Bu kap haberi nedir bilrn var mi
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu kap haberi nedir bilrn var mi
Eski bedelli getirisinin nerelerde kullanıldığı ile ilgili şu an tamamını kullanmışlar.
Teşekkürler. Para kalmadi mi dio bunlar simdi
Pamuk eller cebemi?
Bedellimi geliyor?
Bu adamlar bagli ortagina calisiyor sanirsam .paralar bunlarin kasasina girmiyor . E bilancoda haliyle zarar ustune zarar . Ondan dolayi 10 kademe cikarip sonra veriyolar mali. korkum o ki bunlar bize ekmek yedirmeyecek dsunumek bile istemiyorum ama bedelli aciklasalar sasirmam ytd
Ayni anda yazdik ustadim bn de suphelenmeye basladim
Bu adamların niyeti kotu ky dostu degiller . Her turlu sonuca hazir olmak lazim ytd
Aynı goldaş gibi yapıyorlar. İşi goldaş yapar bir kuruş karla goldart holdnge aktarır. Goldart holding 1000 kuruş karla satat parayı kazanır. Halka açık olan goldaş zarar eder. Hiçbir iş yapmayan ve halka açık olmayan goldart yani yalınkayalar parayı götürür. Rabim de yalınkayalara vurdu daha bin kez daha vuracak. Bu da aynı akıbet para için değil biz ky yı namuslarını dahi satarlar adını da değişim olarak koyarlar
Bir yildir ha cikti ha cikacak diye bekliyorum . Cusanin gercek yuzunu gosterdi . Ky umurlarinda deil . Memnun deilsen say git ya da almayaydin kardesim diyolar . Ah bilseydim alir miydim acaba ytd
abd çin savaşı metal alüminyum vs kota diye 2.50 tan kağıdı 2 lere oradandan buralara getirdiler.En önde düşen oldu o zamanlar.Şimdi abd çin görüşmesi var diye kardemir yüzde 10 yapıyor bu ise hala ekside.Birazcık artıya gelseydin be ******** kagıt.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sesimizi bi duyan yok mu bu mağduriyete bi son verecek birileri . Ustadin baslattigi uygulamaya destek verelim arkadaslar . Cimere yazalim . Bu kadar guya is anlamasi yapan kagit iki gunde 2.01 den 1.76 ya geldi .hele bi borsa dussun ilk solugu 1.70 te alir . Ytd
Ben şikayet ettim
[emoji106]
Haberi kim önceden alıyor ve pozisyon açıyor, haberle birlikte kimler satış yapıyor? Araştırılması için Başta Cimere, spk ve bist yönetimine seri şikayetlere başlanmalı. Kaybedecek birşey yok bizim açımızdan. Dikkatler bu görgüsüz ve az gelişmiş kapitalistlere yönelmeli... Ben başlıyorum şikayete...
Bir senedir elime para geçince belli harcamalarimi kesip cusan aliyorum .nedeni bi an once kurtulayim diye ama 1 yildir ben aldikca dustu . Her gun strese soktugu gibi zarar ettirdi ve bi o kadar da firsat gitti . 2 ay icinde sozde is haberi gondermelrine ragmen daha da asagi saliyor. Zulme ve magduriyete devam . Ama zalimin zulmu varsa mazlumun Allahi vardir .elbet ilahi adalet tecelli edecek o zaman ne yapacaksiniz acaba ???
[emoji106]
Bende cimer e sikayet ettim.
Etrafimdaki hissedarlarda sikayet etti.
Koltugumuzda oturarak birseyler yapamayiz.
Göz göre, göre tezgaha geldik.
Sirket, kurumsalliktan uzak bir tutum icinde.
Hissenin tahtasini ic haberlerle kullaniyor, yatirimcinin algilariyla oynayip, hep ters köse yaptirarak haksiz kazanc sagliyor!!!!
Inside trading suçtur !!!
www.cimer.gov.tr ye sikayetlerimize devam edelim.
Birikimlerimizi hic edenlere karsi sessiz kalmayalim.
başta çaycı(metro) sonra kel arıza(ışıklar), tilki selim(kervan),Rıdvan (anel)murat ülker, akgiray(bimeks)yenilerden nazım torbaoğlu(avod)... şimdi de bu iki oğlan. meydan boş arkadaşlar, maalesef boş...
Bence hep beraber şirkete gidelim 2 gün boykot edelim bakın görün neler oluyor madem cimer bimer diyorsunuz 1 yıldır aralıksız şikayet ediyorum. Sanki bu durum işk defamı oldu her iş anlaşmasında ayni şeyi yaptılar.
Ekonomi medyasına da intikal ettirilmeli, piyasa dolandırıcısı bu şahıslar teşhir edilmelidir. Özellikle cimer ve spk ya peş peşe şikayetler devam etmelidir. Basın da davet edilip, cusan mağdurları olarak fabrika ya da yönetim binası önüne gidebiliriz. Öncelikle Sn. Cumhurbaşkanımıza durumu intikal ettirmek lazım. İnceleme ve denetim emri vermesi halinde çuhadarın ipliği pazara çıkar. Bu kan emme oyunu bozulur...
Fatih portakala yazalım
Mutlaka dile getirir
Kalemi sağlam biri lazım
Tabi bence
2 senede bence bilanço ile oynayıp 100 milyon tl çaldı patron.Kar edecek firmayı bile bile zarar gösterdi.
Birde bu 3 ayda gönderilen haberler yeni iş ilişkileri ne kadar doğru acaba ben artık inanmıyorum balon haber olmasın bunu öğrenebileceğimiz bir sistem var mı ki?
Bn de supheleniyorum haber var diyor mal veriyolar ve bilanco hep zarar yaziyor . Kedi buysa et nerde fikrasi gibi . Is anlasmasi buysa kar nerede
Bana göre bu adamların niyeti kötü. Halka açtılar, posasını çıkardılar ve batırıp kottan çıkaracaklar. Tıpkı borsa mezarlığında yatan diğer hisseler gibi. Ancak, önce bir operasyon yapıp ballandıracaklar ve ellerindekini mümkün olduğunca boşaltacaklar. Sadece bu değil, son zamanlarda operasyon yapılan hisselerde de bu tahminim geçerlidir. 3.dünya ülkesi konumundaki ülkemizde sağlıklı bir borsa ve namuslu patron aramak saflık olur. Bu ifadeler beni bağlar, sakın ha kimse etkilenmesin...
2,70 iken, 1 lirali fiyatlar yakindir demistim burada, kimse inanmamisti.
Bile, bile lades olduk.
Simdide kuruslu fiyatlar yakindir diyorum.
Piyasa yesil, düser.
Piyasa kirmizi, daha cok duser.
Ihale alir, düser.
Pozitif haber aciklar, düser.
Kuruslu fiyatlara inmesi icin sebeb cok.
Cikmasi icin hic bir sebeb yok.
55M tl lik is aldigini acikladi ve 1,85 ten 1,75 e geriledi.
%6 eder.
Bir kac is anlasmasi ve 2 eksi bilanco ile 0,99 olur!!
Batırma öncesi operasyon %100 dür... (Bkz. Diğer batan hisseler) Bunda da farklı olacağını sanmıyorum...
Dün yazmıştım demir çelik kağıtları çin abd görüşmesi muhabbetine hepsi tepki verdi bu hala aşağı gidiyor????Nedeni ne acaba niye alıcı gelmiyor.Çünkü güven yok.Alıcı buldular mı veriyorlar eline milletin.
Bilanco tarihine kadar 1,50 olur.
Kötü bilanco ile 1,30 olur.
Yaz mevsimine 0,XX rakamlarda girer.
Simdiden 1,74 olduk zaten.
Hatırlarsın dostum, latek bataklığında biz ön görümüzü açıklarken birileri ısrarla savunuyor, hayali resimler paylaşıyor ve bize saldırıyordu. Batma öncesi operasyonda kaçmayı başardık ama, bir çok insanı kendine çekti ve bermuda şeytan üçkeninde yuttu:( Bunda da yine operasyon olacak ve inşallah kurtulacağız...!
Bundan kurtulmak imkansiz dostum.
Kötü yakalandik !!!
Bugun 1,6x lar cikar sahneye !!!