Akyatirim yine aðzindan sýçmýþ
Endeks altý beklenti
15,1 TL fiyat beklentisini korumuþ
Bazen aklýmdan geciriyorum bu raporlarý COOL mu hazirliyor![]()
Kýzdýðým ne biliyor musun? Adamlar böyle bilanço geleceðini bildiklerinden boþalttýlar 3 aydýr bütün malý. Mübarekler saðolsun sayelerinde Aðustos zirvesinden yukarý fiyat mal sattýk. 1,50$ fiyattan kol kesmiþtim þu an bu adamlar girmeseydi.
Bunlar bilançoyu bile bile girmiþlerdir, Kondor Fund'un 5,xx maliyetli malýný boþaltmak için operasyon olabilir belki, belki de tahtada kalan ve bilançoyu öðrenen bir spekülatörün malýný anlaþmalý almýþlardýr onu boþaltýrlar. Yaparlar kaðýdý büyük ihtimal hepiniz bol bol kazanýrsýnýz.
Sn. Cool
Hem hissenin 20 TL ederi var yazýyorsun
Sonra öyle böyle olsaydý bugün dediðim gibi 7,X olurdu demiþsin
Þu anki kapasitesi ile ederi 20 TL. Kapasite artýnca Afrikaya Rusyaya tam kapasite mal salmaya baþlayýnca ederi ne olur, bilmiyoruz. O da senye Aðustos ayýnda belli olacak. 7 TL inandýn belki ama inanýrken, biri gelir bunu buradan alýr bu kaðýt böyle kalamaz ihtimalini de hesaba katman gerekirdi, sonuçta serbest piyasa deveden de büyük fil var. Adam 30 milyon lira para bayýlmýþ herhalde 32 33 yapýýp çýkayým diye bayýlmamýþtýr deðil mi?
Sayýn COOL...
Birde bu pencereden bakalým olaya...
Bu adamlar neden þimdi aldý neden bugün veya bir hafta sonra deðil.
Yada neden 10/11 deðilde 16/17 den aldýlar..
Ýþte bu sorularýn cevabini kendince bulan iþi çözer . Ben þöyle buldum. Yukarý gitti hisse birçok mu sattý. Birde kimine göre kötü bilanco neredeyse kalanlarýn büyük çoðunluðu da sattý veya satacak..
Soru þu çok iyi bilanço gelmiþ olsaydý kim satardý kimi dokebilirdin. Bence speklrt içinde iyi bir fýrsat olmuþtur. Al yat..Bu fiyatlar burda durmaz. Küçük bir örnek. Logo klimasanin yarý karý edememiþ herþeyi ile pahalý iken 1 milyar. Buna benzer onlarca hisse sayarým. Klimanýn neyi eksik..
Ýzleyip göreceðiz..
.zaman bakalým kimi haklý çýkaracak..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Yer Ýmleri