Originally Posted by drselcuk Geçmişte yaşadığın kötü tecrübelerden dolayı. Buna yediğimiz kaziklarin aritmetik ortalamasi da deniyor. Aritmetik olmaz hocam geometrik daha uygun. Her kazigin yarattigi enkaz cukurunun olcusu farklidir...
Originally Posted by mertkucukuncu faiz burdan şöyle bi 250 bp düşürse, sonra eylül ekim gibi 800 bp arttırsa Siz reisi tanimamissiniz. Artik dolar 10 da olsa faiz arttirmaya izin vermez
Originally Posted by Webster Siz reisi tanimamissiniz. Artik dolar 10 da olsa faiz arttirmaya izin vermez [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Coşku varken mal alınmaması gerektiğini insanlar anlamış olmalı Yine aynısı garan eksi kapatacak nerdeyse
Neyse iş çıkışı ben direkt Akçay plajına geçiyorum
Originally Posted by aydinc Neyse iş çıkışı ben direkt Akçay plajına geçiyorum Altinoluktaki otelleri tanirmisin? 4 gunlugune gelecegiz. Aile oteli ..
Originally Posted by drselcuk Altinoluktaki otelleri tanirmisin? 4 gunlugune gelecegiz. Aile oteli .. Hocam güre de bilirim de Altınolukta bilmiyorum
Originally Posted by drselcuk Altinoluktaki otelleri tanirmisin? 4 gunlugune gelecegiz. Aile oteli .. Altinoluka gidilirmi hic gidecek baska yer bulamadinizmi..m
Forum Rules
Yer İmleri