Doas önümüzdeki haftalar toparlanır
tabii afetler, ekonomik dar boğaz vs
elbette borsayı da olumsuz etkiliyor
Ama insanların sıfır araba için
en az 6 ay bekleyerek sıraya girdiği de
bir başka gerçeğimiz.
Printable View
Doas önümüzdeki haftalar toparlanır
tabii afetler, ekonomik dar boğaz vs
elbette borsayı da olumsuz etkiliyor
Ama insanların sıfır araba için
en az 6 ay bekleyerek sıraya girdiği de
bir başka gerçeğimiz.
Doaş hiise fiyatı - dggyo alış fiyatı : 130 tl - 25 tl : 105 tl ile fiyatlanıyor da diyebiliriz sanki!!!!!!!!!!!!!
Öyle değil.. dggyo 10 milyar TL.. doaş 28 milyar TL.. çıkart 18 milyar TL bölü 220 milyon sermaye.. 81 TL...koca doaş...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hareketler ile zor da.. temettü sonrası ilk çeyrek bilanço ile sıkı hareket gelir, ama seçim filan derken ne olur Allah bilir...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettüyü unutmuşum 8 TL de ordan Düşsek 73 TL. Hisse başı 53 TL kâr üretecek 2023 de.. yani 20 lira iyi fiyat sanki...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ekonomik darbogazda sıfır araç
almak için insanlar kuyrukta
Otomobil arzı talebi karşılayamıyor
Böyle bir ortamda doğuş grubu
kazanmasın da kim kazansın
Ama bu kazancın hisseye de yansıması gerekir elbette
DDGYO durdu, şimdi sıra DOAS ta diye düşünüyorum,hadi bı tavan çek bakalım,tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir
Bu sene dggyo 100 TL ye gider.borcuda kalmadı. Süper bir GYO oldu Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi de o zaman 30 milyar piyasa değeri olur.. tamamı da doğuş Oto nun.. keşke olsa... Doğuş Oto nun piyasa değeri 29 milyar şimdi... Bir sürü da ekstra iştiraki var.. süper olur...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dggyo hissesi neden almadım ki ? Diyorum kendime kızıyorum. Şimdi boşuna düşmüş bu doas panikle indirmisler aşagi .haftaya sürecin iyi yönde değişmesini bekliyorum
.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow jones bu akşam %10 düşse 28.000 civarı olsa rahatlardık. Bu ay çok zorluyor bunlar.
Bankalar batıyormuş banane diyemeyeceğim bizi de etkiliyor.
Almanya krizi çözerse iyiyiz.
Rusya Ukrayna savası bu krizin tuzu biberi oldu.
104 milyar dolar deprem zararı gözüküyor.
İyi taraf şu ; Türkiye'de üretim dünyanın en ucuzu bu yüzden büyüme düşük geleceğini düşünmüyorum.
Ülkemizde araba en büyük yatırım aracı oldu.nedeni ise kimse ev alamıyor (çok para), dolar alamıyor ( yasak ve arbitraj) altın almıyor ( arbitraj )
en iyisi araba. Fiyat düśmüyor hep yükseliyor.sürekli bir arz da sıkıntı var.elektrikli araçta olsa benzinli araçlar bitmez.kolay değil.herkes araç sahibi olmak istiyor. Cep telefonu gibi ihtiyaç.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaka bir yana salı günü ABD halkı Trump'ı dinleyebilir mi?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doas'ın ilk çeyrek bilançosundaki kâr 3 milyardan aşağı olacağını düsünmüyorum.
Ocak 10.000 şubat 18.000 araç satısı var.umarim yanlış hesapladım.
Bugün niyet açısından çokomelli. Cuma gapını kapadı.
Doğuş GYO 555m dolar. Ne kadar kâr yaratıyor? 180m tl + amortisman kadar nakit yaratıyor. Finansman gideri ne kadar olmuş? 570m tl 2022 4. çeyrek.. Faaliyetlerinden elde ettiği nakit akışı, yükümlülüklerini ödemeye yetmeyen GYO, 555m dolar. Doğuş oto 1.455m dolar. Piyasa fiyatlaması çoğu zaman anlamsız oluyor.
Neyse, Ocak- Şubat verileri fena değil. Oto üreticileri içinde üretim adetleri geçen sene aynı çeyreğe göre toparlamış.
Ben alım için alım için uygun olduğunu düşünerek almaya başladım,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
doas hissesini gazlayıp aşağı düşürdüler. bir kaç kere alsat şimdide enerjisi bitti.
toaso 180
froto 570
peki doas 190 iken, toaso kaçtı? doas yön değiştirdi.
bu sene de enflasyon senesi olacaktır.enflasyonun olduğu yerde fiyatlar durmaz yukarı gider.
genel kurulu bekliyorum gözlerim kapalı.
ECZYT, ECZYT, ECZYT,,,alımlar bu ara çoğaldı sanıyorum,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Nerde görülmüş oto pazarlama şirketinin Gyo aldığı.
Paralı/akçeli şirketin paralarını Ali Cengiz oyunuyla hüpledi Ferit efendi.
İnşallah boğazından gelir bu paralar.
Zehir zıkkım olur.
80 e de düşsen burdayım koçum.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dggyo alarak yaptıklarinı doğru bulmuyorum .
Lakin muhasebesel oyun ile kasadaki parayı da yok edebilirdi.
Güven parayla satın alınmıyor desek yalan olur.
İnsanlar diyor ki ben otomotiv firmasına yatırım yaptım ne alaka GYO .
Burada kendisi için bilerek yanlış yaptığına inanmam.yatirimci için yanlış olabilir.
yatırımcı zarar görüyor.bunu biliyorum.lakin patron kendi için zarar göreceği bir şeyi neden yapsın.
doas tan vazgeçilmez.
piyasada araç yok haber dolu.
bu piyasada doas gayet ucuz görünüyor.endekste çok iyi değil.
28 mart genel kurulunu görelim bakalım.
sağlıcakla kalın.
DOAS DOAS DOAS sanırım 123,50 lerde ikili dip yapıp yukarı dönecek,tabiki benim görüşüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
DGGYO yine tavan.34.64.Sinerjik haber sonrası primi %80 e yaklaştı.Doaş bugün endeksin %1 üzeri artıda olduğu bir günde bile eksi yakıyor.Sinerjik haberin şu ana kadar ki kaybı %20..Sinerji her ne hikmetse tek taraflı olmuş.Genel Kurulda bence kader vurgusu yapsınlar.''Sizin kaderinizde bu varmış kardeşlerim olacağın önüne geçilmiyor.Şükretmeyi bilin %20 yerine %40-50 de kaybedebilirdiniz''..Duruma yakışan bir açıklama yapmış olurlar.
Bilmediğimiz yeni bir şey yumurtlamazlar inşallah. Allah sonumuzu hayretsin. Önce deprem sonra doğuş vurdu bize
Hata şu ki patronu Türkiyenin sayılı zenginlerinden.İş dünyasında sözü de geçiyor.Yatırımcı olarak ne düşünürsünüz.Birikimimiz sağlam ellerde.Bir tuhaf satınalmayla neler yapılabildiğini gördük.Sahip çıkan da yok.Memleketimizden alışılagelmiş manzaralar..
Bende yok ama dggyo 100 TL olsun .
Bu oyunda bozulur umarım.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/altugozaslan/sta...YeXKTPUPQDCusg
Satışlara odaklanacağız artık. Piyasada rakamları beğenir, Ferit ‘ in yaptığını bir defaya mahsus hata olarak görürse; ilerisi için umutluyum. Bekleyip göreceğiz. Bugün koç oto tarafı güzeldi
Sabah dinledigim haberde : Ülkemizde insanlar artık emlaklarini ( evlerini , dairelerini )depreme dayanıklı diyerek talep ediyorlar..
Buna göre;
Ülkemizde çoğunluk GYO larin elinde depreme dayanıklı yapılar var.
Bundan sonra GYO lar uçacak demek ki .yabancılarda sadece GYO lardan alıyor.
Bu iş profesyonel çalışan GYO lar ile yapılacaktır .
Uzun vadede Portföyün %20 sini GYO ya çekmek lazım diye düşünüyorum.
dggyo yu 15tl den almıştık galiba, güncel fiyattan (38tl) yarısını satsak sıfır maliyetli çok karlı bir satınalma olur...Krediyi de kapatırız....
5 milyartl ye aldığımız gayrimenkul 12 milyar tl oldu, yani 7 milyartl kardayız ama hisse düşüyor. Anlamak mümkün değil.
Gyo nun değeri arttıkça bizimki düşüyor. Ters korele demek. Tez zamanda GYO düşer inşallah