Sayfa 95/945 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 753 - 760 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. O zaman yolu açık olsun

2. Arkadaşlar aracı kurum dağılımı paylasabilir misiniz?
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bu kagit 80 alti pahalı 80 ustu ucuz suanda.teknik olarak 80 altina gelmediği sürece yön yukari...ytd

4.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Patronlar 0.89 dan onlarca milyon lot mallanacak,
    Sonra tahtacı Dursun hisse flyatını aşağı basıp 0.89 altında piyasayı sirkeleyeceğini sanıyor. Temel bile bu duruma katıla katıla güler

Herneyse, yatırım alanı olmakla hiç bir alakası olmayan, tahtaya veya şirkete hakim olan güçlülerin diğerler yatırımcıları ezip parasını söküp aldığı yurdum borsası işte...

5. 0.75 e gelmesi mümkün değil ucuz bedava bir kağıt. Patron bile 0.89 dan aldı. Yatırım tavsiyesi degildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku
    0.75 e gelmesi mümkün değil ucuz bedava bir kağıt. Patron bile 0.89 dan aldı. Yatırım tavsiyesi degildir
    Çok büyük konuşmayın. Ben de öyle düşünüp çağrı fiyatı 1,36 dolar olan doğan gazeteciliki %20 dusugunden satıp 0.80den buna gecmistim. Sonra da, sagolsunlar, 0.65i gösterdiler.

TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Tipi tip ikile bir daha da uğrama lütfen. Bana, hiakkaya ya ve amor6666 ya laf söyleyenin iyi niyetinden şüphe ederim. Hisse az geri geldiği yandım anam diyorsun. Nerde her gün giden hisse.

Sen yazarsan ben yazmam bir daha bu topiğe.
    Sevgili Dostum

Bir çin atasözü var onu çok seviyorum..!!!!"İnsanoğlu gariptir her lafı kaldırmaz **** dersin kızarda s*kersin aldırmaz... Yapma analiz nerden bilgi alırlarsa alsınlar ..Bende yazmıyorum çok fazla burada..

Bu hisse yüzünden 2 tane Doktor bozuntusundan kazık yedim ..Çalı arkasından izliyorlar..bedava peynir fare kapanında var..bilgini kendine sakla dostum..
    Selamlar Sevgiler..

8. Cehenneme kadar yolunuz var, yazmazlarmış.

Sayfa 95/945 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •