Bugün 18:26 daki KAP haberine göre bilanço düzeltilmesi mi olmuþ? Yorumlama yaparsanýz sevinirim
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 18:26 daki KAP haberine göre bilanço düzeltilmesi mi olmuþ? Yorumlama yaparsanýz sevinirim
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-10 yaptýðý günde 56 bin lot artýda ..
Tekkeyi bekliyen çorbayý icer mi?
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Paylaþýmlarým 6362 sayýlý SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiði üzere kesinlikte yatýrým tavsiye niteliði taþýmaz.
Arkadaþlar bilançoya saðdan bakýyorum… Soldan bakyorum… Dönüp tekrar bakýyorum…
Bu kaðýt dolar %20 deðer kaybetmiþken satýþlarýný %58 artýrmýþ mý? Bana mý öyle geldi???
Kar çok kötü, bu satýþa çok çok kötü ama bu mevsimde bu satýþ rakamý geliyorsa yüksek sezonda ne olacak? Ne kadar artacak? Þirket gümbür gümbür büyüyor.
Manipülatör girdi diyorlar ben de açýkçasý rahatsýz oldum satmayý düþündüm. Bilançoyu inceledim. Zaten kýsmen realize olmuþtum 17.35 tavan çektiði gün tavandan. Açýkçasý þimdilik somut kötü bir geliþme görmediðim sürece en az 2 bilanço daha burada kalma kararýmda bir deðiþiklik olmadý. Eder, hedef, o bu yazacak deðilim. Elimde kaðýt olmasa buralardan da girmezdim. Ama mevcut durumda pozda devam.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Yer Ýmleri