimle hareket edecek insan da yoktur heralde. Sen de şimdi taban serisine başlamış dedin nereden biliyorsun taban SERİSİ yapacağını, insanların kafasını karıştırma.

2. Verdiğin kararın arkasında durduğun sürece mutsuz olmazsın. Ama gerçekten verdiğin kararın arkasında olursan!. Bunu yapabiliyorsan Karakterli bir yatırımcısın demektir, yatırımcı olmak karakter gerektirir, yoksa şurada yazı yazıp pirim yapmaya çalışan kişilerden ne farkın kalır.

YTD.
    may the force be with you

3. tabanlar yeni başladı ...ben de fikrimi yazayım...

4. Bu ülkenin borsasında bu işleri SPK denen kurum neyin karşılığında görmezden geliyor çok merak ediyom

Günlerce tavan giden kağıda bir kez devre kesici uygulamayan SPK KİMİ KİMLERİ ZENGİN ETTİ ??

KARŞILIĞNDA NE ALDI ?? ŞİMDİ TABANLARDA DEVRE KESİCEKMİ ? TABİKİ HAYIR ... ADALET BU KADAR İŞLİYO

SONRA BORSAYA NEDEN YATIRIMCI GELMİYO DİYE SORUYOLAR YA GELDE DELİRME ..

ULAN PİYASAYI DENETLEYEN KURUMUN ELLE TUTULUR TARAFI KALMAMIŞ !!!

YAZIK!!!!

Alıntı Originally Posted by YUSUFUM01 Yazıyı Oku
    Bu ülkenin borsasında bu işleri SPK denen kurum neyin karşılığında görmezden geliyor çok merak ediyom

Günlerce tavan giden kağıda bir kez devre kesici uygulamayan SPK KİMİ KİMLERİ ZENGİN ETTİ ??

KARŞILIĞNDA NE ALDI ?? ŞİMDİ TABANLARDA DEVRE KESİCEKMİ ? TABİKİ HAYIR ... ADALET BU KADAR İŞLİYO

Devre kesici SEANS ACILIS FIYATI'nin %10 alti ve ustu. Otomatik. Hisse 60'dan tavandan acilmis zaten, nasil devre kesici calissin? Devre kesicisi 66'da.

Duserken calisti 54'te. Elestrilerimizde biraz tutarli olalim.

[Tam rakamlari koyayim: Devre kesiciler 66.80 (tavan 60.70 oldugu icin gecersiz), 54.64 ve 2. seans da 44.54'de].
    (Yanliz 55.00'da gerceklesti. Cunku 54.64'un ustundeki en yakin alici ordaymis.)
    Son düzenleme : 666; 11-10-2018 saat: 13:54. Sebep: Tam Rakamlar

Alıntı Originally Posted by sfab Yazıyı Oku
    adını hak eden birisin, yılan gibisin,

asus_z00ad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dikkat et de seni sokmayım.sende aynı götzilla gibisin iyilik sokuyor seni de......
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

SAYIN GÖTZİLLA MERAK İYİLİK GETİRMEZ.BEN PALAVRA ATMAM EKSİK SÖYLERİM FAZLA SÖYLEMEM.PORTFÖYÜMÜ MERAK ETTİN YA BELKİ SENİ ACITIR.DİYE BURAYA KOYUYORUM. 04/09/2018 Cari TRY 31/08/2018 Ref = WB03M3 HA 5.35x12500 KLNMA 66875,00 0,00 -100454,03
    04/09/2018 Cari TRY 31/08/2018 Ref = WB04KS HA 5.34x95 KLNMA 507,30 0,00 -100961,33 ARTIK DİRHEMİNİ YİYEN İ... GİBİ KONUŞACAK MECALİN KALMAMIŞTIR UMARIM.ÇOK MERAK EDİYORSAN 12595 LOTU İNG DEN TAVAN FİYATTAN VERENE BAK TAKASTAN .............765 BİN TL CİK. YANİ ANLAYACAĞIN 700 BİN TL KAR .....YETER Mİ.ACIDI MI DEVAM MI.....
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

700k kâr süper şu piyasada
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

Sayfa 94/463 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •