Jtucker kardeş , sen de uyuyamamışsın forumu izleyenlerden biri olarak sayfanın altında seni görüyorum . Sen de birşeyier yaz.
Şirket sahipleri Türkiyenin önde gelen yöneticileri. Sahte haber vs. ile itibarlarını haysiyetlerini bozacak işlere girmezler. Ytd.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın By Akıl, henüz bir ay olmuş, beklediğimize değecek diyorsun![]()
Hisse geçen sene 3,80'lerde sürünürken seni görmemiştim. Ben o zamanlardan ve daha öncesinden taşıyorum hisseyi, çünkü temettü getirisi gerçekten emsalsiz. Kirada oturuyorum, oturduğum evin fiyatının 3'te 1'i kadar pagyo ile evimin kirasını ödüyorum.
Ha yaparlarsa yukarı doğru hızlı bir fiyat hareketi, o günkü şartlara göre durumu değerlendiririm. Yapmazlarsa, bu sene 45 kuruş, seneye 50 kuruş temettü derken 6-7 senede maliyeti sıfırlarım inşallah. Benim için durum bundan ibarettir.
YTD
Hisseye yeni girdim...Beklememe deydi derken , hisse çok durgun gittiği için sıkılmıştım. Başka bir hisseye geçmeyi düşünüyordum. Onu kasteddim. Hissenin işlem hacmi çok düşük ve 3 yıldır prim yapmadığı için izliyor ama almıyordum.Fakat bundan 1,5 ay önce hızlı bir yükseliş ve yüksek işlem hacmini görünce fiyatın makul seviyeye inmesiyle alım yaptım.
Yer İmleri