https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b0f8f5cb90.png
Printable View
Bir miktar geri çekilebilir
1.50 den 0.65 kuruşa düşerek yeterince çekildi bence.
sabahkilerde burda geç oldu ama
Tektu ya bakınca borsada mantık aramıyor insan ya vur ya vurul mantığı ile yatırım yapıyor haklı olarak.
12 sene evvel 5.58 görmüş hisse alaçatıda 1 milyarlık oteline ve 65 villasına rağmen 80 kuruşlarda.
Küçükçekmece arsasına kanal İstanbul piyangosu vurdu, 50 milyonluk yer 500 milyon oldu.
Gel gör ki hisse 12 yıl aradan sonra kuruşlu fiyatlarda bize iç çektirmeye devam ediyor.
Adamlar açıklama yollamıyorki firma satın alma yaptılar arsa var kira geliri var ama nerede ve ne gelir sağlıyor sırlar kapısı gibi her işleri
Hadi hayırlısı bakalım güzel haber. Ekonominin başına babacan geliiyor muhtemelen.
https://m.yeniakit.com.tr/haber/bomb...zi-487003.html
satıştaki ilk 4 kademede 1milyondan fazla lot var. hadi hayırlısı.
0.83 e de 1.5milyon lot koydular satışa.
Bugün alıcı satıcı dengeli gibi, bence kapanışı 1.5milyon lota karşın yine de 0.84 kapayacağını düşünüyorum.
YTD.
Pramit sabah açık yaptığı malı 82 den alıyor.
patroniçe avaneleri ve tahta yapıcı harbi K.O.Ç sunuz K.O.Ç ları siziiiii
Günü 82den kapatacağa benziyor 84 ve 89 geçilip üstüne kapanışlar gelmedikçe bir ileri iki geri devam eder.
Bazı arkadaşlar MAY'ın bedelliden gelen parayı zaten kendisinin kullanacağını fiyat artışı beklemenin yersiz olduğunu vs söylemiş. Bedelli ile parayı cep to cep yapmış olsa bile şu anda ellerinde bizim bildiğimiz 150 milyon civarı hisse var. Siz olsanız bu hisseleri 2-3 TLden satıp paranızı katlamayı mı düşünürsünüz yoksa şirketi süründürmek mi istersiniz. Adam bedelliyi yaptı. Kalan rüçhanları aldı. Bu kadar para bağladığına göre altın yumurtlayan tavuğu kesmek istemez herhalde. (ytd)
***TEKTU*** TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu
29.06.2018, 15:37:46
***TEKTU*** TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )
Sermaye ve Ortaklık Yapısı Bilgileri
Son Durum İtibariyle Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olan Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı Para Birimi Sermayedeki Payı (%)
MEHMET ALİ YILMAZ 93.865.722,76 TRY 31,29
SONER YILMAZ 49.656.376,72 TRY 16,55
DİĞER 156.477.900,52 TRY 52,16
Yönetime İlişkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
SONER YILMAZ Erkek Yönetim Kurulu Başkanı YÖNETİM KURULU BAŞKANI GRUP ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ 5,24 Bağımsız Üye Değil
FATMA YILMAZ Kadın Yönetim Kurulu Üyesi Kimya Mühendisi YÖNETİM KURULU ÜYESİ GRUP ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1 Bağımsız Üye Değil
SEYFETTİN ÇİLESİZ Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Hakim DANIŞMAN 0 Bağımsız Üye KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ VE RİSKİN ERKEN TEŞHİSİ KOMİTESİ ÜYE
ZEYNEP YILMAZ DEMİRCİ Kadın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İş Adamı / İş Kadını YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI GRUP ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1 Bağımsız Üye Değil
TÜRKAY YILMAZ Erkek Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı / İş Kadını YÖNETİM KURULU ÜYESİ GRUP ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1 Bağımsız Üye Değil
ASLAN DEDE Erkek Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi MÜŞAVİR Bağımsız Üye KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ VE RİSKİN ERKEN TEŞHİSİ KOMİTESİ BAŞKAN
Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlara İlişkin Bilgiler
Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlar
Ticaret Unvanı Şirketin Faaliyet Konusu Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi Şirketin Sermayedeki Payı Para Birimi Şirketin Sermayedeki Payı (%) Şirket ile Olan İlişkinin Niteliği
MAY ENERJİ A.Ş. ENERJİ 100000 80000 TRY 80 BAĞLI ORTAKLIK
TEK ART MÜZİK LTD.ŞİT. MÜZİK YAPIM 100000 50000 TRY 50 İŞTİRAK
TEK-ART HOLDİNG A.Ş. HOLDİNGLER 1050000 804202 TRY 76,59 BAĞLI ORTAKLIK
TRACO ELEKTRONİK SANAYİ VE DIŞ TİC. A.Ş. 1200000 700000 TRY 58,33 BAĞLI ORTAKLIK
MAY BOYA KİMYEVİ MAD. SAN. VE TİC. A.Ş. 252694 252694 TRY 100,00 BAĞLI ORTAKLIK
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/691078
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TEKTU*** TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu
29.06.2018, 16:11:28
***TEKTU*** TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu )
Yönetime İlişkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Sermayedeki Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
SONER YILMAZ Erkek Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi YÖNETİM KURULU BAŞKANI GRUP ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ 16.55 Bağımsız Üye Değil
ZEYNEP YILMAZ DEMİRCİ Kadın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İş Adamı / İş Kadını YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI GRUP ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1 Bağımsız Üye Değil
FATMA YILMAZ Kadın Yönetim Kurulu Üyesi Kimya Mühendisi YÖNETİM KURULU ÜYESİ GRUP ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1 Bağımsız Üye Değil
TÜRKAY YILMAZ Erkek Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı / İş Kadını YÖNETİM KURULU ÜYESİ GRUP ŞİRKETLERİNDE YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1 Bağımsız Üye Değil
SEYFETTİN ÇİLESİZ Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Hakim DANIŞMAN 0 Bağımsız Üye KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ VE RİSKİN ERKEN TEŞHİSİ KOMİTESİ ÜYE
ASLAN DEDE Erkek Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi MÜŞAVİR Bağımsız Üye KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ VE RİSKİN ERKEN TEŞHİSİ KOMİTESİ BAŞKAN
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/691111
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birazdan da bomba haber gönderseler ne iyi olur.
M5 Note cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satıcı yok hissede milyonluk kademeler göçüyor ilginç.
Dün 5 dakikada 3 kademe almıştı bu vakitler.
Belli tiplerin foruma geldiğini görünce 0.72 den aldığım lotları sabah 0.83 den verdim, akıllıca davranışım.
Tipi tip ikile bir daha da uğrama lütfen. Bana, hiakkaya ya ve amor6666 ya laf söyleyenin iyi niyetinden şüphe ederim. Hisse az geri geldiği yandım anam diyorsun. Nerde her gün giden hisse.
Sen yazarsan ben yazmam bir daha bu topiğe.
0.75 ten yine gireceğim kağıda göreceksiniz
O zaman yolu açık olsun
Arkadaşlar aracı kurum dağılımı paylasabilir misiniz?
Bu kagit 80 alti pahalı 80 ustu ucuz suanda.teknik olarak 80 altina gelmediği sürece yön yukari...ytd
0.75 e gelmesi mümkün değil ucuz bedava bir kağıt. Patron bile 0.89 dan aldı. Yatırım tavsiyesi degildir
Çok büyük konuşmayın. Ben de öyle düşünüp çağrı fiyatı 1,36 dolar olan doğan gazeteciliki %20 dusugunden satıp 0.80den buna gecmistim. Sonra da, sagolsunlar, 0.65i gösterdiler.
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili Dostum
Bir çin atasözü var onu çok seviyorum..!!!!"İnsanoğlu gariptir her lafı kaldırmaz **** dersin kızarda s*kersin aldırmaz... Yapma analiz nerden bilgi alırlarsa alsınlar ..Bende yazmıyorum çok fazla burada..
Bu hisse yüzünden 2 tane Doktor bozuntusundan kazık yedim ..Çalı arkasından izliyorlar..bedava peynir fare kapanında var..bilgini kendine sakla dostum..
Selamlar Sevgiler..
Cehenneme kadar yolunuz var, yazmazlarmış.