Ilginc bilgisayarda genelde kiz orani 25 ve uzeridir diye bilirdim...
Sizlemi inatlasacagim ustad. Bence de bir halta yaramaz bu şist 😃😃😃😃
Printable View
ankara gob şubesi pınar hanım da telefon ile hesap açamayız dedi :)
Üstadım birçok kişiye bankacı izlenimi vermişim. Bankaların sadece müşterisiyim. Hoşgeldin beşgittin hesapları bittikten sonra PPF'ler ilgi alanıma girdi. Zaten getirilerini BES hesabımda da olduğu için takip ediyordum. Sonrası malum PPF uzmanı olduk ama ben sadece tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum, yanlış aktarımlarda yapmışımdır büyük bir ihtimalle birlikte öğreniyoruz :)
bilemiyorum :)
Sayın webster alalım mi buradan dolar
Şimdi HSBC şubesini aradım hazırlayın çıkış yapacağım diye durun bı acele etmeyin denildi tekrar arayacaklar
Moody’s, 11 Türk şirketinin kredi notunu düşürdü: Koç Holding, THY, Doğan Holding...
https://t24.com.tr/amp/haber/moody-s...dusurdu,826855
HSBC MT'si aradı diyor, bizim notumuz yüksek Moodys diğer bankaların notlarını kırdı bizimki kırılmadı..biz globaliz evrenseliz kredi kolay bulabiliriz vs dedi
Eurobond önerdi..USD oranını banka hazinesi yükseltmiyormuş
Eurobond nedir?
faiz burdan şöyle bi 250 bp düşürse, sonra eylül ekim gibi 800 bp arttırsa
Şu ülkeye neden güvenmiyorum?
Reisimiz sunu dedi. Trump ile ayni fikirdeyiz dusuk faiz dalgali kur. 5.73 den 5.77 ye geldi. Berat sa konuşmalı ki 5.85 uzeri atabilmeli
Coşku varken mal alınmaması gerektiğini insanlar anlamış olmalı
Yine aynısı garan eksi kapatacak nerdeyse
Neyse iş çıkışı ben direkt Akçay plajına geçiyorum
Guzel soru.soyle cevap vereyim . 10 yıldır antalya kemer side adrasan amasra taraflarına gittik. Bu sene çocukları canakkaleye sehitlige götürmek istedim. Hem de havuz denizden faydalanalim. Ayvalik ilçesine tayinim cikmisti maas dusuklugu nedeniyle reddetmistim. Pisman mi olmaliyim yoksa olmamalimiyim buna da karar vereyim. Kisacasi o tarafa hic gitmedik bi gezelim istedik..
1 sene satamayacagim dolar almamisimdir inş turşusunu kurmam :)
Ustadim
Altinolukta otel yoktur. Yani yok denecek tarzda biryer. Olanlarda pahalli. O paraya sidede luks hersey dahile rahat gidersin.
Hersey dahil konsempti pek yok. Aile olunca hersey dahil daha iyi oluyor. Altinoluk diyorsaniz...acacaksin sahibindeni...gunluk kiralik evlere bakacaksiniz....site ici kendi plaji olan evlere bakin...sezlong, semsiye derdi olmaz....bu tarz sitelerin icinde genelde kebap pideci olur orada yersiniz...
Altinoluktan ziyade oraya yakin burhaniye orjan sitesine bakmanizi oneririm. Ben gitmistim site bastan asagi mukemmeldi...