Bugün 18:26 daki KAP haberine göre bilanço düzeltilmesi mi olmuş? Yorumlama yaparsanız sevinirim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugün 18:26 daki KAP haberine göre bilanço düzeltilmesi mi olmuş? Yorumlama yaparsanız sevinirim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-10 yaptığı günde 56 bin lot artıda ..
Tekkeyi bekliyen çorbayı icer mi?
Arkadaşlar bilançoya sağdan bakıyorum… Soldan bakyorum… Dönüp tekrar bakıyorum…
Bu kağıt dolar %20 değer kaybetmişken satışlarını %58 artırmış mı? Bana mı öyle geldi???
Kar çok kötü, bu satışa çok çok kötü ama bu mevsimde bu satış rakamı geliyorsa yüksek sezonda ne olacak? Ne kadar artacak? Şirket gümbür gümbür büyüyor.
Manipülatör girdi diyorlar ben de açıkçası rahatsız oldum satmayı düşündüm. Bilançoyu inceledim. Zaten kısmen realize olmuştum 17.35 tavan çektiği gün tavandan. Açıkçası şimdilik somut kötü bir gelişme görmediğim sürece en az 2 bilanço daha burada kalma kararımda bir değişiklik olmadı. Eder, hedef, o bu yazacak değilim. Elimde kağıt olmasa buralardan da girmezdim. Ama mevcut durumda pozda devam.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Satan kurtuldu galiba , belli bu adam içine edecek hissenin
Zig zag yaptırır daha epey, paldır küldür vermeyle boşalmaz o mal. Çok güzel para kazandırır al-sattan bu adam içindeyken. 20'li yaşlardaki deli cesaretim olsaydı keşke :)
Arkadaşlar bu hisseden hiç bir şey olmaz
Parasının değerini bilen bıraksın
MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyet iyileştirmeleriyle birlikte maliyetim 8 tl filan...15 TL altında acaba demeye başlarım, yoksa günlük hareketler umrumda olmaz.
10 günde %100 çıktık, bilanço da realizasyonun bahanesi oldu...izin verin de tepeden %10-15 düşsün...boş verin Ali girmiş Veli çıkmış geyiklerini,,,fiyata ve temel verilere odaklanın.
Bugün taban yemesek bari
Coolun dedigi gibi bu herif muhtemelen biriyle anlaştı yoksa buraya çekmemesi lazımdı fiyatı şaka gibi
Unlü menkul 50.000 satmış bunlar yatırımcı, çeteden değil. Birileri bu mallarıda alıyor. Toplayıp tekrar yukarı da yapabilir, yorum yapabileceğim bir durumda değil hisse şu an. Uzun vadeciyseniz ve gelecek bilançolarda kar marjı düzelirse iyi olacaktır.
O değil de Cüneyt nerelere kayboldu yaaa, özletti kendini kerata. :)
Birçok şirket var geçen seneye göre ciddi zarar etmişler bu çeyrek hiçbiri bunun kadar satış yemedi ve hepside fk ları 5,5 üstü , adamda satan var diye toplamaya çalışıyor burda
Spk müdahale etsene yükselirken müdahale et düşerken serbest piyasa amk çocukları , ne bist ne spk beş para etmez kurumlar ,
Bırak ellemesin, bundan ötesi brüt takasa alır SPK daha bombok olur o zaman. Açığa satışa kapalı en azından, o bilançoya deli gibi açığa satış gelirdi, güçleri varsa 25-30 yaparlardı hisseyi, açıkları karşılayacak güç yoksa çok daha şiddetli yıkım olurdu tahtada.
Senin maliyet 11 civarıdır herhalde. Çevik kardeşlere minnettar olmak lazım yukarı çektikleri için. Bu bilanço 9'lu fiyatlardayken gelse yanmıştık. Aylardır beni kötüleyip durdular burada, tam da sizlere anlattığımı yapacaklarmış tahtada. 2. çeyrek ile boşalttılar malı, biz 2. çeyreği gördüğümüzde 3. çeyreklik dönemin yarısı geçmiş oluyor. 3. çeyrek zayıf kar geleceğini bildiklerinden boşalttılar o fiyatlardan, hazır alıcıyı bulmuşken, 9'lardan bilanço ile dipleyip geri toplayacaklardı malı saçma sapan fiyatlardan. Sonra gider 15-20 falan olurdu yine arada çarptıkları kar.
Ayrıca bendeki maliyet çok daha düşük ,
Hiç bir fikrim yok, ondan diyorum hisse yorum yapabileceğim durumda değil şu an diye.
Sadece temel olarak yorum yapabilirim o da belli zaten. Eva'nın ben demiştim dediği gibi bir durum da yok. Satışlarda zayıflama falan yok. Ciro mis gibi, ihracatta öyle. Ona demiştim ihracat bozulmadan hikaye bitmez bu hissede diye. Son çeyrek brüt kar marjının düşmesinden kaynaklı bir sıkıntı var. O da maliyet artışı yanında kur baskılanması kaynaklıdır diye düşünüyorum. Elektirik faturaları kol gibi gelmeye başladı bir kaç aydır bunlar hep maliyet artışı.
Aynı dusuncede değilim. Piyasadan 2 milyon lot hisse çekildi. (Yeni patron %5) ..
zaten topluydu takas tamamen kitlendi.
Bir kivilcima bakar gibi işlemler oluyor...
Akıl karı değil 40 trilyonluk hisseyi neden ve niçin 16.5 alırsın.
Şuan 4 trilyona yakın zarar yazmış. Hiç akla yatkın değil..
Pardon, ben anlamadım ne demek istediğinizi...
Hissenin kaç paradan alınması gerekiyordu ki, 16.5 tl den alınmasın? Ya da hisse herhangi bir şartta 16.5 tl/lot dan fazla ederi olmayan bir şirkete mi ait?
Eğer anlamama yardımcı olabilirseniz, yatırımlarımı ona göre yönlendireceğim.
Bol kazançlar...
Selamlar Cool,
Ben neyi “demiştim” bilmiyorum ama hissenin bilanço sonrası hareketleri çok da anormal gelmiyor bana.
Evet, son 1 haftadaki süper ötesi yükseliş beklentim dahilinde değildi, ama şükürler olsun ki şans eseri de olsa sebeplenme imkanımız oldu.
Yıl sonu için de beklentimi paylaşacak olursam, baz etkisi nedeniyle geçen seneden kötü olur. Daha önce de yazdığım üzere, çok normal bir gelişme bu.
Ama 2020 ilk yarısıdır şirkete şeklini verecek. Ve ben ümitliyim ve fakat portföyümün anca %15 i ile.
Son 2 günde zarar diz boyu amk 😀....
Diyorum ki buradan aldıysa bir hesabı var..
Aklı olan 11/12/13 ten alırdı.
İnşallah anlaşılmıştır..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satın kurtuluuuunn..biraz daha olumsuzluk pompalanırsa artı bile kapatabilir:)
15 seviyesi benim için önemli demiştim...15,1 den dönmüş gözüküyor...artı kaparsak rahatlayacağım kendi adıma.
Milletin ne beklediğini bilemem tabi, ama ben 105 civarı beklenti ile hareket edip ona göre pozisyon aldım. Az (!) da sürpriz olursa diye tuttum.
2 milyon lot alan abi kimse teşekkür ederim. İstiyorsa daha da vereyim.
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Kazandıklarınızı güzelce yiyin arkadaşlar, hayat kısa.