Jtucker kardeþ , sen de uyuyamamýþsýn forumu izleyenlerden biri olarak sayfanýn altýnda seni görüyorum . Sen de birþeyier yaz.
Þirket sahipleri Türkiyenin önde gelen yöneticileri. Sahte haber vs. ile itibarlarýný haysiyetlerini bozacak iþlere girmezler. Ytd.
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn By Akýl, henüz bir ay olmuþ, beklediðimize deðecek diyorsun![]()
Hisse geçen sene 3,80'lerde sürünürken seni görmemiþtim. Ben o zamanlardan ve daha öncesinden taþýyorum hisseyi, çünkü temettü getirisi gerçekten emsalsiz. Kirada oturuyorum, oturduðum evin fiyatýnýn 3'te 1'i kadar pagyo ile evimin kirasýný ödüyorum.
Ha yaparlarsa yukarý doðru hýzlý bir fiyat hareketi, o günkü þartlara göre durumu deðerlendiririm. Yapmazlarsa, bu sene 45 kuruþ, seneye 50 kuruþ temettü derken 6-7 senede maliyeti sýfýrlarým inþallah. Benim için durum bundan ibarettir.
YTD
Hisseye yeni girdim...Beklememe deydi derken , hisse çok durgun gittiði için sýkýlmýþtým. Baþka bir hisseye geçmeyi düþünüyordum. Onu kasteddim. Hissenin iþlem hacmi çok düþük ve 3 yýldýr prim yapmadýðý için izliyor ama almýyordum.Fakat bundan 1,5 ay önce hýzlý bir yükseliþ ve yüksek iþlem hacmini görünce fiyatýn makul seviyeye inmesiyle alým yaptým.
Yer Ýmleri