Sayfa 95/310 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
Arama sonucu : 2480 madde; 753 - 760 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Kap taki habere göre patron şirketi satmayı veya bir kısmını satmayı ya da ortaklık düşünüyor. Artık hissenin defter değeri olan 9 TL. lere doğru bir yükseliş olabileceği ihtimali beni çok umutlandırıp heyecanlandırıyor.Pazartesiyi iple çekmeye başladım. Çoğu senedin 2-3 katına çıktığı şu günlerde hiç kazanamayan biri olarak bu haberle birlikte kazanma ihtimalimin ortaya çıkması beni çok sevindirdi.
    Hisse çok sığ anında tavan tavan görmek mümkün çünkû patron elindekileri bu fiyatlardan kaptırmak istemeyeceği için satış yapmayacaktır haber uyduruk değilse...Pazartesini ben de sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim..ve meşhur halayımız

2.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    Son değerleme raporuna göre çıplak olarak arsa ve bina değeri toplamı 510.000.000/87.000.000=6 TL
    KDV dahil fiyat 1.000.000.000/87.000.000=12 TL defter değeri
    Bana ikisi arasındaki her türlü fiyat uyar����
    Hay eline sağlık çok güzel yazmışsın. İnşallah o değerleri görürüz. Bu durumda hisseyi , 9 TL. leri görmeden satmamak lazım,

3. Jtucker kardeş , sen de uyuyamamışsın forumu izleyenlerden biri olarak sayfanın altında seni görüyorum . Sen de birşeyier yaz.

4. Şirket sahipleri Türkiyenin önde gelen yöneticileri. Sahte haber vs. ile itibarlarını haysiyetlerini bozacak işlere girmezler. Ytd.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by baysencer Yazıyı Oku
    Şirket sahipleri Türkiyenin önde gelen yöneticileri. Sahte haber vs. ile itibarlarını haysiyetlerini bozacak işlere girmezler. Ytd.

Haberin sahte olma ihtimali çok yok, ama tam olarak ne planlanıyor gelişmeler ne anlamak zor..

Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by baysencer Yazıyı Oku
    Şirket sahipleri Türkiyenin önde gelen yöneticileri. Sahte haber vs. ile itibarlarını haysiyetlerini bozacak işlere girmezler. Ytd.

Baysencer kardeş , artık bize de güneş doğacak anlaşılan. Beklediğimize deyecek inşallah. Bu haber sıradan bir haber değil. Bir niyeti bir iradeyi gösteriyor,

7. Sayın By Akıl, henüz bir ay olmuş, beklediğimize değecek diyorsun
    Hisse geçen sene 3,80'lerde sürünürken seni görmemiştim. Ben o zamanlardan ve daha öncesinden taşıyorum hisseyi, çünkü temettü getirisi gerçekten emsalsiz. Kirada oturuyorum, oturduğum evin fiyatının 3'te 1'i kadar pagyo ile evimin kirasını ödüyorum.
    Ha yaparlarsa yukarı doğru hızlı bir fiyat hareketi, o günkü şartlara göre durumu değerlendiririm. Yapmazlarsa, bu sene 45 kuruş, seneye 50 kuruş temettü derken 6-7 senede maliyeti sıfırlarım inşallah. Benim için durum bundan ibarettir.
    YTD

8.  Alıntı Originally Posted by jtucker Yazıyı Oku
    Sayın By Akıl, henüz bir ay olmuş, beklediğimize değecek diyorsun
    Hisse geçen sene 3,80'lerde sürünürken seni görmemiştim. Ben o zamanlardan ve daha öncesinden taşıyorum hisseyi, çünkü temettü getirisi gerçekten emsalsiz. Kirada oturuyorum, oturduğum evin fiyatının 3'te 1'i kadar pagyo ile evimin kirasını ödüyorum.
    Ha yaparlarsa yukarı doğru hızlı bir fiyat hareketi, o günkü şartlara göre durumu değerlendiririm. Yapmazlarsa, bu sene 45 kuruş, seneye 50 kuruş temettü derken 6-7 senede maliyeti sıfırlarım inşallah. Benim için durum bundan ibarettir.
    YTD
    Hisseye yeni girdim...Beklememe deydi derken , hisse çok durgun gittiği için sıkılmıştım. Başka bir hisseye geçmeyi düşünüyordum. Onu kasteddim. Hissenin işlem hacmi çok düşük ve 3 yıldır prim yapmadığı için izliyor ama almıyordum.Fakat bundan 1,5 ay önce hızlı bir yükseliş ve yüksek işlem hacmini görünce fiyatın makul seviyeye inmesiyle alım yaptım.

Sayfa 95/310 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •