Birçok þirket var geçen seneye göre ciddi zarar etmiþler bu çeyrek hiçbiri bunun kadar satýþ yemedi ve hepside fk larý 5,5 üstü , adamda satan var diye toplamaya çalýþýyor burda
Birçok þirket var geçen seneye göre ciddi zarar etmiþler bu çeyrek hiçbiri bunun kadar satýþ yemedi ve hepside fk larý 5,5 üstü , adamda satan var diye toplamaya çalýþýyor burda
Spk müdahale etsene yükselirken müdahale et düþerken serbest piyasa amk çocuklarý , ne bist ne spk beþ para etmez kurumlar ,
Býrak ellemesin, bundan ötesi brüt takasa alýr SPK daha bombok olur o zaman. Açýða satýþa kapalý en azýndan, o bilançoya deli gibi açýða satýþ gelirdi, güçleri varsa 25-30 yaparlardý hisseyi, açýklarý karþýlayacak güç yoksa çok daha þiddetli yýkým olurdu tahtada.
Senin maliyet 11 civarýdýr herhalde. Çevik kardeþlere minnettar olmak lazým yukarý çektikleri için. Bu bilanço 9'lu fiyatlardayken gelse yanmýþtýk. Aylardýr beni kötüleyip durdular burada, tam da sizlere anlattýðýmý yapacaklarmýþ tahtada. 2. çeyrek ile boþalttýlar malý, biz 2. çeyreði gördüðümüzde 3. çeyreklik dönemin yarýsý geçmiþ oluyor. 3. çeyrek zayýf kar geleceðini bildiklerinden boþalttýlar o fiyatlardan, hazýr alýcýyý bulmuþken, 9'lardan bilanço ile dipleyip geri toplayacaklardý malý saçma sapan fiyatlardan. Sonra gider 15-20 falan olurdu yine arada çarptýklarý kar.
Ayrýca bendeki maliyet çok daha düþük ,
Hiç bir fikrim yok, ondan diyorum hisse yorum yapabileceðim durumda deðil þu an diye.
Sadece temel olarak yorum yapabilirim o da belli zaten. Eva'nýn ben demiþtim dediði gibi bir durum da yok. Satýþlarda zayýflama falan yok. Ciro mis gibi, ihracatta öyle. Ona demiþtim ihracat bozulmadan hikaye bitmez bu hissede diye. Son çeyrek brüt kar marjýnýn düþmesinden kaynaklý bir sýkýntý var. O da maliyet artýþý yanýnda kur baskýlanmasý kaynaklýdýr diye düþünüyorum. Elektirik faturalarý kol gibi gelmeye baþladý bir kaç aydýr bunlar hep maliyet artýþý.
Ayný dusuncede deðilim. Piyasadan 2 milyon lot hisse çekildi. (Yeni patron %5) ..
zaten topluydu takas tamamen kitlendi.
Bir kivilcima bakar gibi iþlemler oluyor...
Akýl karý deðil 40 trilyonluk hisseyi neden ve niçin 16.5 alýrsýn.
Þuan 4 trilyona yakýn zarar yazmýþ. Hiç akla yatkýn deðil..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Yer Ýmleri