sayın konkasor34, temettünün 50 kuruş üzerine çıkma ihtimali görüyormusunuz?
Saygılarımla...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
sayın konkasor34, temettünün 50 kuruş üzerine çıkma ihtimali görüyormusunuz?
Saygılarımla...
zannetmiyorum ama 12 aylık bilanço sürpriz yaparsa o zaman belki...ama 9 aylık bilançoya göre zor gibi bu durum...
ben şurdan yola çıkıyorum sayın konkasor34, 2017 1. çeyrek kar 12 milyon, euro tavan uygulamasındaki %20 artışı üstüne koyarsak 2,5 milyon gibi bir fark oluşuyor, buda artı 3 kuruş ediyor. Panora genellikle yılın ilk üç ay gelirinide temmettüye ekliyor.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Saygılarımla...
Citi 352.000+ deu 206.000 toplam=506.000 başlangıç için iyi yeter ki arkası gelsin. Síğ hisse biner biner bile zor alınıyor..çok ucuz bir hisse borcu yok gibi , haziran ayında sıfırlar gibi..kasada nakitler de artıyor..yalnız yeni bir proje yatırım yok.ters yazdım galiba:)
Dün ve bugün toplam 1400 adet satış yaptım. Çünkü paraya ihtiyacım vardı. Benim hisseleri citi aldı galiba.
Balina , bugünlerde , hisseye talep yok , borsa çıkıyor bu çıkmıyor gibi bir algı yerleştirmeye çalışıyor ve çalışacaktır.. Bence ,bunu fırsat bilip alım yapmak lazım. Bir gece ansızın gelebiliriz hesabı hissemiz bir gündüz ansızın zıplayacaktır. Sabırla beklemek lazım. En fazla 1 ay bu işkence sürebilir. Sonrası , burası bayram yeri olacak inşallah.
1600 puan yükselen ve hisselerin çoğunun yeşil yani pirimli olduğu şu anlarda , hiç artmadan , ayni fiyatta sürünen , işlem hacminin çok düşük olduğu bir hissede beklemek ne büyük bir azap. Ama beklemek lazım. Hiç ummadık bir anda güneş , kara bulutların dağılmasıyla ortaya çıkacaktır. Sabır , sabır.
Benim pagyo yu 4,33 TL. den aldığım 2 ocak 2018 de İŞ-C hissesi 7 TL. idi , şu an 8 TL. Pagyo ise 4,51 TL. Yanlış yatırımın bir örneği işte. Speğin keyfini bekliyorum. Ben bu hatayı hep yapıyorum. Sabrım iyice taştı. Borsanın rekor üzerine rekor kırdığı şu günlerde hisse 4,50 lerde sürünüyor.
Buralar ıssızlaştı iyice
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıkların mantığa uygun , ben de 5,50 TL. leri görüp de sonra 4,52- 4,20 TL. lere düşüşü sırasında 4,33 TL. ortalamayla bir miktar mallandım.3 ocak 2018 de aldım. Ogünden bugüne bahsettiğin senaryonun gerçekleşmesini bekliyorum. Hareket bir hayli gecikti. Diğer hisselerin çıkışlarını gördükçe bu bekleyiş baya azap verir hale geldi. Ayrıca artık yazmıyorsun , yaz da , biraz moralleneyim.Zaman zaman şeytan başka hisselere geç diye dürtüklüyor. Ama , satarsam , pişman olacağıma da eminim. Bu gel git ler arasında debeleniyorum.
Hareket yakın gibi aşağı verdiğine göre son dökme hareketi olabilir..Tutmayın bizi düşüyoruz...
Benim gözlemlerime göre:) hisse senetlerinde son raddeye kadar haberden önceki bir gün iki gün öncesine kadar hisse baskılanıyor bazen haber geldikten sonra da bu baskı devam ediyor...Bir iki haftadan bir aya kadar...Adamlar açığa satarak paralarına para hisselerine hisse katıyorlar..Hisseleri iki üç katına çıkarmak en son kazanma yöntemleri..Anlayacağınız patron bilir ya da yüklü miktarlarda başka birileri hisse alımı yaparlarsa olay değişiyor...
4.42-4.50 kırılımıyla bir yerlere doğru gitmek lazım ama bugün ama yarın ucunda sıkıştırıp pazartesiye bırakmazlar herhalde
Haydi hayırlı olsun, kap haberi de geldi..ne güzel kimsecikler de yok..
sayın mesedu, bu haber ilgili yorumunuzu merak ettim...
Saygılarımla...
Şirket'in muhtemel stratejik ve finansal opsiyonlarının değerlendirilmesi amacıyla 29 Mayıs 2017 tarihinde Üç Deniz Danışmanlık A.Ş. ile bir Danışmanlık Sözleşmesi imzalanmasına karar verilmiş, imza aşamasında henüz somut bir karşı taraf ve izlenecek yöntem belli olmadığından ve "İşlem" belirsizlik taşıdığından söz konusu bilginin kamuya açıklanmasının ertelenmesine karar verilmişti. Ertelemeye konu olan işlemde, kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek bir gelişme olmamakla beraber, 02.02.2018 tarihinde Şirketimiz hakim ortakları adına Sn. Mehmet Sacit GÜRAN tarafından gönderilen bilgilendirme yazısında;
"Şirketteki varlıklarımız ile ilgili olarak muhtelif stratejik ve finansal opsiyonların değerlendirilmesi, varlıklarımızın bir bölümünün veya tamamının satışı da dahil olmak üzere stratejik ve finansal işbirliği olanaklarının değerlendirilmesi konusunda Şirketimiz hakim ortakları tarafından Üç Deniz Danışmanlık Anonim Şirketi yetkilendirilmiştir. Sözleşme kapsamında meydana gelecek gelişmeler hakkında kamu ayrıca bilgilendirilecektir." denilmektedir. Kamuya duyurulur.
haber güzel ederidefter degeri 8,70 tl olan bir kagıt bu
Şu habere de kimse bir şey yazmamış ya demekki kimsede senet yok doğru düzgün
Defter değeri 9 TL. Patron böyle güzide bir şirketi defter değerinden niye satsın. Tahminim, en az 12 TL. ister.Kap taki bu haberden sonra artık şirket hisseleri yukarı doğru tırmanacaktır diye düşünmekteyim.Daha önceleri buraya dadanıp da sonra gözden kaybolup saklanan balinanın neden geldiği şimdi anlaşıldı. Bu balina artık burayı terketmez.
Bu haberle ister istemez satışı fiyatlayacaktır, satılırsa üç çeşit fiyat belirleme yönteminden en yüksek fiyatı verecek olan yöntem kabul edilecektir bizler için..şu an için defter değeri olan 9 TL gibi bir rakam öne çıkıyor..tamamı değil de ayrılma hakkı doğuracak bir oranda satılsa bu fiyatlar olacaktır..Diğer durumlarda hisseye olumlu yansıyacağından güzel şeyler olacaktır..
Kap taki habere göre patron şirketi satmayı veya bir kısmını satmayı ya da ortaklık düşünüyor. Artık hissenin defter değeri olan 9 TL. lere doğru bir yükseliş olabileceği ihtimali beni çok umutlandırıp heyecanlandırıyor.Pazartesiyi iple çekmeye başladım. Çoğu senedin 2-3 katına çıktığı şu günlerde hiç kazanamayan biri olarak bu haberle birlikte kazanma ihtimalimin ortaya çıkması beni çok sevindirdi.
Son değerleme raporuna göre çıplak olarak arsa ve bina değeri toplamı 510.000.000/87.000.000=6 TL
KDV dahil fiyat 1.000.000.000/87.000.000=12 TL defter değeri
Bana ikisi arasındaki her türlü fiyat uyar
Pazartesi gorecegiz. Küçük yatırımcıda çok da hisse yok sanırım. Ytd. Herkez kazanır inşallah.
Defter değeri 9 'ün üstünde son değerleme raporuna göre byakil ytd.
Jtucker kardeş , sen de uyuyamamışsın forumu izleyenlerden biri olarak sayfanın altında seni görüyorum . Sen de birşeyier yaz.
Şirket sahipleri Türkiyenin önde gelen yöneticileri. Sahte haber vs. ile itibarlarını haysiyetlerini bozacak işlere girmezler. Ytd.
Sayın By Akıl, henüz bir ay olmuş, beklediğimize değecek diyorsun :)
Hisse geçen sene 3,80'lerde sürünürken seni görmemiştim. Ben o zamanlardan ve daha öncesinden taşıyorum hisseyi, çünkü temettü getirisi gerçekten emsalsiz. Kirada oturuyorum, oturduğum evin fiyatının 3'te 1'i kadar pagyo ile evimin kirasını ödüyorum.
Ha yaparlarsa yukarı doğru hızlı bir fiyat hareketi, o günkü şartlara göre durumu değerlendiririm. Yapmazlarsa, bu sene 45 kuruş, seneye 50 kuruş temettü derken 6-7 senede maliyeti sıfırlarım inşallah. Benim için durum bundan ibarettir.
YTD
Hisseye yeni girdim...Beklememe deydi derken , hisse çok durgun gittiği için sıkılmıştım. Başka bir hisseye geçmeyi düşünüyordum. Onu kasteddim. Hissenin işlem hacmi çok düşük ve 3 yıldır prim yapmadığı için izliyor ama almıyordum.Fakat bundan 1,5 ay önce hızlı bir yükseliş ve yüksek işlem hacmini görünce fiyatın makul seviyeye inmesiyle alım yaptım.