Nasil bir hisse bu ya, pamuk ipliğine bağlı resmen.
Printable View
Nasil bir hisse bu ya, pamuk ipliğine bağlı resmen.
KORONA VİRÜSÜ SALGINININ TÜRKİYE'DE OLMA İHTİMALİ YÜKSEK AMA TESPİT EDİLEBİLMİŞ DEĞİL.
Bunu diyen saglik bakani. Hay size artik.
tam nefes aldık diyoruz tecavüze devam, noldu öyle bir anda -3 lerden + 2 lere zıplattılar yine...
TAVHL :
-2020'nin ilk 2 ayında finansal sonuçlarımızı belirleyen ana değişken olan dış hat yolcu sayısı %13 arttı
-Şubat 2020'de dış hat yolcusunun geçen seneye göre aylık değişimi %11 oldu
-Türkiye'deki havalimanlarımızda Şubat ayında Covid-19 etkisi görülmedi/çok sınırlı kaldı
-Gürcistan'da sınırlı bir Covid-19 etkisi görüldü. 2019 Temmuz'unda Rusya tarafından getirilen uçuş yasağı nedeniyle Ocak 2020 trafiği %-13'tü.
-Tunus'ta "Thomas Cook" seyahat acentesinin geçen sene iflas etmesinin etkisi görüldü.
Thy ye ikram - yiyecek/içecek servisi sağlayan firma.Türk vatandaşı tarafından Avusturya da ortakla kurulu şirketin merkezi. Türkiye de havaalanlarında
mutfaklarda uçak yolcularına yemek hazirliyorlar .
Geçmişte iyi prim yapmıştı. Defter değeri yüksekti epey ama sektörüne göre normal olabilir.
Bilgilerde ufak tefek yanlışlık olabilir ama genel hatları böyle ortak
KIZILDAG, DoCo'yu her nedense hic takip etmedim. Dusunuyordum ama senelerdir. Havacilarin hepsini yiyor korona iste.
http://share.matriksdata.com/Images/...1535125746.png
http://share.matriksdata.com/Images/...1535447622.png
endeks gemileri yaktı ..102800 durdurmazsa gidişat iyi değil
112 bin tL lik kismini sat. Geri kalani ile devam et diyecem. En azindan 112 bin tL lik kismi odeyecek kisim elinde olmus olur.
Bu arada Borsaya ihtiyacin olmayan para ile gireceksin demisler. Sen ihtiyacin olan para ile girmissin.
Bu arada Tavsiye deildir. Tavsiye olarak Halkbanka yatirim yapmis birilerini hic dikkate alma :)
5.85'ten satayim mi?
- Satilmaz
10 dakika sonra: 5.65
Maalesef.
Citi nin satici tarafta olması kağıdı baskiliyor. 20 gündür 1 lot almayan veya satmayan citi tam yükseliş gününde ortaya çıkması dusundurucu
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasaya kurt düştü bir kere.
Valla ben bu corona açıklamasını geçen cuma piyasa kapanınca veya haftasonu bekliyordum, birkaç kez foruma da yazdım, şaşırttılar pas geçip. Muhtemelen ortalık karışık biraz daha zaman kazanalım dediler bugüne kaldı.
Komşularda yayılmış buraya uğramaması mümkün değil mantıken.
Hepsi üstüste gelsin bakalım.
Meteor yok mu?
Doco için teşekkür ederim
Yahu hatırlayamadım ama galiba bir örümçek cinsi vardı. Dişi örümcek çifleşme sonrası erkeğini yiyordu. Ha işte bu Halkbank öyle. Hiç bir yaşanmışlığa saygısı hürmeti yok. 😀
karadul örümceği
DoCo tombike yemek veriyor. Daha gecen sene yenilemislerdi kontratlarini.
Black Widow o. Halk Bankasi Sulun. Rengine geleni gagaliyor.
Ben hizli hizli kaciyorum. TGT yakalarsa kotu olacak :)
Citiye akıl sır ermez 6 lira hissede 3,75 hedefteyken satmaz, 5,70 fiyattaki hissede 6,10 hedefteyken satar...
Herkesin temettü vermeyeceğini bildiği halde(TH hariç :)) sanki temettüsü için halkbank almış gibi temettü vermeyeceğini açıkladığı günün ertesi satış yapar...
Burada dikkat edilmesi gereken citi' nin de tek bir kişi, tek bir akıl olmadığı...
Oradan işlem yapan farklı insanlar var, biri 1,5 TL temettü bekliyormuş demek ki Th gibi:)...
Benim bu konularda cok dilim yandi.O sebepten artik kimseye yorum yapmamaya ozen gosteriyorum .Gecen eylulde 11.500 lerde thyao icin formumda iddiali yazmistim.Benden sonra hisse 10.600 e kadar dusup 10 gun kadar orda kaldi.Sonrasi ise malum 15.300 lere kadar cikan bir surec.Fakar arkadsin biri bana bir sardi iki gun once thyao formunda hala benden bahsediyordu.Iddiali yazmamak gerekiyormus.Insanlarin vebalini almisim.Benim ornegimi veriyor.Aslinda elini vicdanina koysa 6 aylik surecte yalnizca 10 gun kalmis benim onerdigim rakamin altinda.Insanoglu tehlikeli iyi niyetle cevapladiklarin bile terse donup seni uzebiliyor.TGT ustune alinmasin onu tanimiyorum.Bu genel gecer bir kural.
THcandır citiden satan
temettü de hayal kırıklığı olduğu için satmıştır.
Bu arada dayanamadim.5.64 den tekrar yerine koydum.Kismet artik.Aslinda virus aciklamasini bekliyordum.Fakat bu gunku bakanin aciklamalari onuda biraz fiyatladi gibi.
OZDEMIR, borsada ne kimseye al-sat tavsiyesinde bulunulur, ne da bir tandigina yakinina hisse aldirilir. Insanin basi yanar cunku. Kuraldir bu.
Korona aciklaninca havacilarin iyice icine edecekler gibi. Bir tek Tombik saglam kaldi, onda da hisse geri alimi aciklandi diye.
Yok bir de bize "bos bos yazilar" falan deyip sitem etti gecende. Kac kere anlattik halbuki durumu. Keske yardimci olabillsek de, nasil olalim? Ben kurtulmak icin "Sat madem maliyetin cikti, bir daha bu fiyatlari goremezsin" diyecektim de.. icim elvermedi. Keske deseymisim.
Ah keşke deseydin. 3 sefer yazdım 5.87 sildim. 5.85 aktiften çakayım dedim. Bu kaçırma korkusu sanki Amerika’dan bir haber gelecek tavan açacak umudu yaktı beni dostum.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu halk sevgisi beni bitirecek mi dostlar nedir durum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam o risk de var. Mahkemesi var bankanin. Sattin ama orda "uzlastik" dediler. O zaman ne yapacaksin? Hicbirimiz bilmiyor ne olacagini, bekliyoruz iste. Ayrica ABD'den ve AB hukumetlerinden de havacilar ve bankalar icin paketler aciklanabilir yakinda. Sonucta virus bir kriz durumu, hukumetler halklari icin geregini yapmaya calisiyorlar. Neyse dert etme. Pilavlinin da dedigi gibi illa da satacaksan, yarisini sat.
Ben her iki yondede yazarim Sayin Erick.Hatta elestirel yazanlarin bu tur forumlara daha fazla katki sunduklarini dusunenlerdenim.Fakat mutemadiyen olumsuz yazip ayni mevzuyu evirip cevirip isleyenlerden degilimdir.Sizin iyi niyetli birisi oldugunuzu dusunuyorum fakat bir turlu beni anlayamadiniz.Siz kalemi guclu,meslegi bankaci olan,hukuk bilgisi olan birisisiniz sizin gibi arkadaslarin kisileri etkileyebilme yetisi oldugundan dolayi tek yonlu yazilar yazmasinda sakinca gormusumdur hep.Ben yazsam kimse etkilenmeyebilir ben siradan birisiyim.Fakat siz banka personelisiniz ve amerikan hukuk sistemi hakkinda dionanimlisiniz.Sizin yazdiklariniz kisiler uzerinde etki birakiyor.Lutfen biraz bu acidan bakin.Benimde kotu bir amacimin olmadigini anlayacaksiniz.Saygilar.Degerli bir arkadassiniz.Anlamaya calisalim birbirimizi.
Trump babadan paket bekleyecegiz. Baska yolu yok. Tek umudumuz o. Artik saldigi gibi koronayi, asisini da soylemenin vakti geldi.