Sayfa 90/1003 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 713 - 720 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Nakit kalmadığı için bugün dolar portföyümden bozup borsaya ekleme yaptım ve ne buldumsa aldım, halkbank dahil beş büyük bankaya pay ettim, hadi bakalım acele ettiysek de sağlık olsun bekleriz biraz halkbank eğitti bizi bekleyebiliyoruz uzun süre.
    Dün aldıklarımı küçük karlarla boşalttım olduğu gibi, iki günlük işlem hacmim portföyümün büyüklüğü kadar oldu, aracı kurum da kazansın biraz. Çok riske girmiştim nakite döndüm biraz sağı solu belli olmaz bir gün nefeslendirip yine basabilirler.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Borsada herkes yaptirim yapmiyor. Iki yonlu de kazaniliyor, yani hem yukari, hem asagi. Boyle zamanlarda bir cok element ortaya cikar firsatlardan yararlanmak isteyen. Hisselerin dusecegi bellidir, alici gelmeyecegi asikardir. Adam verip daha asagidan yerine koymaya calisir. Islem yaptigimiz tahtalarda bu hep boyle. Her gun.
    Bunu ben de yapıyorum, özellikle halkbankta. Eldeki hisselerin turşusunu kuracak halim yok batıklar zaten yerine koyamazsam da zararı realize etmiş olurum zaten çıkma fırsatı arıyorum. Daha alttan yerine koyamadığım da olmadı sağolsun ne zaman sattıysam altından yerine koydurdu.

2. Pilavlı THY gibi çok firma %50 geriledi. Biz hep %50 iskontolu olduk. Yinede endeks için 109 üstü güvenli 94 ihtimali azda olsa var. İlk dalış yeri doksan küsürler görülebilir .

3. Sağlık bakanı açıklıyor. Çin akıllı ve güçlü hareket etti. İran ve İtalya büyük aptallık yaptı. İtalya 30 yolcudan Avrupa’ya dağıldı. Dünya sağlık örgütü üssü olacağız, örgütün başkanı olacağım demedi ama ben anladım. 😆

4.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Psikolojim bozuldu. Elimde ihlas vardı 50 kuruştan, yayla vardı 93 maliyetten, halkgyo 93 kuruştan, hepsini feda ettim. 6.50 den ilk aldım. 5.85 e maliyet düşürdüm. Ama tüm portföy ve 112 bin lazım olan parayla girmiş buldum kendimi. 7.47 den satamadım. Şimdi yine satamıyorum şaşırttı beni bu en ucuz dediğim hisse borsaya tiksindirdi. Bir destek arıyorum lütfen beni yanlış anlamayın. Tüm portföy girmiş buldum kendi mi...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dostum daha bir şey görmemişsin bu kadarla psikolojin bozuluyorsa borsa sana göre değildir.
    Tüm portföy tek hisseye girmek çok risklidir, senin yerinde olsam beni rahatsız etmeyecek miktara indiririm onu.
    Satıp satmamak sana kalmış, sat deriz satarsın sonra hisse çıkar bizden bilirsin yine moralin bozulur, tut deriz düşer zarar edersin yine bizden bilirsin moralin bozulur. Biz ne olacağını bilebilsek kendimiz kazanırız. Birşeyler yazıyoruz kimi tutuyor kimi tutmuyor.
    Ben senin yerinde olsam zararda değilken birazını satıp lazım olan parayı ayırırdım böylece çok rahatlarsın, kalanını da biraz başka hisselere geçirirdim riski dağıtmak için. Doğrusunu sen bilirsin başka tavsiye yazılmaz.

5. 666, doco 640 dan 415 oldu. Bu senet hakkında Bilgin var mı.

sağlık bakanı alt yapıyı oluşturuyor.
    corono türkiyede olma ihtimali çok yüksek dedi

borsa su koyuverdi
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Kardeş Senin ne yapacağını bilemediğin bir desteğe ihtiyaç duyduğun an hiç olmadı mı? Sorularımı baş ütüleme olarak yorumluyorsun gerçekten şu an çok desteğe ihtiyacım var

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    TGT arkadaşım bu ruh haliyle psikolojiyle borsada çarpılırsın ..izliyorum günlerdir seni ..bazı işler bazı bünyelere göre değildir

zararda değilsen yol yakınken sat daha risksiz varlıklarda dene şansını ..dost tavsiyesi .

https://www.haberturk.com/son-dakika...lamasi-2609415

Bakan Koca ''bu salgın şu anda Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek. Tespit edilebilmiş değil. ''

bende öyle düşünüyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    sağlık bakanı alt yapıyı oluşturuyor.
    corono türkiyede olma ihtimali çok yüksek dedi

borsa su koyuverdi
    Bencede on hazirligi yapiliyor.Alistira alistira aciklanacak gibi.Sanirim en gec hafta sonu(cuma aksami) haber gelir seklinde tahminim var.Dilerim yanilirim.

Sayfa 90/1003 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •