Sayfa 92/864 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 6911 madde; 729 - 736 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by grandprix2002 Yazıyı Oku
    Bugün 15,10 kırarak öyle bir yere geldi ki, sürtünmesiz yüzey diye bir tabir vardır. Resmen öyle önünde aylık haftalık günlük kanal direnci diye birşey yok, tek korkum 15,10 gidip teyit alması
    teyit için 15,10 dediğim rakam kanalın yükselmesi nedeniyle 15,50 oldu. Bugünde 16,80 ve üzerinde kapatırsak teyit alındı onayı gelir.bundan sonra güzel günler görececeğiz.

2. Satan kurtuldu galiba , belli bu adam içine edecek hissenin

Zig zag yaptırır daha epey, paldır küldür vermeyle boşalmaz o mal. Çok güzel para kazandırır al-sattan bu adam içindeyken. 20'li yaşlardaki deli cesaretim olsaydı keşke

4.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    Zig zag yaptırır daha epey, paldır küldür vermeyle boşalmaz o mal. Çok güzel para kazandırır al-sattan bu adam içindeyken. 20'li yaşlardaki deli cesaretim olsaydı keşke
    Valla cool dışardan seyretmek keyifli olsa tahtayı , kurtulmuşken boşver

Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Valla cool dışardan seyretmek keyifli olsa tahtayı , kurtulmuşken boşver
    Dayanamadım kalan 600 lot ile oynayayım dedim 16,06 sattırmadı önüme geçti anında. Her yer robot olmuş.

6. Arkadaşlar bu hisseden hiç bir şey olmaz
    Parasının değerini bilen bıraksın

MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by CooL Yazıyı Oku
    16,50 ortalama ile aldı malı deniliyor bu gerizekalı spek için , bunu niye hemen boşaltmaya çalışsın , hisse değer olarak diplerdeyken?

Alıntı Originally Posted by ZAFER32 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu hisseden hiç bir şey olmaz
    Parasının değerini bilen bıraksın

MRD-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Galip kağıdı gibi beş para etmez bir şirket değil bu. Sadece Galip ayarında bir adam girdi tahtaya. Burada yazanların çoğunun maliyeti 11'den aşağı alayı kardalar isteyen istediğini yapar.

Hiç bilmediğiniz topiğe gelip yönlendirici şeyler yazıp durmayın.

Sayfa 92/864 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •