bloomberg de an iş yatırımdan Serhat Gürleyen
KCHOL iç,n olumlu şeylerden bahsediyor. ve öneri listesinde olduğunu söylüyor.
Printable View
bloomberg de an iş yatırımdan Serhat Gürleyen
KCHOL iç,n olumlu şeylerden bahsediyor. ve öneri listesinde olduğunu söylüyor.
Aylıkta 33m lot doçe nin takasından çıkış var. 203m lottan 170 e düşmüş. Karşılayanlar dağınık. 3-4-5m lot şeklinde. Fonların malı biterse bir ihtimal yükselebilir. Tabi sn. tinaz ın dediği gibi ne pok olacağı belli değil 2-3 aya
Koç Holding 2020 Yarıyıl sunumu. Herkes rakamlara baksın hizaya gelsin😂
https://www.koc.com.tr/tr-tr/yatirim...ding_EP_TR.pdf
Hsbc 1m lot alım yapmış. Karşı tarafta ünlü üzerinde satışlar var
Pasta varmi arkadaşlar
https://www.resmin.net/images/2020/0...d84c106056.png
Hisse çok kritik yerlerde geziniyor... Mor kısa çizgiyi geçerse rahatlar yaklaşık 16.20 gibi birşey..
OBO gerçekleşirşe aşağıda 4 tl lik kırılım olabilir... Dikkat...
Faaliyet gösterdiği sektörler arasında zaman zaman pozitif ayrışanlar olacaktır. Pandemi dönemi sonrası arçlk- ford- tofaş al , yapı kredi- tüpraş sat gibi. Dayanıklı tüketim - otomotiv- gıda pozitif ayrışırken maalesef bankacılık ve enerji tarafı olumsuz performans göstermiş.
Önümüzdeki dönemde enerji tarafının toparlaması hisseye olumlu yansıyacaktır. Tüpraş da marjlar kısıtlı, aygaz keza öyle. Opet tarafında satış hacminde nisan- mayıs aylarında ciddi daralma oldu. Haziranda toparlanma iyiydi.
Bim Birleşik Mağazalarının ( BİMAS) 5,5 milyar dolar olduğu yerde Koç Holding ‘ in 5,1 milyar dolar olması çok garip ve üzücü. Kimse kusura bakmasında biri koç holding bir gıda perakendecisi. Kent Gıda ve Qnb deki rezilliği zaten burda yazmıyorum. Ciddiye alınacak bir durum yok orada
https://www.koc.com.tr/tr-tr/yatirim...ding_EP_TR.pdf
Arada bir yarıyıl sunumunu ekleyeyim. İlgilenen okusun.
Koç universitesinin değeri en az 1 milyar dolar eder Antalya'daki kale icindeki mülkleri 10 milyon dolar eder bu Türkiye'nin en büyüğü ve 25 30 milyar bir değere 2025 de ulaşacaktır ben bu görüşte olmam dolayısıyla kızımın evlilik tarinde göz önünü alarak 15 TL yatırım yaptım Allah yardımcımız olsun mahcup etmesin
15 TL mi benmi yanlış anladim
15 lira hisse alım 10000 lot
kchol günlük usd grafik.....
kcholde ilginç bir grafik var ....
şimdi obo görünüm oluşmuş death cros devam ediyor
ancak velakin bunlar olurken obo desteğinde ve daha önceki desteğine yakın yerde göstergede bariz pozitif uyumsuzluk oluşmuş
yani cazip tarafı şu 1,95 usd desteği yakın ve birde 1,85 de yatay yine güçlü bir desteği mevcut
ancak stoba mutlak uyulması gerekir çünkü destekleri kırarsa obo gereği hem kendini hem endeksi aşa çeker
sahol de benze şekilde bir görüntü oluşmuş oda destekde bakalım destekler çalışacakmı...
[IMG]https://i.hizliresim.com/6uuh8Q.jpg[/IMG]
OBO ya dipte olur yada tepede olur. dipte olanda böyle olmaz baş aşağıda olur ben böyle biliyorum.
Değerli yerli ve milli borsazedeler.
Elin gavurunun borsası dolar bazında rekorlar kırarken bizim borsamız TL bazında tarihi yerlerde sürünüyor.
Bir zamanlar 5 dolar olan BIST 100 endeksi 1,5 dolarlara kadar düşmüş.
Çöp hisseler ve batık spor hisseleri yükselmiş sadece, ama bankalar, holdingler ve ülkemizin en değerli şirketleri yerlerde sürünüyor maalesef. Ülkenin en değerli şirketleri çöp olmuş. Peki madem bu şirketler bu kadar değerli neden bu kadar düşük fiyatlardan işlem görüyor derseniz de bana göre sorun tamamıyla ekonomi yönetiminde. Borsaya inan ben bile bu durum karşısında endişenlenmiyor değilim.
Bir Tüpraş, bir kchol, isctr, sahol, akbank,tcell, ttkom ...dan daha sağlam hisse hangileri var? Açın bakın bakalım son 10 yıllık döviz bazındaki fiyatlarına.
Umarım eylül ayı borsamızın yükseliş başlangıcı olur. Hayırlı kazançlar diliyorum.
KCHOL: 14,89-14,90 TL %0,9 artıda BIST100 : 1095
koç holding bugün endeksin de desteği ile sağlam durdu. Bakalım gün sonu kapanışı nasıl olacak?
Tehlikeli bölgeden daha çabuk uzaklaşması lazım. Yurtdışı gayet iyimser gidiyor. 1000 puan düşmüş olsa endeks bu 25-30 kademe düşerdi. Neyse yarın endeks düşeni kırarsa, baya olumlu
Ülkenin en iyi şirketi %1 düşerken , batık/ el konulmuş futbol klüpleri hem %10 gidiyor hemde hacimde başı çekiyor. Gelde bu borsada yatırım yap
Holding hissesi almayacan abi gol makinası dedik çamaşır makinesi çıktı
Dolar bazlı hem pandemi hemde 98,500 de görülen seviyelerdeyiz. Rezillik !!
Koç üzme bizi uzeriz seni toparlan hemen 20lere gel [emoji6]
Buralarda geziyor diye satarız sanan bir yarım akıllı üst akıl varsa gülerim. 15'in altında her fırsatta alırım.
tarihsel olarak 4 dolar civarında fiyatlanmış koç holding. benim hedef fiyatım 26 lira. mebcut seviyede %75 potansiyel var. buralarda takıldıkça tatlı tatlı alırım ben.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.akyatirim.com.tr/apps/PD...d.aspx?ID=5216
10 ağustos 2020 tarihli raporu ekliyorum
KCHOL : 14,75-14,76 TL BIST100 :1093
Mayıs ayında ilk çeyrek bilançosu açıklandıktan sonra, 16,04 TL gibi bir fiyatla, (geri gelirse almak kaydı ile) elden çıkarmıştım. Ama ben sattıktan bir kaç gün sonra yaklaşık 18 TL ye dayanmıştı. Anlayacağınız satıp pişman olduğum bir durumdu. Geri gelmesii hep kolladım. 16 altına gelince de tekrar aldım. Biraz acele etttim sanırım. Bu fiyatlara geleceği aklımın ucuna gelmedi.
Citi- ak- finans üçlüsü yine satışta. Zannederim yabancının malını satıyorlar
Çok benzer grafik Sahol de var. Orda da citi den çıkışlar devam ediyor