Sayfa 95/402 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
Arama sonucu : 3213 madde; 753 - 760 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1.  Alıntı Originally Posted by karamanoglu07 Yazıyı Oku
    tarihsel olarak 4 dolar civarında fiyatlanmış koç holding. benim hedef fiyatım 26 lira. mebcut seviyede %75 potansiyel var. buralarda takıldıkça tatlı tatlı alırım ben.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İki kurum , ünlü ve ak yatırım 24 lira civarı hedef vermişti. Enerji tarafında( opet- tüpraş-aygaz) toparlanma olursa o fiyatlara yaklaşırız.
    Son düzenleme : wasaban; 09-09-2020 saat: 09:16.

2. https://www.akyatirim.com.tr/apps/PD...d.aspx?ID=5216

10 ağustos 2020 tarihli raporu ekliyorum

3. KCHOL : 14,75-14,76 TL BIST100 :1093

Mayıs ayında ilk çeyrek bilançosu açıklandıktan sonra, 16,04 TL gibi bir fiyatla, (geri gelirse almak kaydı ile) elden çıkarmıştım. Ama ben sattıktan bir kaç gün sonra yaklaşık 18 TL ye dayanmıştı. Anlayacağınız satıp pişman olduğum bir durumdu. Geri gelmesii hep kolladım. 16 altına gelince de tekrar aldım. Biraz acele etttim sanırım. Bu fiyatlara geleceği aklımın ucuna gelmedi.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    KCHOL : 14,75-14,76 TL BIST100 :1093

Mayıs ayında ilk çeyrek bilançosu açıklandıktan sonra, 16,04 TL gibi bir fiyatla, (geri gelirse almak kaydı ile) elden çıkarmıştım. Ama ben sattıktan bir kaç gün sonra yaklaşık 18 TL ye dayanmıştı. Anlayacağınız satıp pişman olduğum bir durumdu. Geri gelmesii hep kolladım. 16 altına gelince de tekrar aldım. Biraz acele etttim sanırım. Bu fiyatlara geleceği aklımın ucuna gelmedi.
    98,500 endeks fiyatı ile aynı yerde şu an. Swap hamlesi gelip, deli gibi endeks sattıkları dönemle aynı seviyede. Buna karşın endeks 9000 puan yukarıda.

5. Citi- ak- finans üçlüsü yine satışta. Zannederim yabancının malını satıyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Citi- ak- finans üçlüsü yine satışta. Zannederim yabancının malını satıyorlar
    Nereye kadar bu satış. inanılır gibi değil. Geçen ay bu hisse yerine batık bir spor hissesi alsaydık ihya olurduk.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

7.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Nereye kadar bu satış. inanılır gibi değil. Geçen ay bu hisse yerine batık bir spor hissesi alsaydık ihya olurduk.
    Onu bilemiyorum. T+2 takaslarda haftalık 4m lot, aylık 25m lot çıkış var.

8. Çok benzer grafik Sahol de var. Orda da citi den çıkışlar devam ediyor

Sayfa 95/402 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •