Yüzde 10 oldu diye biliyorum yeni oran..
Printable View
Çarşı karışmış mı ?
Mustafa Kemal Paşa
ne oldu !
:whistling:
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ÇED İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün e-ÇED portalına yüklenmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1211839
12 ekimden bu yana al sınyali vermemiş.. 5 defa dokunmuş ve her defasında yerim dar demiş.. günlükler ilgi çekici olmasa da haftalıklar daha olumlu.. günlükte adam olacak çocuk 7.39 ve üzeri.. elle tutulur direnç 8.84 te 9.00 9.50 arası direnç yumağı..
kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/4yggt6r.png
yakalanan polatlara sprmuşlar
2022de 300 küsur milyon işleminiz var karınız 600.000 ödediğiniz vergi 190.000
nasıl oluyor?
cevap verememişler
eh normal olanı buda,
borsaya kote olsalar testerelerle daha çok kazandıkları gibi şaibede oluşurmuydu acaba,
kar gösterilmiş dimi ama!
:/
.
tahtacıya feyz, yaratıcı KAP'lar ;
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
Görev Süresi Değişimi (GSD)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
15.12.2022
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
15.12.2022'de temin edilip 02.01.2023'te muhasebe servisinde göreve başlayan "Sports Illustrated Swimsuit Wall 2023" takviminin Kasım yaprağı, beğeni üzerine 12.12.2023'te değişecektir
Gelişmeler tam ve zamanında kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Duran saat ...
şahsi araştırmalarım sonucu
bunlar
Bursa Büyükşehir Belediyeye hiçbir başvuru yapmamış 1/1000 imar izni için
bizde meclisten bugün yarın çıkar ,askı aşamasına geçer diye bekliyoruz !!!
anlayamadığım bu adamlar eylül de imar çalışmalarına başlıyoruz derken ? neyi kastetti
bu konuda farklı bilgiye sahip arkadaşlar varmıdır acaba ???
zaten 1 haziranda ki genel kurulda nilüfer belediyesinden görüş alındığını ifade etmişlerdi
kandırıldık mı yani ?
eğer öyle ise bizi uyaran sn. koray, sn. zeplin ve sn. basralıdan özür diliyorum.
imar konusunda cimer üzerinden spk ya yazı yazmayı planlıyorum ? yoksa yatırımcı ilişkileri birimi konuya ilişkin cevap vermiyor
asla yatırım tavsiyesi içermemektedir !!
sene 2013 ..ilk defa arsa üzerinde proje geliştirme haberini gönderdi..hangi ay oldugunu hatırlamıyorum..şubat mart olabilir..
yanlış okumadınız sene 2013 tam dolu dolu 10 sene..
2003 rallisinde batmış biri olarak,
2005 ınfo ..
2007 mckenzie..
2000 DEG
2005 ADM
ALAVERE DALAVERE HAP YAP PARA KAP OPERASYONLARI...
BANA KIZDIN HAKLI OLARAK AMA BEN DE ÇOK ESKİ VE TECRÜBELİYİM BU TAHTADA..
İNCELEDİĞİM 100 E YAKIN TAHTAYA GÖRE DİPLERDEYİZ..
SİZ BENİM GİBİ SRMAYENİN 55 ÖZSERMAYENİN 30 OLDUGU VE YILLARCA ZARAR YAZDIGI DÖNEMDE DAHİL OLMADINIZ..
ADAMIN İSTEDİĞİ YATIRIMCI TİPİSİNİZ...AL VE YAT..
O NASIL OLSA MÜTEMADİYEN TRADE EDEREK PARA KAZANIYOR...
HER NEYSE...ÖLÜ TAKLİDİ MODUNDA ONUR YOKSUNU...
DİLERİM BEKLEMEDİĞİMİZ YERDEN GELİŞMELER OLUR YOKSA MALZEME 20 SENEDİR YATAY HATTA BERBAT ÖTESİ..
https://r.resimlink.com/HV7AYG.jpg
sayın HAYEK..
BEN,
tekçiyim ben fullun fulu ama sizin profilde önünde durdugunuz firma hissedarı iseniz...???
en azından rasyo yaparak lot sayınızı arttırabilirsiniz..
müthiş frekans müthiş uyum..
en azından böyle bir şansınız var..
1/1.000 lik Uygulama İmar Planları ile Büyükşehir Belediyesinin (onay süreci hariç) hiç bir ilgisi yoktur. Planları Nilüfer Belediyesi yapacak, sonra askıya çıkacak, en son olarak Büyükşehir'e onaya gidecek. Genel Kurul'da size yanlış bilgi vermemişler yani. 1/1.000 lik planlar çoğunlukla istişare yolu ile halledilen işlerdendir. Zaman alır...
öncelikli olarak pozisyonumu değiştirmediğimi
ve
şu şartlarda da değiştirmeyi planlamadığımı belirteyim.
miktarı belli olan
usd bazlı şirket bana göre oldukça makul ! sorun yok..
biz arsa ve proje ile başka bir fiyat gelişimi beklediğimizden dolayı planlarımızın dışına çıktı.
problem yok normal yatırım gibi değerlendiririz. bir gıda şirketi için makul seviyelerden işlem görüyor.
bu sebeple
sn. basralının ifade ettiği al-sat konusuna da uzağım şimdilik
belli bir seviyede verir geçeriz hiç olmadı
yatırım böyle bir şey maalesef ... sonuçta zararda değiliz maliyetlerimiz iyi
ayrıca
sn. hissedarxd sizin bu mailinizi incelemiştim ancak 1/1000 imar uygulaması yerel değil büyükşehir belediyesinden onaylandığı ve süreci sonra yerel belediyeye göndermesi nedeniyle anlamlı bulmamıştım. yoksa siz yazarsınız da dikkate almaz olurmuyuz ?
farklı bir gelişme olana kadar yine yazmamaya devam politikasına devam edeyim. ya da Poz. kapattığımda zamanı gelince yazarım.
Nilüfer Belediyesinde bu konu ile ilgilenen arkadaş ile bir kaç kez görüşmüşlüğüm / mesajlaşmışlığım oldu. Şeffaf bir yönetim. İmar planları ile her türlü soruyu Bilgi Edinme Kanunu mucibince yazılı olarak cevaplamak zorundalar. Bana ertesi gün dönüş yapmışlardı. Linki bir önceki mesajımda var dileyen arkadaşım son durumu öğrenebilir.
O zaman da yazmıştım. Bende, burada mesai harcamaya değecek kadar hisse yok tamamen amme hizmeti olarak değerlendiriniz sayın arkadaşlarım...
Saygı ve hürmetlerimle
İmar işleri derken kadastro işleri de olabilir. Sonuçta parseller birleşecek ya da ayrılacak. İnşaata uygun hale gelecek. Sonradan belediyeye gelebilir 1/1000 lik için. O da Nilüfer Belediyesi Encümen toplantısında görüşülür. Belediye sitesinde gündem ve toplantı kararları yayınlanıyor. Her ayın ilk çarşambasi toplantı oluyor galiba.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
estağfurullah özürlük bir durum yok sn. hayek
konuyla ilgili uzun süre muhatap bulamayacaksınız
birine ulaştığınızda da size "hazırlık yapıyoruz" diyecekler
diğer taraftan
2131 ve 838 nolu parseller (fabrikanın üzerindeki arazi 142,5 dönüm, 2013'de ticariye çevrildi, terkleri yapıldı) 1/5000
proje için lanse edilen toplam alan 226,5 dönüm
kalan 84 dönüm şu anda tarla olarak geçiyor.
haa bunun hazırlanması 4-5 ay sürer mi !?
o başka bir soru
ancak aynı konuyla ilgili AKFEN açıklamasının da olduğu değerlendirilmeli
Penguen de ekim-kasım 2023 ayları içinde 12.791.788 dolar tutarında yabancı alımı görünüyor.(değişim sütununda)
sizler de de bu mevcut mu arkadaşlar.
Kaynak:Yapı Kredi Yatırım Dünyam
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın Basralı,
01 ekim 2023-01 kasım 20023 tarihleri arasında yabancıların aldıkları ile sattıkları arasındaki fark 12.791.788 dolar,yani değişim sütununda yeşil renkte yazıldı ise artıdalar.01 kasım 2023 tarihinden bugüne kadar olan zaman süresinde 12.791.788 dolar lık pengueni satmaya kalksalar fiyat daha aşağılarda olurdu diye düşünüyorum.Demem odur ki ellerinde hâla yüklü miktarda senet var.
Al sat tavsiyesi değildir.
https://t.me/PENGDHISSEYENI bize katil
https://t.me/PENGDHISSEYENI bize katılabilirsiniz!
https://t.me/PENGDHISSEYENI
hocam bize katılırsanız mutlu oluruz. Çok değerli arkadaşlar var! Buyurun..
1 Hazirandaki 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısından
https://www.youtube.com/watch?v=ulncsMqlDQY
PENGD da neler oluyor.. son haftalık kırmızı bar ile Karadenizin sularına girmiş durumda.. Egeye çıkabilmesi için 2 boğazında (7.07 Lacivert ve 7.36 mor) geçilmesi lazım.. 5 hafta boyunca taşıyıcı pembe üzerinde kalması ve sonrasında yine taşiyıcı yeşil üzerinde kalması 2li dip olasığını arttırmakta... vereceği tepki 7.46 üzeri olur ve 7.46 seviyesını destek yaparsa güzel olur.. ancak adam olacak çocuk 8.43 ve üzerinde bunun içinde 8.11 deki sınavını geçmek zorunda..sıvavı geçemezse 7.46 desteği önem kazanır..
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/8thgo37.png
ilgine teşekkür ederim.. itibar puanı veremiyorum.. yerine bir grafik göndereyim.. aylıkta 6.67 ile sınırlar zorlandı..bu ayı yeşil kapama olasılığı biraz daha fazla olmakla birlikte kırılması küçük olasılık olan 6.67 desteği de yakın takip edilmeli..kırılırsa yeni desteklere yelken açabilir..
https://i.hizliresim.com/7guugxj.png
Niküfer belediyesine de projeye yönelik hali hazırda resmi bir başvuru yapılmamış gözüküyor. Resmi olarak sorduğum soruya verilen vevap bu şekilde !
bu durumda proje işi 2024'e kaldığı açık bir biçimde gözüküyor.
Belediye seçimleri olduğuna göre Nisan/2024'den önce bir hamle zor gözüküyor.
Bu durumda şirkete ilişkin takip edebileceğimiz 2 konu kaldı.
1. Arsa değerlemesi (ya da yeniden değerleme)
2. Toplam 3 çeyrekte sadece 21.500 ton olan satışların , son çeyrekte patlaması. geçen yıl ortalamaları 45 - 50 arası seyrettiğine göre ! son çeyrek satışları geçmiş 3 çeyrek toplamından fazla gelecektir. Bu durum kar üretecek mi ? göreceğiz.
şahsen beklemeye devam ! 2024 de satmayı düşünmediğim hisseler arasında
Sayın hayek
Takip edilmesi gereken şey 1/1.000 lik UİP ile ilgili süreç olmalı. Planlar yapılmadan proje ile ilgili bir gelişme olması söz konusu olmayacaktır.
Bu açıklama 06.09.2023 tarihli olup açıklamanın sonunda belirtilen "imar uygulama çalışmalarına başlanılmıştır" ifadesi şirketin değil Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan/yapılacak olan çalışmalardır. Ben sormadım ancak belediyeye "2131 ve 838 parsellerin bulunduğu bölgede belediye tarafından yürütülen 1/1000 ölçekli uygulama imar planı çalışması bulunup bulunmadığını" sormak ve alınacak cevaba göre strateji belirlemek en doğrusu olacaktır.Alıntı:
05.04.2022 tarihli özel durum açıklamamıza ilişkin olarak; 10.03.2022 tarihinde imzalanan sözleşme kapsamında, Bursa Görükle 'deki Şirket arazimizin de bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları tamamlanmış olup, imar uygulamaları çalışmalarına başlanılmıştır.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1192259
Saygı ve hürmetlerimle
sn. hissedarxd
nilüfer belediyesine sordum ?
2023/.... kayıt numaralı DİĞER - PLAN VE PROJE MD. konulu başvurunuzla ilgili söz konusu bölgede Belediyemizce yürütülen bir çalışma bulunmamaktadır. Bahsetmiş olduğunuz bölgeye ilişkin plan ve proje yapılmasına dair herhangi bir başvuru Belediyemizde bulunmamaktadır. B001
gelen cevap budur...
Üstadım,
1/1.000 lik planlar, Nazım İmar Planı dediğimiz 1/5.000 lik planlardan sonra yerel belediyeler tarafından herhangi bir başvuru olmaksızın yapılan usulü işlemlerdendir. Ben 4 ay kadar önce sorduğumda 1/1.000 lik UİP ile ilgili herhangi bir çalışma olmadığını ifade etmişlerdi. Şirket açıklamasında ise net bir şekilde imar uygulama çalışmalarına başlanıldığı söylenmiş.
Sorduğunuz soru içerik olarak "1/1.000 lik planlamalar" ile ilgili ise ve bu cevabı verdiler ise şirketin yaptığı açıklamayı yalanlamış oluyorlar...Böyle bir şey açık bir suçtur. Bu kadar da cüretkâr olamazlar diye düşünüyorum.
1/1000 imara ilişkin sorduğum gibi, aynı zamanda arsa birleştirmeye yönelik bir kadastro işlemi ya da projeye ilişkin başka herhangi bir başvuru olup olmadığını kapsamlı bir biçimde sordum ...
gelen cevap belli
bu adamlar ne büyükşehire ne de nilüfer belediyesi nezdinde bir girişimde bulunmamış..
görünen o
açık söyleyeyim projeye olan inancımı yitirdim ama bana göre şirket piyasa değeri olaral ucuz ! 2024 yılında da bu sebeple buradaki yatırımımı sürdüreceğim
hakkımızda hayırlısı
İnanılmaz !
Ha desen ki, DEVLET'in en saygın ! kurumu olan TSK'ya ait OYAKC'de yatırımcılara kurulan kumpastan sonra borsa genelinde şaşırdığın bir şey kaldı mı diye...Hayır...Çürümüşlük her yerde maalesef.